Settings Filtrer søgning

BoligAgent - helt gratis:

Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker

Filtrer din søgning

Nulstil dine filtrer

BoligAgent - helt gratis:

Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker

Husleje

Fra 0 kr. til 30.000 kr. husleje

0 kr.
30.000 kr.

Værelser

Fra 1 til 1 værelser

1 vær.
1 vær.

Radius fra din by-søgning

10 km radius fra din by

10 km
60 km
Vis 7 lejeboliger

Lejlighed i Odense med 1 værelser

Kunne du godt tænke dig at bo centralt i Odense, uden at det skal koste en formue hver måned? Så kan det være, at du skal se dig om efter en 1 værelses lejlighed i Odense. Den store by på Fyn er generelt et populært sted at bo, fordi den ligger så centralt. Odense har i sig selv meget at byde på, men det er også et stort plus, at der ikke er mere end halvanden times togtur til København. Hvis man har familie både på Sjælland og Jylland, er Odense det perfekte kompromis, hvor man aldrig er rigtig langt væk. En 1 værelses lejlighed i Odense egner sig perfekt til den studerende eller singlen, som ikke har det store pladsbehov. Hvis det lyder som noget for dig, er du kommet til det rigtige sted. Husvild.dk er nemlig en smart og brugervenlig boligportal, som gør det nemmere for dig at finde en ny 1 værelses lejlighed i Odense. Læs mere

7 ledige lejeboliger fundet


Mere økonomisk frihed med en 1 værelses lejlighed i Odense

En del vil måske tænke, at 1 værelse er alt for lidt. Men hvis man ikke har det store behov for eller krav til plads og kvadratmeter, er det en god løsning. Man får nemlig også nogle fordele ved at bo småt, først og fremmest i form af friheden. Når du har en 1 værelses lejlighed i Odense, vil du naturligvis kunne bo billigere, end hvis du boede i noget større. Det giver mere økonomisk råderum til de ting, som er lidt sjovere at bruge penge på. Samtidig vil man ofte også kunne få en bedre placering tættere på bymidten, når man har det fint med at indrette sig på mindre plads. Sidst men ikke mindst giver leje også den frihed, at det ikke er nogen permanent eller bindende løsning. I de unge år som studerende eller som single er det de færreste, der har råd og lyst til at investere og binde sig i fast ejendom som fx en andels- eller ejerbolig. Derfor får man også en række fordele ved at vælge en 1 værelses lejlighed i Odense.

Til den unge studerende…

Odense er kendt som en studieby, hvor mange unge søger til for at læse og få deres uddannelse. Når man er under uddannelse, har man ofte ikke det største månedlige budget, og derfor er der mange, der bliver nødt til at bo sammen for at få råd til huslejen. Sætter du stor pris på at have dit eget sted at bo, er en 1 værelses lejlighed i Odense oplagt. For med en mindre lejlighed kan du stadig følge med økonomisk set, mens du har mulighed for at bo alene. Når man er studerende, har man ofte travlt med at gå i skole, feste og hygge med vennerne. Derfor er det også begrænset, hvor meget tid man vil bruge hjemme, og af den grund vil et enkelt værelse ofte være nok. Hvis man vil flytte til Odense som studerende, er en 1 værelses lejlighed i Odense derfor en smart og praktisk løsning.

…Eller til singlen

Der er dog ingen, der siger, at man skal være studerende for at bo i en 1 værelses lejlighed i Odense. Også hvis man er færdig med sine studier og er kommet ud på arbejdsmarkedet, kan det være praktisk at bo billigt, så man kan få sparet nogle penge sammen. Der kan også være andre grunde til, at man som single har brug for en lille lejebolig i Odense, fx hvis man er blevet skilt. Uanset årsagen vil en 1 værelses lejlighed i Odense ofte være perfekt til den enkelte person, der sætter beliggenhed og pris over komfort og en masse kvadratmeter. Ikke mindst fordi man sagtens kan indrette sig komfortabelt i et enkelt værelse, hvis man er lidt kreativ.

Find din nye bolig i vores udvalg

Husvild.dk er en boligportal, hvor du kan finde din nye 1 værelses lejlighed i Odense. Det er nemt at søge i vores udvalg og se de forskellige muligheder for at bo til leje i Odense. Ved hjælp af vores filtre kan du indstille søgningen, så du kun får vist de mindre lejligheder, der passer til dig mht. Placering og budget. Hvis du vil have en generel idé om prislejet og udbuddet af lejligheder af Odense, er en boligportal utroligt smart. Finder du en 1 værelses lejlighed i vores udvalg, som falder i din smag, er det samtidig både hurtigt og nemt at komme i kontakt med udlejeren. Ved at bruge vores boligportal er du derfor allerede et skridt tættere på din nye bolig.

Er du ikke begrænset af antal værelser? Så klik her og se alle lejligheder i Odense. Hvis du er på udkig efter andet end kun lejligheder, skal du besøge vores side med Lejeboliger i Odense.

Envelope info@husvild.dk
Mail info@husvild.dk (Alle hverdage fra 10.00-16.00)