Settings Filtrer søgning

BoligAgent - helt gratis:

Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker

Filtrer din søgning

Nulstil dine filtrer

BoligAgent - helt gratis:

Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker

Husleje

Fra 0 kr. til 30.000 kr. husleje

0 kr.
30.000 kr.

Værelser

Fra 4 til 4 værelser

4 vær.
4 vær.

Radius fra din by-søgning

10 km radius fra din by

10 km
60 km
Vis 100 lejeboliger

Lejlighed i Odense med 4 værelser

Odense er en by med utroligt meget at byde på. På trods af et spændende og vildt natteliv er Odense også en by med en hyggelig stemning, hvor der er plads til både unge og gamle. Mange, der flytter til Odense, har svært ved at flytte derfra igen. Med en 4 værelses lejlighed i Odense får du masser af plads, samtidig med at du er tæt på alle byens muligheder og varetegn. Ikke alene kommer du til at bo i den samme by som Danmarks stolthed, H.C. Andersen, men du vil også være tæt på både studie- og arbejdspladser. Derudover har Odense generelt en central placering, hvor der hverken er langt til København eller Århus. Derfor er der mange, der kan se værdien i en 4 værelses lejlighed i Odense. Læs mere

100 ledige lejeboliger fundet

Ingen boliger som matcher dig?

Få GRATIS besked ved nye boliger, der matcher dine ønsker

Gå ikke glip af nye boliger (kommer nye hver dag)
Spar tid - Lad BoligAgenten finde nye boliger for dig
Der kommer ca. 4.244 nye boliger hver måned

Din guide til at finde en 4 værelses lejlighed i Odense

Odense er en by med utroligt meget at byde på. På trods af et spændende og vildt natteliv er Odense også en by med en hyggelig stemning, hvor der er plads til både unge og gamle. Mange, der flytter til Odense, har svært ved at flytte derfra igen. Med en 4 værelses lejlighed i Odense får du masser af plads, samtidig med at du er tæt på alle byens muligheder og varetegn. Ikke alene kommer du til at bo i den samme by som Danmarks stolthed, H.C. Andersen, men du vil også være tæt på både studie- og arbejdspladser. Derudover har Odense generelt en central placering, hvor der hverken er langt til København eller Århus. Derfor er der mange, der kan se værdien i en 4 værelses lejlighed i Odense.

Vil du se alle lejligheder i Odense? - klik bare her! 

Problemer med at finde 4 værelses lejlighed i Odense?

Med en 4 værelses lejlighed i Odense får man mange muligheder. Ikke alene er man tæt på byen og alt det, der sker i den. Men man har også masser af plads, som kan indrettes, så det matcher ens ønsker og behov på bedste vis. Både studerende, der gerne vil bo sammen, og mindre familier kan finde sig godt til rette i en 4 værelses lejlighed i Odense. Derfor er den type lejebolig heller ikke den nemmeste at finde. Der er nemlig mange, der gerne vil bo til leje centralt i landets større byer. Det har lagt pres på boligmarkedet og medført, at det ikke altid er nemt at finde en ny bolig. Især hvis man har et akut behov for at finde en lejebolig på 4 værelser, eksempelvis inden studiet starter, kan det være en stressfaktor, at udbuddet ikke er stort. Heldigvis kan du ved hjælp af vores boligportal nemt finde en bolig i Odense, som passer perfekt til dig.

Brug en boligportal og se mulighederne

Det kan være svært at finde lejeboliger, hvis man ikke kender nogen, der lejer ud. Er man helt ny i Odense, er der ikke stor chance for, at man lige ved, hvem man skal kontakte. Men der kan vi heldigvis hjælpe. Husvild.dk er nemlig til at for at formidle kontakten mellem udlejer og lejer. Derfor kan du ved hjælp af vores boligportal se mulighederne for at finde en 4 værelses lejlighed i Odense. Du kan indsnævre søgningen ved hjælp af justeringer på barrerne til venstre, så du kan fokusere på de muligheder, der overholder dine krav til fx budget og kvadratmeter. Hvis du vil gøre din boligsøgen nemmere og hurtigere, så start jagten på din nye 4 værelses lejlighed i Odense hos os.

Hjælp til akutte behov

Lejeboliger er oplagt for dig, der har et akut behov for tag over hovedet. Når man vil investere i fast ejendom, vil man gerne have tid til at undersøge mulighederne, så man er sikker på at tage det rigtige valg. Men det er ikke altid, at man har mulighed for det. Er man fx blevet smidt ud fra en anden bolig i Odense, kan det være, at ens boligsøgen har en stram deadline. Det kan også være, at man ikke har kapitalen til at investere fast og er afhængig af at kunne finde en 4 værelses lejlighed i Odense til leje. Uanset årsagen kan du med fordel bruge vores boligportal, når du står med et akut behov for ny bolig. Vi sørger nemlig for, at alt forløber så hurtigt og gnidningsfrit som muligt.

Gør boligdrømmen til virkelighed

Hvis du drømmer om at flytte til Odense, skal du også gøre det. Det er nemlig en utroligt hyggelig og populær by, hvor man finder næsten alt, hvad hjertet kan begære. Samtidig er Odense en by, hvor man ikke får den samme følelse af en stress- og kaosfyldt storby, som man gør i fx København eller Odense. Derfor er det næsten garanteret, at også du vil blive glad for at flytte ind i en 4 værelses lejlighed i Odense. Uanset om du er et ungt par, en gruppe studerende eller en lille familie, vil I med en centralt beliggende lejlighed kunne nyde alt det, som Odense har at byde på. Det giver også ekstra frihed i hverdagen, at man ikke skal bekymre sig så meget om transport frem og tilbage. Hvis du gør og drømmer om at flytte til Odense i en lejlighed, hvor der er plads til alle, er der ingen grund til at tøve. Allerede nu kan du via vores søgefelt finde frem til de muligheder, som der er for at få en 4 værelses lejlighed i Odense lige nu.

Envelope info@husvild.dk
Mail info@husvild.dk (Alle hverdage fra 10.00-16.00)