Settings Filtrer søgning

BoligAgent - helt gratis:

Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker

Filtrer din søgning

Nulstil dine filtrer

BoligAgent - helt gratis:

Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker

Husleje

Fra 0 kr. til 30.000 kr. husleje

0 kr.
30.000 kr.

Værelser

Fra 3 til 3 værelser

3 vær.
3 vær.

Radius fra din by-søgning

10 km radius fra din by

10 km
60 km
Vis 318 lejeboliger

Lejlighed i Aalborg med 3 værelser

Aalborg er en mindre storby, der er kendt for især sit byliv. Mange studerende kommer hvert år til byen for at læse og have det sjovt med andre unge. Men også for ældre mennesker og folk i arbejde har Aalborg rigeligt at byde på. Det er nemlig en by, hvor man får følelsen af at bo tæt på det hele, uden at man vil opleve det samme kaos som i en landets største byer. Hvis man sætter pris på den hyggelige stemning, er det måske en lejlighed i Aalborg, som man skal have fat i. I vores boligportal kan du finde et stort udvalg af både huse og lejligheder, så du kan komme tæt på byens centrum til en god pris. En 3 værelses lejlighed i Aalborg er et godt valg for dig, der sætter pris på både beliggenhed og lidt ekstra kvadratmeter. Hvis man fx er to studerende, der gerne vil flytte sammen, eller et ungt par, der tænker på at stifte familie, er en 3 værelses lejlighed i Aalborg den perfekte ramme til de næste par år. Læs mere

318 ledige lejeboliger fundet

Ingen boliger som matcher dig?

Få GRATIS besked ved nye boliger, der matcher dine ønsker

Gå ikke glip af nye boliger (kommer nye hver dag)
Spar tid - Lad BoligAgenten finde nye boliger for dig
Der kommer ca. 5.034 nye boliger hver måned

Din guide til at finde en aalborg-lejlighed med 3 værelser

At flytte til byen er for mange en drøm, der bliver til virkelighed. Ikke mindst for studerende, som ofte flytter ud for første gang. At være tæt på byen er en stor luksus i hverdagen, der giver ekstra mulighed for at komme ud og opleve. Men det gør også, at der er stor efterspørgsel på boliger i byen. Særligt omkring studiestart bliver boligerne revet væk, fordi alle drømmer om at komme tæt på deres skole. Derfor kan det sommetider være svært at finde en god 3 værelses lejlighed i Aalborg, hvis man ikke har kontakter i branchen. Men selvom du ikke lige kender nogen, der ejer ejendomme i byen, er der ingen grund til at fortvivle endnu. I vores boligportal kan du nemlig hurtigt og nemt skabe dig et overblik over mulighederne for at bo i Aalborg. Vi har over 6.000 boliger over hele landet repræsenteret, og derfor er der også en vis sandsynlighed for, at du kan finde den rigtige 3 værelses lejlighed i Aalborg hos os. Derfor er det et godt sted at starte for dig, der drømmer om at flytte til Aalborg.

Brug filtrene og se mulighederne

Vi har som sagt mange boliger, og det er vigtigt, at du hurtigt kan finde frem til de muligheder, som er interessante og relevante for dig. Især hvis behovet for en ny bolig er akut, er det utroligt vigtigt, at hele processen omkring en ny bolig forløber hurtigt og problemfrit. Derfor har vi filtre på vores søgning, så du kan indstille dine præferencer med hensyn til fx pris, beliggenhed og antal værelser. På den måde slipper du for at kigge på 1 værelses lejligheder i Odense, når det egentlig er en 3 værelses lejlighed i Aalborg, du går efter. Derfor er det både hurtigt og overskueligt at bruge vores portal til at se mulighederne i dit foretrukne område – og den perfekte løsning for dig, der gerne vil finde en god 3 værelses lejlighed i Aalborg nu og her.

En 3 værelses lejlighed i Aalborg passer til mange

Som sagt er der mange fordele ved at bo centralt i Aalborg. Ikke alene kommer man tæt på sit studie eller sin arbejdsplads, men også i fritiden giver det helt andre muligheder. Det sikrer nemlig, at man aldrig er langt fra spændende  butikker, hyggelige cafeer og fede klubber. Derfor er det folk i alle aldre, som vil sætte pris på at kunne flytte ind i en 3 værelses lejlighed i Aalborg. Det skyldes ikke mindst, at 3 værelser giver rig mulighed for at fordele værelserne og indrette, sådan at det matcher ens specifikke behov. Fx er der både plads til en stue, et soveværelse og et tredje rum, som kan bruges til kontor, opbevaring, træning eller noget helt fjerde.

Drømmer du om at flytte til Aalborg?

En 3 værelses lejlighed i Aalborg er fx perfekt for to studerende, der gerne vil bo sammen på god plads. Også for unge par, der måske tænker på at stifte familie, men stadig gerne vil være tæt på byen, er det en god løsning. De mange muligheder med 3 værelser gør, at en 3 værelses lejlighed i Aalborg er en fleksibel løsning, der kan tilpasses netop dig og din situation. Hvis du drømmer om at flytte til Aalborg, så du altid er tæt på byens mange muligheder, kan du allerede i dag søge og blive klogere på de forskellige muligheder.

Er du ikke begrænset af antal værelser? Så klik her og se alle lejligheder i Aalborg. Hvis du er på udkig efter andet end kun lejligheder, skal du besøge vores side med Lejeboliger i Aalborg.

Envelope info@husvild.dk (Alle hverdage fra 10.00-16.00)
42 90 32 62 (Alle hverdage 9.30 - 12.00)
Mail info@husvild.dk (Alle hverdage fra 10.00-16.00)