Settings Filtrer søgning

BoligAgent - helt gratis:

Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker

Filtrer din søgning

Nulstil dine filtrer

BoligAgent - helt gratis:

Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker

Husleje

Fra 0 kr. til 30.000 kr. husleje

0 kr.
30.000 kr.

Værelser

Fra 3 til 3 værelser

3 vær.
3 vær.

Radius fra din by-søgning

10 km radius fra din by

10 km
60 km
Vis 107 lejeboliger

Lejlighed i Odense med 3 værelser

Odense er en både hyggelig og travl by, der kan møde de fleste behov. Samtidig har byen en central placering, som gør transport til resten af landet både nem og hurtig. Derfor er en 3 værelses lejlighed i Odense en populær løsning, som egner sig til både den studerende og det unge par. Har du en 3 værelses lejlighed i byen, kommer du aldrig til at mangle plads, og samtidig befinder du dig altid ganske tæt på byliv, skoler og arbejdspladser. Hvis du gerne vil slippe for at bruge tid og penge på transport frem og tilbage, er en 3 værelses lejlighed i Odense altså den oplagte løsning. At finde en sådan bolig i byen er ikke altid en nem opgave, men Husvild.dk er et godt sted at starte. I vores portal er det nemlig nemt at søge og komme et skridt tættere på din nye centrale bolig i Odense. Læs mere

107 ledige lejeboliger fundet

Ingen boliger som matcher dig?

Få GRATIS besked ved nye boliger, der matcher dine ønsker

Gå ikke glip af nye boliger (kommer nye hver dag)
Spar tid - Lad BoligAgenten finde nye boliger for dig
Der kommer ca. 4.244 nye boliger hver måned

Vælg en 3 værelses lejlighed i Odense og få det hele

Odense er en by, der ofte overses, når man taler om studier og arbejdspladser. Her er det ofte København og Århus, der kommer på tale. Men Odense er en by, der har mindst lige så meget at byde på. Samtidig ligger den i midten af landet, så der kun er et par timers transport til både København og Århus. Hvis man gerne vil bo lidt billigere, men samtidig i en større by, er en 3 værelses lejlighed i Odense derfor værd at se nærmere på. Det sikrer, at du kan få rigeligt med plads og en central beliggenhed tæt på alt det vigtige og sjove, uden at det koster dig en formue hver måned. Derfor kan man godt sige, at man får lidt af det hele, når man flytter ind i en 3 værelses lejlighed i Odense. På den vis er det også en løsning, som passer til folk i alle aldre, som gerne vil være tæt på byens muligheder i form af både underholdning og karriere.

Hvis du ikke er klar til at flytte fra byen

Mens man studerer, sætter man ofte beliggenhed over plads. Derfor har mange det fint nok med at leje et værelse eller en mindre lejlighed i byen, så længe de læser. Men der kommer ofte et tidspunkt, hvor man begynder at savne mere plads, og hvor man måske godt kunne tænke sig at have sit eget. Det er ikke mindst relevant, hvis man har fundet sig en partner, som man godt kunne tænke sig at slå sig ned med. Alligevel kan det være lidt angstprovokerende, hvis man skal flytte ud af byen og investere en masse i et hus lidt længere ude på landet. I det tilfælde kan en 3 værelses lejlighed i Odense være det perfekte kompromis. Med 3 værelser er I nemlig sikret at have plads nok til både jer selv, og også i tilfælde af en familieforøgelse. Samtidig behøver I ikke skulle sige farvel til byen og dens mange muligheder. Hvis du sætter pris på plads og privatliv, men endnu ikke er klar til at flytte fra byen, så find en 3 værelses lejlighed i Odense allerede i dag.

Også til de studerende

Odense er i høj grad også en studieby. Selvom mange studerende er helt okay med at leje et værelse eller en mindre lejlighed, betyder det ikke, at det er den eneste løsning. Det kan også sagtens fungere godt med en 3 værelses lejlighed i Odense, hvis man fx er to til at dele den. På den måde kan man få et værelse hver og samtidig have en stue, et køkken og et badeværelse, som man kun skal dele med én anden. Det gør desuden, at man har mulighed for at dele huslejen med en anden. En 3 værelses lejlighed i Odense er derfor en perfekt størrelse og en løsning, der passer til mange forskellige situationer.

Interesseret i en 3 værelses lejlighed i Odense? Søg i dag

Hvis du godt kunne tænke dig at flytte ind i en 3 værelses lejlighed i Odense, er vores boligportal det oplagte sted at starte. Vi står nemlig for at formidle kontakten mellem lejer og udlejer og derfor den oplagte samarbejdspartner for dig, der søger efter en lejebolig. Ved hjælp af vores hurtige og smarte søgning kan du allerede i dag blive klogere på, hvilke muligheder og boliger, som du kan finde i Odense. Hvis du drømmer om at flytte ind i en 3 værelses lejlighed i Odense, hvad enten du er studerende, et ungt par eller noget helt tredje, starter jagten i vores søgefelt.

Er du ikke begrænset af antal værelser? Så klik her og se alle lejligheder i Odense. Hvis du er på udkig efter andet end kun lejligheder, skal du besøge vores side med Lejeboliger i Odense.

Envelope info@husvild.dk
Mail info@husvild.dk (Alle hverdage fra 10.00-16.00)