Luk søgning
0 kr.
30.000 kr.
1 vær.
1 vær.
1 km
60 km
Vis 8 lejeboliger
Filter icon Filtrer søgning
BoligAgent - helt gratis: Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker
Sortering:
8 ledige lejeboligere fundet

Lejlighed i århus med 1 værelser

Århus er for mange kendt som Jyllands hovedstad og lidt af en studieby. I Århus finder man nemlig flere forskellige uddannelsesinstitutioner med en række forskellige linjer og uddannelser. Derfor er det ikke underligt, at en 1 værelses lejlighed i Århus altid er eftertragtet. Når de nye studerende kommer til byen, handler det om at finde et sted at bo, der er beliggende så tæt på campus og bylivet som overhovedet muligt. Når man er ung i byen, har man ofte begrænset budget, og derfor er det rart at kunne finde en billig lejlighed, samtidig med at man ikke skal bruge penge på transport. Derfor er en 1 værelses lejlighed i Århus et godt valg, hvis man skal til byen og studere. Læs mere
Sønder Allè, 8000, Århus C
Camera icon
3
Læs mere
7.575 kr.
1 værelse
55 m2

Århus C lejlighed lejes ud - 6.875 kr/måned

Nr. Alle' , 8000, Århus C
Camera icon
1
Læs mere
4.600 kr.
1 værelse
16 m2

Lejlighed i Århus C med 1 værelse og 16 m2

Kirkegårdsvej, 8000, Århus C
Camera icon
1
Helt ny
Læs mere
6.900 kr.
1 værelse
48 m2

1-værelses lejlighed på 48 m2 til leje i Århus C

Fiskergade, 8000, Århus C
Camera icon
1
Læs mere
4.150 kr.
1 værelse
11 m2

Lejlighed i Århus C med 1 værelse til 4.000 kr....

Sønder Allè, 8000, Århus C
Camera icon
4
Læs mere
8.400 kr.
1 værelse
90 m2

Lejlighed udlejes i Århus C til 7.700 kr/måned

Sønder Allè, 8000, Århus C
Camera icon
5
Helt ny
Læs mere
9.600 kr.
1 værelse
75 m2

Lejlighed udlejes i Århus C til 8.500 kr./måned

Chr. Værums Gade, 8000, Århus C
Camera icon
8
Læs mere
11.900 kr.
1 værelse
98 m2

Lejlighed i Århus C udlejes - 11.900 kr./måned

Hovedgaden, 8220, Brabrand
Camera icon
2
Læs mere
3.917 kr.
1 værelse
39 m2

1-værelses lejlighed på 39 m2 til leje i Brabrand


Stor efterspørgsel på 1 værelses lejligheder i Århus

Hvis du drømmer om at kunne flytte ind i en 1 værelses lejlighed i Århus tæt på alt det fede i byen, er du langt fra alene. Som sagt bor der mange unge i byen, for hvem en mindre lejebolig er den rigtige og sommetider eneste løsning. Når man er ung og studerende, har man sjældent råd til at investere i en andels- eller ejerbolig. Samtidig er det rart at have den frihed, som en lejebolig giver. Flytter man ind i en 1 værelses lejlighed i Århus, har man den helt for sig selv, uden at det skal springe budgettet. Derfor er en 1 værelses lejlighed i Århus ideel for dem, der studerer og er singler. Ikke mindst fordi en mindre lejlighed sagtens kan virke både funktionel og komfortabel, hvis man forstår at indrette den godt. Den store efterspørgsel på 1 værelses lejeboliger i Århus er derfor ikke uden grund, men den medfører, at det kan være utroligt svært at finde et sted at bo, når man gerne vil til Århus.

Brug en boligportal og få overblikket

Når man er ung og/eller studerende, har man ofte et månedligt budget, som man skal leve efter. Derfor spiller prisen en stor og afgørende rolle, når man skal finde en 1 værelses lejlighed i Århus. Fordi priserne i byen bliver presset op af den store efterspørgsel, kan man simpelthen risikere, at man slet ikke har råd til en 1 værelses lejebolig. Men det kan du kun finde ud af ved at se nærmere på det udvalg og de muligheder, der er. Det kan du gøre ved hjælp af en boligportal som Husvild.dk. Vi gør det nemt for dig at søge og finde en 1 værelses lejlighed i Århus, der passer til netop dine ønsker og behov. Søgningen gør det nemt at danne sig et overblik over mulighederne, så du kan blive klogere på, om du har råd og lyst til at flytte ind i en 1 værelses lejebolig i Århus. Hvis du overvejer at flytte til byen som single eller studerende, er en boligportal derfor et godt sted at starte.

Hvorfor Husvild.dk?

Du er som sagt ikke den eneste, der leder efter en 1 værelses lejlighed i Århus. Fordi boligmarkedet er så presset, findes der i dag mange boligportaler, som forsøger at matche den rigtige bolig med den rigtige lejer. Hos Husvild.dk har vi formidlet kontakten mellem lejer og udlejer siden 2003, hvilket betyder, at vi er en af de ældste boligportaler i landet. Vi har mere end 28.000 aktive brugere hver måned og ca. 6.000 forskellige boliger. Der kommer hele tiden nye boliger til, så bare fordi du ikke kan finde en 1 værelses lejlighed i Århus nu og her, betyder det ikke, at den ikke findes. Det handler bare om at følge med og holde sig opdateret, efterhånden som der kommer nye boliger på siden. Vores filtre gør det nemt for dig at indsnævre din søgning mht. Pris, beliggenhed og størrelse, så det kun er de lejligheder, der er relevante for dig, som bliver vist. På den måde gør vi det både nemmere og hurtigere for dig at finde en 1 værelses lejlighed i Århus, som passer perfekt til dig.

Har du akut behov for ny bolig?

Der kan være flere grunde til, at man får et akut behov for en ny bolig. Hvis man fx skal til at studere, er det vigtigt, at man er på plads inden da. Men også hvis man mister sin gamle bolig, kan man få et pludseligt behov for en 1 værelses lejlighed i Århus. Derfor er det godt at vide, at du hos Husvild.dk altid er sikker på en både hurtig og problemfri søgning og kontakt til udlejer. Også hvis dit behov er akut, og du har brug for hurtig handling, er en boligportal den rigtige måde at finde din nye bolig på.

Mail info@husvild.dk (Alle hverdage fra 10.00-16.00)