Settings Filtrer søgning

BoligAgent - helt gratis:

Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker

Filtrer din søgning

Nulstil dine filtrer

BoligAgent - helt gratis:

Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker

Husleje

Fra 0 kr. til 30.000 kr. husleje

0 kr.
30.000 kr.

Værelser

Fra 2 til 2 værelser

2 vær.
2 vær.

Radius fra din by-søgning

10 km radius fra din by

10 km
60 km
Vis 110 lejeboliger

Lejlighed i Odense med 2 værelser

For den enlige studerende eller det unge par er en 2 værelses lejlighed i Odense det perfekte valg. Jo mindre, man bor, jo bedre en placering kan man også få for sine penge. En 1 værelses lejlighed kan dog give nogle udfordringer, idet man skal have soveværelse, spisestue og afslapningsstue i samme rum. Derfor er en lejlighed med 2 værelser ofte den perfekte løsning for den, der bor alene eller sammen med en kæreste. Det giver nemlig mulighed for at have et separat soveværelse og en stue, uden at det bliver utroligt dyrt at skulle bo centralt i byen. Derfor kan man godt sige, at man med em 2 værelses lejlighed i Odense for den perfekt kombination af plads og placering i byen, uden at det behøver koste en formue hver måned. Lyder det som noget for dig, kan du allerede nu se nærmere på mulighederne i vores populære boligportal. Læs mere

110 ledige lejeboliger fundet

Ingen boliger som matcher dig?

Få GRATIS besked ved nye boliger, der matcher dine ønsker

Gå ikke glip af nye boliger (kommer nye hver dag)
Spar tid - Lad BoligAgenten finde nye boliger for dig
Der kommer ca. 4.244 nye boliger hver måned

Kom tæt på byens muligheder med en 2 værelses lejlighed i Odense

Når man vælger at flytte ind i en mindre lejlighed, kan man ofte få en bedre og mere central placering, som man stadig har råd til. Det er en stor fordel, især når man er ung og studerende. At have en bil i byen er upraktisk, og samtidig er det både dyrt og ofte tidskrævende at skulle med offentlig transport. Derfor er det en kæmpe fordel og en ekstra frihed i hverdagen, hvis man bor så centralt, at man kan cykle til de vigtigste steder. Med en 2 værelses lejlighed i Odense kommer du tæt på alt det, som byen har at byde på. Det gælder både de bedste studie- og arbejdspladser samt det spændende byliv i form af butikker, restauranter og cafeer. Kort sagt er det den oplagte placering for de unge mennesker, der ofte bruger mere tid ude i byen end hjemme i lejligheden. Derfor er en 2 værelses lejlighed i Odense det perfekte kompromis, hvis man sætter beliggenhed højt, men gerne vil have lidt mere plads end blot 1 værelse.

Ekstra frihed med 2 værelser

Man kan på mange måder sige, at en 2 værelses lejlighed i Odense giver mere frihed sammenlignet med kun 1 værelse. En husleje i byen er ofte dyr, og derfor kan det især under studietiden være nødvendigt at have nogen at dele den med. Er man et par, er en 2 værelses lejlighed i Odense den oplagte løsning, da det giver rigeligt med plads til begges behov og interesser. Men også hvis man er studerende og gerne vil flytte til byen med en ven eller veninde, kan en 2 værelses lejlighed sagtens komme til at fungere. Selvom man så må undvære at have sit soveværelse separat, er det stadig utroligt rart, at man kun skal dele bad og køkken med en enkelt anden person. Idet huslejen ofte er høj, giver en sambo mulighed for at have flere penge til alt det sjove. Det kan samtidig være hyggeligt at bo sammen med andre, da man så undgår at kede sig og føle sig ensom.

Find din 2 værelses lejlighed i Odense blandt vores muligheder

At finde en bolig i en af landet større byer er ikke altid nogen nem opgave. Vores mission er at gøre det nemmere for lejere at finde den rigtige bolig. Det gør vi ved at formidle kontakten mellem udlejer og lejer. Ved hjælp af vores søgefelt kan du hurtigt og nemt få dig et overblik over de forskellige muligheder, der er for at få fat i en 2 værelses lejlighed i Odense. Så hvis du ikke lige kender nogen, der lejer boliger ud i Odense, er der ingen grund til at fortvivle endnu. Det er både hurtigt, nemt og uforpligtende at se nærmere på de forskellige muligheder i vores udvalg af boliger i Odense. Hvad enten du er alene, eller drømmer om at flytte ind i en 2 værelses lejlighed i Odense med en partner eller ven, er vores boligportal det rigtige sted at starte jagten på drømmeboligen.

Er dit behov for en bolig akut?

Det er absolut ikke utænkeligt, at man finder sig selv i en situation, hvor man mangler en 2 værelses lejlighed i Odense her og nu. Der kan være flere forhold som medvirker, at man får et akut behov for tag over hovedet. Vi har fuld forståelse for, at det sommetider kan være en tidfølsom mission at skulle finde en ny bolig, i Odense eller et andet sted. Derfor har vi fokus på at strømline processen og undgå komplikationer, så du hurtigt og effektivt kan komme i kontakt med den rette udlejer.

Er du ikke begrænset af antal værelser? Så klik her og se alle lejligheder i Odense. Hvis du er på udkig efter andet end kun lejligheder, skal du besøge vores side med Lejeboliger i Odense.


 

Envelope info@husvild.dk
Mail info@husvild.dk (Alle hverdage fra 10.00-16.00)