Settings Filtrer søgning

BoligAgent - helt gratis:

Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker

Filtrer din søgning

Nulstil dine filtrer

BoligAgent - helt gratis:

Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker

Husleje

Fra 0 kr. til 30.000 kr. husleje

0 kr.
30.000 kr.

Værelser

Fra 2 til 2 værelser

2 vær.
2 vær.

Radius fra din by-søgning

10 km radius fra din by

10 km
60 km
Vis 203 lejeboliger

Lejlighed i århus med 2 værelser

Drømmer du om at flytte til Århus? Af mange kendes byen som Jyllands hovedstad, og derfor kan man næsten finde alt, hvad hjertet måtte begære, i Århus. Blandt andet findes der en del store skoler og uddannelsesinstitutioner i byen, hvorfor mange unge og studerende gerne flytter tættere på byen. En del virksomheder holder også til i Århus, hvorfor der findes mange eftertragtede arbejdspladser, både for nyuddannede og for de lidt ældre. Derudover har byen et spændende byliv med masser af muligheder for både shopping, gastronomi og byture. Det er derfor ikke underligt, at mange gerne vil flytte helt ind til Århus. Når man har det hele lige i nærheden, giver det ekstra frihed og fleksibilitet i hverdagen, fordi man slipper for at bruge en masse tid og penge på at pendle frem og tilbage. Hvis du drømmer om at flytte ind i en 2 værelses lejlighed i Århus, er du altså langt fra alene. Læs mere

203 ledige lejeboliger fundet

Ingen boliger som matcher dig?

Få GRATIS besked ved nye boliger, der matcher dine ønsker

Gå ikke glip af nye boliger (kommer nye hver dag)
Spar tid - Lad BoligAgenten finde nye boliger for dig
Der kommer ca. 4.244 nye boliger hver måned

Find en 2 værelses lejlighed i Aarhus

Hvis du går og kigger efter en 2 værelses lejlighed i Århus, har du nok allerede fundet ud af, at det ikke er det nemmeste at få fat i. Generelt er tendensen, at folk flytter fra landet til byen. Derfor er der langt større efterspørgsel på de boliger i de store byer som København og Århus, end det var tilfældet for blot få år siden. Samtidig bliver de nye boliger, der løbende opføres, ofte lavet større og dyrere, end hvad en studerende har råd til. En 2 værelses lejlighed i Århus er billig, samtidig med at der er god plads til både 1 og 2 personer. Derfor er det ikke underligt, at der er stor efterspørgsel på en 2 værelses lejlighed i Århus. Jo mindre og billigere, man bor, jo tættere kan man også komme på det centrale Århus. Men hvis du er på jagt efter en 2 værelses lejlighed i Århus til dig selv og måske en anden, er du kommet til det rigtige sted. Ved at bruge vores boligportal maksimerer du nemlig dine chancer for, at du kan få fat i en god og centralt beliggende 2 værelses lejlighed i Århus.

Mere end 6.000 boliger i hele landet

Søger du en 2 værelses lejlighed i Århus, er Husvild.dk et godt sted at starte jagten. Vi er nemlig en af Danmarks ældste boligportaler, idet vi har eksisteret siden 2003. Vi har fulgt boligmarkedet gennem tiden og har indgående kendskab til det. Vores mission er at gøre det muligt for alle at få fat i den bolig, de drømmer om – hvad enten det er en 2 værelses lejlighed i Århus eller noget helt andet. Samlet set har vi over 6.000 boliger i vores udvalg, hvor vi står for at formidle kontakten mellem lejer og udlejer. En del af disse boliger er beliggende i Århus og har en størrelse på 2 værelser. Derfor kan du allerede i dag komme til at se de forskellige muligheder og boliger i Århus ved at søge i vores udvalg. Det er oplagt for dig, der gerne vil gøre drømmen om at flytte til Århus til virkelighed.

Flere muligheder med 2 værelses lejlighed i Århus

I modsætning til en lejlighed med kun ét værelse, giver en 2 værelses lejlighed flere muligheder. 2 værelser er på mange måder oplagt, hvis man bare er en enkelt person eller måske et par. Det giver nemlig mulighed for at have stue og soveværelse adskilt, hvilket er super praktisk, især hvis man bor 2. Samtidig er en 2 værelses lejlighed i Århus stadig lille sammenlignet med en 3 eller 4 værelses lejlighed, og derfor kan man være sikker på at få mere placering for sine penge. Sætter man beliggenhed og korte afstande højere end en masse kvadratmeter, skal man derfor gå efter en 2 værelses lejlighed i Århus. Det er den perfekt løsning for den studerende eller parret, som ønsker at have et soveværelse og stuen adskilt.

Er dit boligbehov akut?

Står du og mangler en bolig nu og her? Så kan en 2 værelses lejlighed i Århus være den perfekte løsning. Det giver nemlig mulighed for at indrette sig bekvemt, samtidig med at det ikke er en permanent løsning, på samme måde som en andels- eller ejerbolig er det. Hvis du vil være sikker på, at din boligsøgning bliver kort og problemfri, så skal du starte her hos os. Vi har nemlig forståelse for, at det at søge bolig kan være en tidsfølsom opgave, da ens boligbehov kan være akut. Derfor sætter vi stor fokus på, at processen med at leje en ny bolig hos os skal være så effektiv og hurtig som muligt.

Envelope info@husvild.dk
Mail info@husvild.dk (Alle hverdage fra 10.00-16.00)