Settings Filtrer søgning

BoligAgent - helt gratis:

Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker

Filtrer din søgning

Nulstil dine filtrer

BoligAgent - helt gratis:

Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker

Husleje

Fra 0 kr. til 30.000 kr. husleje

0 kr.
30.000 kr.

Værelser

Fra 3 til 3 værelser

3 vær.
3 vær.

Radius fra din by-søgning

10 km radius fra din by

10 km
60 km
Vis 268 lejeboliger

Lejlighed i århus med 3 værelser

For både studerende og unge par kan en 3 værelses lejlighed i Århus være den perfekte løsning på boligproblemet. At finde boliger i byen er ikke nogen nem opgave, slet ikke i det eftertragtede Århus. Byen har ikke alene en spændende scene med restauranter, barer og klubber, men er også hjemsted for en del uddannelses- og arbejdspladser. Derfor er det både unge og ældre, der søger til byen for at være tæt på det hele. Altså er det ikke uden grund, at en bolig i Århus er så eftertragtet. Når man flytter ind i en 3 værelses lejlighed i Århus, er man sikker på, at man altid er tæt på tingene og slipper for at bruge unødig tid på transport. Samtidig har man rigeligt med plads, hvis man enten bor to sammen, eller er ved at starte en lille familie. Via vores boligportal kan du nemt finde frem til din nye 3 værelses lejlighed i Århus. Læs mere

268 ledige lejeboliger fundet

Ingen boliger som matcher dig?

Få GRATIS besked ved nye boliger, der matcher dine ønsker

Gå ikke glip af nye boliger (kommer nye hver dag)
Spar tid - Lad BoligAgenten finde nye boliger for dig
Der kommer ca. 4.244 nye boliger hver måned

En 3 værelses lejlighed i Århus er eftertragtet

Det er utroligt populært at bo i byen. Over hele landet ses den tendens, at folk søger fra landet ind mod byen. Især blandt de unge er det populært at søge ind til de større byer, både pga. de mange studiepladser og uddannelsesmuligheder, samt på grund af det levende byliv og de mange andre studerende. Hvor dem, der bor på Sjælland, ofte søger mod København, er det typisk for dem, der er vokset op i Jylland, at flytte til Århus. Det er ikke for sjov, at Århus kaldes for Jyllands hovedstad. Derfor er en 3 værelses lejlighed i Århus utroligt eftertragtet, især blandt de studerende. Men også for et par eller en lille familie er de 3 værelser den perfekte størrelse. Det sikrer nemlig, at man har plads til det hele, samtidig med at man kan bo i byen til en fair pris.

Rig mulighed for at indrette 3 værelser optimalt

3 værelser er på mange måder den optimale størrelse, naturligvis afhængigt af, hvem man er. Men hvis man fx er to veninder eller venner, der gerne vil bo sammen i studieperioden, er en 3 værelses lejlighed i Århus oplagt. Det sikrer nemlig, at begge har deres eget værelse, plus man har en stue, hvor man kan mødes, spise sammen og slappe af. Det samme gælder for det unge par, der eventuelt har et lille barn. Har man endnu ikke stiftet familie, kan et ekstra rum altid bruges til fx opbevaring eller kontor. Derfor er der god mulighed for at indrette en 3 værelses lejlighed i Århus, så den passer perfekt til ens specifikke ønsker og behov. Fordelen ved at vælge en lejlighed i den størrelse er desuden, at den ikke bliver for uoverskueligt stor for 2 personer, og at den ikke er så dyr hver måned. Hvis man gerne vil tæt på byen og bo billigt, uden at man skal stuves sammen i et enkelt værelse, er det altså smart at gå efter 3 værelser.

Find en 3 værelses lejlighed i Århus hos os

Det er svært at finde boliger i de store byer, særligt København og Århus. Det skyldes, at der en kæmpe efterspørgsel og et forholdsvist lille udbud. Det har presset priserne op på både leje-, andels- og ejerboliger. Selv hvis man har økonomien i orden, kan det være svært at komme i nærheden af en bolig. Man hører ofte, at man bliver nødt til at kende nogen, før man kan leje eller købe en bolig. Hvis du ikke lige kender nogen, der har ejendomme i Århus, er der dog ingen grund til at fortvivle. Husvild.dk er nemlig en boligportal, som har til formål at formidle kontakten mellem udlejer og lejer. På den måde kan du komme i nærheden af en 3 værelses lejlighed i Århus, uden at du nødvendigvis kender udlejer personligt. Det er den hurtigste og nemmeste måde at finde en god bolig i den jyske hovedstad.

Start søgningen allerede i dag

Leder du efter ny bolig i Århus? Uanset om du bare kigger, eller om dit behov for tag over hovedet er akut, er vores boligportal et godt sted at starte. Det er nemlig både hurtigt og nemt at komme i gang med søgningen, så du kan få et klart overblik over, hvilke muligheder og boliger, der findes i Århus. Finder du noget, der falder i din smag, kan du komme i kontakt med udlejer med det samme på en sikker og hurtig måde. Kunne du godt tænke dig at flytte ind i en 3 værelses lejlighed i Århus, er du altså kommet til det rigtige sted.

Er du ikke begrænset af antal værelser? Så klik her og se alle lejligheder i Aarhus. Hvis du er på udkig efter andet end kun lejligheder, skal du besøge vores side med Lejeboliger i Aarhus.

Envelope info@husvild.dk
Mail info@husvild.dk (Alle hverdage fra 10.00-16.00)