Settings Filtrer søgning

BoligAgent - helt gratis:

Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker

Filtrer din søgning

Nulstil dine filtrer

BoligAgent - helt gratis:

Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker

Husleje

Fra 0 kr. til 30.000 kr. husleje

0 kr.
30.000 kr.

Værelser

Fra 4 til 4 værelser

4 vær.
4 vær.

Radius fra din by-søgning

10 km radius fra din by

10 km
60 km
Vis 779 lejeboliger

Lejlighed i København med 4 værelser

Bor man i en 4 værelses lejlighed i København, kan man roligt sige, at man har det hele. Man har landets hovedstad med dens spændende byliv, butikker og restauranter lige ved siden af, og der er heller ikke langt til hverken studier eller arbejdspladser. Samtidig har man med 4 værelser masser af plads og rig mulighed for at indrette, så det matcher alle ens behov og ønsker. Derfor er det ikke uden grund, at en 4 værelses lejlighed i København er en af de mest eftertragtede boliger. Det betyder også, at det kan være utroligt svært at finde en lejebolig i København, der både har den rette størrelse og pris. Men uanset om du er en gruppe studerende, et par eller måske en hel familie, kan du her på Husvild.dk finde din nye 4 værelses lejlighed i København. Læs mere

779 ledige lejeboliger fundet

Ingen boliger som matcher dig?

Få GRATIS besked ved nye boliger, der matcher dine ønsker

Gå ikke glip af nye boliger (kommer nye hver dag)
Spar tid - Lad BoligAgenten finde nye boliger for dig
Der kommer ca. 5.034 nye boliger hver måned

En 4 værelses lejlighed i København er eftertragtet

4 værelser i en lejebolig er en rigtig god størrelse, som passer til mange formål. Hvis man er en gruppe studerende, der gerne vil bo sammen, kan man flytte 3 personer ind og stadig have et værelse, som kan bruges til fælles stue. Er man et ungt par, kan man have et værelse hver, et kontor eller måske et værelse til en lille ny. Hvis man allerede har børn, kan de få et værelse hver, og der vil stadig være plads til både stue og forældresoveværelse. På den måde giver 4 værelser mulighed for at indrette, så der er plads til hele, uden at lejligheden bliver alt for stor og uoverskueligt dyr. Derfor er der stor efterspørgsel på 4 værelses lejeboliger i hele København. Hvis du vil være sikker på at se mange muligheder og et stort udvalg, så kan du med fordel bruge vores boligportal til at finde din nye 4 værelses lejlighed i København.

Vil du se alle lejligheder i København? - klik bare her! 

Derfor skal du bruge Husvild.dk

At finde en lejebolig i København er ikke nogen nem opgave. København er det mest eftertragtede sted at bo i hele landet, fordi både underholdning, studie og arbejdspladser findes tæt på. Og det er noget, der kan ses på boligmarkedet. Det kan være utroligt svært at finde en 4 værelses lejlighed i København, hvis man ikke kender udlejer personligt. Hvis det lykkedes at finde en bolig uden at kende nogen, kan man risikere at betale en utroligt høj husleje. Men der er ingen grund til at fortvivle endnu! På Husvild.dk er det hurtigt, nemt og uforpligtende at kigge på de forskellige muligheder for en lejebolig på 4 værelser i København. Vi formidler kontakten mellem udlejer og lejer, så du ikke behøver kende nogen personligt for at få et godt tilbud og mulighed for at bo godt til en nogenlunde pris i byen. Samtidig er det utroligt nemt at bruge vores portal, så du nemt kan finde ud af, om der er en lejebolig i byen, der matcher netop dine behov.

At flytte til København er populært

Det ses over hele landet, at folk flytter fra landet og tættere på byen. I de større byer vil man da også have mange flere muligheder at vælge imellem, både hvad angår restauranter, biografer og barer, samt arbejdspladser og skoler. Men særligt i København kan man mærke presset, især om sommeren, når nye studerende flytter til byen. Det har fået boligpriserne til at stige helt vildt, især på andels- og ejerboliger. Derfor er der mange, der ikke har råd til andet end en lejebolig. Heldigvis er det ikke umuligt at finde en 4 værelses lejlighed i København til leje, og når man har en lejlighed af den størrelse, vil man ofte være flere til at dele udgiften. Når man først er flyttet til København, er det tvivlsomt, om man nogensinde flytter derfra igen. Du får nemlig de store fordele ved at være tæt på det hele, så der altid sker noget, og du ikke skal spilde tid på transport. Derfor er det ikke underligt, at både mindre familier, studerende og alt derimellem kan bruge en 4 værelses lejlighed i København.

Start din søgning i dag

Drømmer du om at flytte ind i en 4 værelses lejlighed i København? Så er du kommet til det rette sted. På Husvild.dk har vi mere end 6.000 boliger til leje, og der kommer hele tiden nye til. Vi har også lejeboliger i København, men der skal du være hurtig, for der er mange om buddet. Hvis du drømmer om at flytte til byen og være tæt på alt det, København har at byde på, så søg allerede i dag og find din nye lejebolig.

Envelope info@husvild.dk (Alle hverdage fra 10.00-16.00)
42 90 32 62 (Alle hverdage 9.30 - 12.00)
Mail info@husvild.dk (Alle hverdage fra 10.00-16.00)