Settings Filtrer søgning

BoligAgent - helt gratis:

Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker

Filtrer din søgning

Nulstil dine filtrer

BoligAgent - helt gratis:

Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker

Husleje

Fra 0 kr. til 30.000 kr. husleje

0 kr.
30.000 kr.

Værelser

Fra 3 til 3 værelser

3 vær.
3 vær.

Radius fra din by-søgning

10 km radius fra din by

10 km
60 km
Vis 849 lejeboliger

Lejlighed i København med 3 værelser

Hvis du gerne vil være tæt på det hele og der, hvor det sker, er en bolig i København det rigtige for dig. København er landets hovedstad og har derfor alt, hvad hjertet måtte begære i forhold til både shopping, karriere og byliv. Generelt ses en tendens til, at flere og flere søger mod byen for at slippe for at bruge tid og penge på transport hver eneste dag. København er det mest eftertragtede sted at bo i hele landet, og det er ikke uden grund. Byen er nemlig ikke kun fyldt med landemærker som Tivoli, Zoo og Kongens Have, men også med barer, restauranter og klubber. Desuden er der en stor del af landets uddannelsesinstitutioner og arbejdspladser i København. Derfor er det folk og familier i alle aldre, som kan få opfyldt deres behov i København. Har du en kæreste, ven eller veninde, som du gerne vil flytte ind til byen med, står I måske og mangler en 3 værelses lejlighed i København. Er det tilfældet, er I kommet til det rigtige sted, for her på siden har vi et stort udvalg af boliger i den populære by. Læs mere

849 ledige lejeboliger fundet

Ingen boliger som matcher dig?

Få GRATIS besked ved nye boliger, der matcher dine ønsker

Gå ikke glip af nye boliger (kommer nye hver dag)
Spar tid - Lad BoligAgenten finde nye boliger for dig
Der kommer ca. 5.034 nye boliger hver måned

Mange muligheder med en 3 værelses lejlighed i København

Det er altså ikke uden grund, at København er så populær at flytte til. Næsten alle kan finde sig til rette her, fordi byen kan byde på lidt af det hele. Det har dog også gjort, at boligmarkedet er utroligt presset. Der er stor efterspørgsel og et meget lille udbud, hvilket har medført, at det i dag er næsten umuligt at finde en bolig med en god beliggenhed, uden at det skal koste en formue. Får man fingrene i en 3 værelses lejlighed i København, kan man da også godt sige, at man har lidt af det hele. Det sikrer nemlig, at man er tæt på det hele, uanset om man er studerende eller i arbejde. Derudover kommer man ikke til at mangle plads, når man har 3 værelser. Uanset om man bor et kærestepar eller studiekammerater sammen, kan man indrette de 3 værelser på en sådan vis, at de matcher ens behov perfekt. Alt det samtidig med, at man aldrig er langt væk fra hyggelige steder og store oplevelser. Derfor får man utroligt mange muligheder med en 3 værelses lejlighed i København.

Perfekt til de to studerende

København er især eftertragtet blandt studerende, fordi byen er hjemsted for en række skoler, herunder CBS, KU og DTU. Når man er ung og i gang med at læse, er det samtidig utroligt fedt, hvis man kan være tæt på bylivet og de andre unge. En 3 værelses lejlighed i København er perfekt for de to studerende, der gerne vil have muligheden for at bo sammen uden at mangle plads. At bo sammen er smart og hyggeligt, fordi man kan dele huslejen og samtidig undgå at mangle selskab. Har man 3 værelser til 2 personer, kan hver have sit eget værelse, samtidig med at man har en fælles stue. Derfor er en 3 værelses lejlighed i København det perfekte valg, hvis man er to venner eller veninder, der godt kunne tænke sig at flytte sammen i studietiden.

Til det unge par, der måske vil stifte familie

Efter studietiden kommer der et tidspunkt, hvor man gerne vil slå sig ned. Men ofte er det for tidligt til at skulle købe stort hus på landet. Når man er vant til at bo i byen og tæt på alt, kan det være svært at skulle sige farvel til København. Derfor er en 3 værelses lejlighed i København også perfekt til det unge par, der drømmer om at bo sammen og måske starte en familie. Har man 3 værelser, er der nemlig både plads til et forældresoveværelse, et børneværelse og en stue. Derfor kan det være den oplagt løsning, hvis man endnu ikke er helt klar til at give slip på byen og de mange muligheder, som den byder på.

Find din nye lejlighed i København

At finde en 3 værelses lejlighed i København er svært – men ikke umuligt. Hvis du vil øge dine chancer, er vores boligportal et godt valg. Husvild.dk er nemlig en af Danmarks ældste og mest etablerede boligportaler med mere end 6.000 boliger. Vi har et stort udvalg af boliger i København, og ved hjælp af vores søgning kan du hurtigt finde ud af, om der er noget, der matcher netop dine behov. Derfor er en søgning et udmærket udgangspunkt, hvis du drømmer om at flytte ind i en 3 værelses lejlighed i København.

 

Envelope info@husvild.dk (Alle hverdage fra 10.00-16.00)
42 90 32 62 (Alle hverdage 9.30 - 12.00)
Mail info@husvild.dk (Alle hverdage fra 10.00-16.00)