Settings Filtrer søgning

BoligAgent - helt gratis:

Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker

Filtrer din søgning

Nulstil dine filtrer

BoligAgent - helt gratis:

Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker

Husleje

Fra 0 kr. til 30.000 kr. husleje

0 kr.
30.000 kr.

Værelser

Fra 2 til 2 værelser

2 vær.
2 vær.

Radius fra din by-søgning

10 km radius fra din by

10 km
60 km
Vis 345 lejeboliger

Lejlighed i København med 2 værelser

Vil du gerne bo billigt og centralt i København? Så er en 2 værelses lejlighed en løsning, der er værd at se nærmere på. 2 værelser lyder måske ikke af meget, men det giver overraskende mange muligheder. Samtidig kan man få en langt bedre placering for en fair pris, når man vælger at bo på lidt færre kvadratmeter. Hvis du drømmer om at flytte til byen og være tæt på dens mange muligheder i form af uddannelse, karriere og byliv, kan det være den oplagte løsning. Især hvis du vil bo alene eller sammen med en partner, er en lejlighed med 2 værelser det oplagte valg. Og bruger du vores portal, bliver det nemmere og hurtigere end aldrig før at finde lige præcis den lejlighed, der matcher dine behov optimalt. Læs mere

345 ledige lejeboliger fundet

Ingen boliger som matcher dig?

Få GRATIS besked ved nye boliger, der matcher dine ønsker

Gå ikke glip af nye boliger (kommer nye hver dag)
Spar tid - Lad BoligAgenten finde nye boliger for dig
Der kommer ca. 5.034 nye boliger hver måned

Find din Københavner-lejlighed med 2 værelser

Bo billigere med en 2 værelses lejlighed i København

At bo i byerne er utroligt moderne for tiden. Der er en generel tendens til, at folk søger fra landet mod byen. Men især blandt studerende er det ofte set, at der bliver søgt mod de store byer, herunder København, for at være i nærheden af studierne. Det har lagt pres på boligmarkedet, særligt i København, hvor mange boliger er alt for dyre til studerende. Hvis man ikke har en enorm startkapital eller arbejder en masse ved siden af studierne, kan det derfor være utroligt svært at finde noget. Hvis man vil bo centralt, uden at huslejen springer budgettet fuldstændig, må man derfor ofte gå på kompromis med antallet af kvadratmeter. Ofte vil en 2 værelses lejlighed centralt i København koste det samme som en lejlighed med 3 eller 4 værelser i forstæderne. Derfor må man afveje med sig selv, om beliggenheden eller placeringen er vigtigst. Men det er i hvert fald sikkert, man med en 2 værelses lejlighed i København kommer til at bo billigere og får en bedre placering for sine penge, end hvis man går efter noget større.

Vil du se alle lejligheder i København? - klik bare her! 

Kom tæt på det vigtigste i København

København er landets hovedstad og har derfor utroligt meget at byde på. I byen finder man populære turistattraktioner og landemærker som fx Tivoli, Strøget og Zoo. Ud over de gode shoppemuligheder er der også et væld af forskellige restauranter, barer, cafeer og klubber. Derfor er der altid noget at lave, når man bor centralt i byen. Men hvis du bor centralt i København, er du også sikker på ikke at skulle bruge en masse tid på transport, hvis du studerer eller arbejder i byen. København er hjemsted for en lang række virksomheder og store uddannelsesinstitutioner som fx CBS, DTU og KU. Derfor er det ikke underligt, at det er utroligt populært at bo centralt i byen. Vælger du en 2 værelses lejlighed i København, har du måske ikke så meget plads, men til gengæld har du alt, hvad du skal bruge og mere til, lige neden for trappen.

Flere muligheder med 2 værelser

Samtidig skal man huske på, at en 2 værelses lejlighed i København sagtens kan opfylde de fleste behov. Hvis man gerne vil bo alene, er en lejlighed med 2 værelser mere end rigeligt. Det giver nemlig mulighed for både at have en stue og et soveværelse. Hvis man gerne vil bo sammen med en, kan man sagtens indrette sig, så man får et værelse hver. Selvom man måske så ikke har meget plads at indrette på, er det stadig rart, at man ikke skal dele sit køkken og badeværelse med mere end én person. En 2 værelses lejlighed i København er også oplagt til kæresteparret, da der så også er mulighed for at have både soveværelse og stue, samtidig med at man kan dele huslejen med en anden. Derfor giver en 2 værelses lejlighed i København rigeligt med muligheder og passer derfor godt i flere situationer.

Kom et skridt tættere på din nye 2 værelses lejlighed i København

Netop fordi det er så populært at bo centralt i byen, er det ikke helt nemt at få fat i en 2 værelses lejlighed i København. Idet en lejlighed er så eftertragtet, bliver priserne skruet op, og de gode tilbud bliver revet væk. Men der er ingen grund til at fortvivle. Vi har samlet de bedste muligheder for at leje en lejlighed i vores portal. Vi har mere end 6.000 boliger, hvoraf en stor del er beliggende i København. Hvis du leder efter en 2 værelses lejlighed i København, kan du med fordel starte jagten hos os, hvor det er nemt og hurtigt at danne sig et overblik over de forskellige muligheder.
 

Envelope info@husvild.dk (Alle hverdage fra 10.00-16.00)
42 90 32 62 (Alle hverdage 9.30 - 12.00)
Mail info@husvild.dk (Alle hverdage fra 10.00-16.00)