Settings Filtrer søgning

BoligAgent - helt gratis:

Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker

Filtrer din søgning

Nulstil dine filtrer

BoligAgent - helt gratis:

Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker

Husleje

Fra 0 kr. til 30.000 kr. husleje

0 kr.
30.000 kr.

Værelser

Fra 1 til 1 værelser

1 vær.
1 vær.

Radius fra din by-søgning

10 km radius fra din by

10 km
60 km
Vis 16 lejeboliger

Lejlighed i Aalborg med 1 værelser

Med en 1 værelses lejlighed kan man ofte få en central beliggenhed for en fair pris. Derfor er det den oplagte løsning for fx den studerende eller andre, der ikke har det store behov for en masse kvadratmeter. Ved at bo billigt har man frihed til at kunne bruge pengene til andre ting, og når man samtidig bor centralt, slipper man for at bruge både penge og tid på transport frem og tilbage. Hvis man sætter det højere end meget plads i sit hjem, er en 1 værelses lejlighed i Aalborg en god løsning. Aalborg er samtidig en by, der er kendt for sit studie- og byliv. Det er en by med mange muligheder for folk i alle aldre. Og med en 1 værelses lejlighed i Aalborg er du sikker på, at du kan bo tæt på alt det, også når din månedsløn ikke er tårnhøj. Læs mere

16 ledige lejeboliger fundet


Guide til at finde din lejlighed

En 1 værelses lejlighed er en populær løsning

Det ses over hele Danmark, at mange søger mod byen – især blandt de unge. Når det bliver tid til at studere, giver det god mening, at man gerne vil rykke tættere på skolerne, bylivet og alle ens venner. Derfor er det ikke uden grund, at en 1 værelses lejlighed i Aalborg er utroligt eftertragtet. Generelt er boligmarkedet i de større byer presset, og det er derfor ikke altid helt nemt at finde en bolig. Heldigvis kan du gøre det nemmere for dig selv at finde en 1 værelses lejlighed i Aalborg, du kan flytte ind i, ved at bruge en boligportal som fx Husvild.dk. Ved at søge i vores muligheder får du nemmere dannet dig et overblik over de muligheder, som findes i bl.a. Aalborg. Dermed kan du være sikker på, at du finder en bolig, som matcher dine behov, både hvad angår pris, størrelse og beliggenhed.

Vil du se alle lejligheder i Aalborg? - klik bare her! 

Har du akut behov for en bolig i Aalborg?

Hos Husvild.dk har vi over 6.000 boliger fordelt i hele landet, og der kommer hele tiden flere og nye til. Hvis du leder efter en 1 værelses lejlighed i Aalborg, er der derfor sandsynlighed for, at vi også kan hjælpe dig. Det er nemt at bruge vores søgefunktion og finde en bolig, der passer godt til dig. Især hvis du har et akut behov for at finde en 1 værelses lejlighed i Aalborg, er vores boligportal en smart og nem løsning. Ved at bruge en portal får du ét samlet overblik over alle mulighederne, og det hele kan gøres hjemme fra sofahjørnet. Hvis du fx skal studere og har akut behov for en 1 værelses lejlighed i Aalborg, inden studierne for alvor starter, kan vores portal være redningen. Det kan også være, at du lige er kommet ud af en skilsmisse eller har brug for et midlertidigt opholdssted, men din almindelige bolig bliver renoveret. Uanset årsagen garanterer vi en hurtig og gnidningsfri proces, så du hurtigt kan flytte ind i din nye 1 værelses lejlighed i Aalborg.

En 1 værelses lejlighed i Aalborg kan sagtens virke stor

En del vil måske tænke, at en 1 værelses lejlighed ikke giver plads nok. Når man kun har 1 værelse, er man nemlig nødsaget til at have stue og soveværelse i samme rum. Det kan give nogle udfordringer, men det er langt fra umuligt. Afhængigt af netop din lejlighed kan en 1 værelses lejlighed i Aalborg sagtens komme til at virke og være stor nok. Det handler bare om, at man skal indrette smart. Eksempelvis kan man se gode resultater ved at bruge en rumdeler til at adskille soveområdet fra resten af rummet. Det kan også være en god idé at tænke i kubikmeter i stedet for kvadratmeter og sørge for, at der er nok opbevaringsplads til alle ens ting og sager. Hvis man er kreativ og lidt handy, kan man sagtens få meget ud af en 1 værelses lejlighed i Aalborg. Samtidig får man fordelene ved en lille lejlighed, bl.a. den billigere pris og muligheden for en mere central placering.

Til dem, der gerne vil bo alene

Det at bo alene kan give mange fordele. Især hvis man sætter pris på ro og fred til at studere eller arbejde hjemmefra, er det rart, at man ikke har samboere. Desværre er der jo også et økonomisk aspekt i det. Derfor er en 1 værelses lejlighed i Aalborg det oplagte valg for dig, der gerne vil have muligheden for at bo alene. Når du kun skal betale for 1 værelse, er der nemlig større sandsynlighed for, at du kan få det til at løbe rundt, uden at du skal flytte sammen med andre.


 

Envelope info@husvild.dk (Alle hverdage fra 10.00-16.00)
42 90 32 62 (Alle hverdage 9.30 - 12.00)
Mail info@husvild.dk (Alle hverdage fra 10.00-16.00)