Settings Filtrer søgning

BoligAgent - helt gratis:

Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker

Filtrer din søgning

Nulstil dine filtrer

BoligAgent - helt gratis:

Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker

Husleje

Fra 0 kr. til 30.000 kr. husleje

0 kr.
30.000 kr.

Værelser

Fra 4 til 4 værelser

4 vær.
4 vær.

Radius fra din by-søgning

10 km radius fra din by

10 km
60 km
Vis 179 lejeboliger

Lejlighed i århus med 4 værelser

Århus er kendt som Jyllands hovedstad og er landets 2. Største by. Byen er hjemsted for både en række uddannelsesinstitutioner og mange eftertragtede arbejdspladser. Derfor er det utroligt populært blandt folk i alle aldre at flytte til netop Århus. Når man befinder sig tæt på de steder, hvor man har sin daglige gang, slipper man for at skulle poste en masse tid og penge i transport, hvad enten det er med bil eller tog og bus. En 4 værelses lejlighed i Århus er derfor i høj kurs, ikke kun fordi man får en brugbar og central placering, men også fordi man får masser af plads. Det gør, at en 4 værelses lejebolig i det århusianske er en bolig, der tiltaler mange. Læs mere

179 ledige lejeboliger fundet

Ingen boliger som matcher dig?

Få GRATIS besked ved nye boliger, der matcher dine ønsker

Gå ikke glip af nye boliger (kommer nye hver dag)
Spar tid - Lad BoligAgenten finde nye boliger for dig
Der kommer ca. 4.244 nye boliger hver måned

Masser af god plads med 4 værelses lejlighed i Aarhus

Plads kan man altid bruge mere af. Ikke mindst når man bor i lejlighed, kan det være rart med et ekstra værelse. Afhængigt af hvem man er, kommer man til at bruge meget tid i sin lejlighed, og derfor er det vigtigt, at der er plads til alle ens ting. Med en 4 værelses lejlighed i Aarhus kommer du aldrig til at mangle plads. Samtidig har du frihed til at indrette den, præcis som du vil. Når man vælger en lejebolig med hele 4 værelser foruden bad og køkken, kommer man naturligvis også op på en højere husleje, end hvis man vælger noget mindre. Til gengæld er der plads til, at man kan bo flere sammen. Det er ikke kun praktisk og hyggeligt, men giver også mulighed for at dele huslejen op i mindre og mere overskuelige bidder. Derfor er en 4 værelses lejlighed i Aarhus et oplagt valg for dem, der sætter pris på både plads og en central placering.

Kom tæt på Aarhus bymidte

Århus har utroligt meget at byde på. Netop fordi det er landets 2. Største by, er der nærmest ikke det, som byen mangler. Samtidig er det en stor fordel for naturelskere, at Århus ligger helt ud til kysten. Havnen er ikke alene livlig og hyggelig, men det er også rart for mange at befinde sig tæt på kysten. Århus er desuden kendt som lidt af en studieby, fordi der er en række anerkendte universiteter og skoler i byen. Men også for dem, der skal finde et job, er der rigeligt med muligheder, da mange virksomheder hører hjemme i Aarhus. Sidst men ikke mindst er der et væld af forskellige butikker, cafeer, barer, restauranter og klubber i Århus bymidte. Derfor er det en kæmpe luksus at komme til at bo tæt på bymidten, da der så altid sker noget, og man aldrig behøver bekymre sig om irriterende transport og ventetid. At bo tæt på bymidten giver ekstra frihed, hvad enten man er ung eller gammel.

Perfekt til den lille familie

Er man en lille familie, der har deres liv og daglige gang i byen, er en 4 værelses lejlighed i Århus det perfekte sted at bo. De 4 værelser kan nemt fordeles, afhængigt af, hvor mange man er. Er man et par med 2 børn, er der plads til et forældreværelse og et børneværelse til hver, uden at man mister stuen. Er man et ungt par, der måske venter sig eller har et lille barn, har man et ekstra værelse til fx opbevaring, træningsrum eller kontor. Samtidig er 4 værelser ikke alt for meget, så det springer budgettet eller bliver for uoverskueligt at holde pænt og rent. Derfor kan man godt sige, at en 4 værelses lejlighed i Århus er perfekt til den lille familie, der holder af byen.

Studielejlighed til en gruppe

Som studerende kan det være svært at finde en god lejebolig i Århus. Man øger sine chancer gevaldigt, hvis man er flere, der søger sammen. I en 4 værelses lejlighed i Århus kan man fx flytte 3 unge mennesker ind og stadig have en fælles stue til deling. På den måde får man et sted at bo, der ligger centralt, og uden at det tager hele indkomsten, fordi man er flere til at deles om huslejen.

Find din nye 4 værelses lejlighed i Aarhus allerede i dag

Kunne du godt tænke dig at flytte ind i en 4 værelses lejlighed i Aarhus? Så er du kommet til det absolut rigtige sted. I vores udvalg kan du nemlig se alle muligheder for at leje en større lejlighed i Århus. Det er samtidig nemt at indstille søgningen ved hjælp af vores filtre, så du nemt kan finde frem til en lejlighed, der matcher dine eller jeres behov.

Er du ikke begrænset af antal værelser? Så klik her og se alle lejligheder i Aarhus. Hvis du er på udkig efter andet end kun lejligheder, skal du besøge vores side med Lejeboliger i Aarhus.

Envelope info@husvild.dk
Mail info@husvild.dk (Alle hverdage fra 10.00-16.00)