Settings Filtrer søgning

BoligAgent - helt gratis:

Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker

Filtrer din søgning

Nulstil dine filtrer

BoligAgent - helt gratis:

Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker

Husleje

Fra 0 kr. til 30.000 kr. husleje

0 kr.
30.000 kr.

Værelser

Fra 1 til 1 værelser

1 vær.
1 vær.

Radius fra din by-søgning

10 km radius fra din by

10 km
60 km
Vis 103 lejeboliger

Lejlighed i København med 1 værelser

Drømmer du også om at bo i byen tæt på dens pulserende by- og natteliv, arbejdspladser og studiesteder? København er uden tvivl det mest eftertragtede sted at bo i hele landet, fordi byen kan byde på lidt af det hele. Næsten uanset hvor man befinder sig i sit liv, alders- og stillingsmæssigt, giver det mening at bo i byen tæt på det hele. Hvad enten man studerer eller arbejder, er det nemlig smart og fedt, at man ikke skal bruge tid og penge på transport i hverdagen. Derfor kan en 1 værelses lejlighed i København være en løsning, som passer til mange forskellige mennesker. Med en 1 værelses lejebolig får du nemlig den plads, som du har brug for, uden at du skal betale i dyre domme for en masse overflødige kvadratmeter. Hvis du drømmer om at komme tæt på byens kerne, uden at du skal flytte sammen med andre eller betale hele din løn i husleje, så er en 1 værelses lejlighed i København værd at overveje. Læs mere

103 ledige lejeboliger fundet

Ingen boliger som matcher dig?

Få GRATIS besked ved nye boliger, der matcher dine ønsker

Gå ikke glip af nye boliger (kommer nye hver dag)
Spar tid - Lad BoligAgenten finde nye boliger for dig
Der kommer ca. 5.034 nye boliger hver måned

Svært at finde 1 værelses lejlighed i København

Det er en generel tendens i vores tid, at flere mennesker flytter fra land til by. Det er især de unge, som skal tættere på skoler og uddannelsesinstitutioner, som vælger at flytte til København. Især til de unge studerende er en 1 værelses lejlighed en oplagt løsning. Der er nemlig stort pres på boligmarkedet i København, og alle slags boliger er utroligt eftertragtet. Det er utroligt svært at finde en bolig i byen, for de gode tilbud bliver hurtigt revet væk fra både boligmarkedet og de online boligportaler Derfor vil man også se, at priserne bliver presset i vejret, ikke mindst når der er tale om en lejebolig. En 1 værelses lejlighed i København kan altså være det eneste, som man har mulighed for og råd til, hvis man gerne vil have friheden og roen ved at bo alene. Men 1 værelses lejlighed i København er ikke nødvendigvis nogen dårlig løsning, for sjældent behøver man som enkeltperson ikke mere end et enkelt rum.

Vil du se alle lejligheder i København? - klik bare her! 

1 værelse kan være nok

En 1 værelses lejlighed i København lyder måske småt, men det behøver det ikke være. Hvis man bare tænker sig om med sin indretning, kan man sagtens få det lækkert og bekvemt på færre kvadratmeter. Det handler bare om at tænke i løsninger, der opfylder ens ønsker og behov, uden at det optager en masse plads. Ved hjælp af fx rumdelere kan man indrette sin 1 værelses lejlighed i København, så det føles, som om man har stuen adskilt fra soveværelset. Samtidig skal man huske på, at man som fx studerende i byen sjældent tilbringer oceaner af tid derhjemme. Sætter man beliggenhed over størrelse og komfort, er en 1 værelses lejebolig det rigtige valg. Derudover vil det også være billigere at bo i en mindre lejlighed, så der er mulighed for at bo alene og samtidig have flere penge til sjov og ballade. Til den unge studerende eller singlen er en 1 værelses lejlighed i København den perfekte løsning.

Find din lejlighed på Husvild

Hvis man vil bo flere sammen eller fx er et par, bliver en 1 værelses lejebolig hurtigt for lille. Derfor er det en mindre befolkningsgruppe, som en 1 værelses lejlighed i København er relevant for. Ikke desto mindre er der stadig stor efterspørgsel, især omkring sommeren, når en masse nye studerende flytter til byen. Derfor er det ikke altid nemt at finde en god 1 værelses lejlighed i København, som ligger godt og samtidig ikke koster en masse. Men ved at bruge vores boligportal kan du gøre det nemmere og hurtigere for dig selv at få et overblik over mulighederne for en 1 værelses lejebolig i København. Ved hjælp af vores søgefunktion kan du på kort tid se nærmere på de forskellige lejligheder, som du kan leje i København. Ved hjælp af filtrene kan du indstille din søgning, så det kun er de lejligheder på 1 værelse, som vises.

Har du et akut behov?

Vores boligportal er oplagt at bruge for dig, der står og mangler en 1 værelses lejlighed i København. Især hvis dit behov er akut. Det ses ofte, at man som ung studerende ender i en situation, hvor man har brug for et sted at bo nu og her. Derfor er det godt at vide, at det er både nemt og hurtigt at bruge vores boligportal. Mangler du en 1 værelses lejlighed i København nu og her, så er du altså kommet til det rette sted.

Envelope info@husvild.dk (Alle hverdage fra 10.00-16.00)
42 90 32 62 (Alle hverdage 9.30 - 12.00)
Mail info@husvild.dk (Alle hverdage fra 10.00-16.00)