Verified by Husvild:
Validated icon Yes
This property has been deactivated by the owner. Click here to see other long term rentals in Stenløse.

Apartment in Stenløse for long term rent - 9.250 kr./month Egedal Centret, 3660, Stenløse

Property type Apartment
Area 76 m2
Bedrooms 2
Rent 9.250 kr.

Description

Lejligheden
Lejligheden er en 2 værelses, med massere af lysindfald og med udsigt til Parkeringspladsen. Lejligheden har et køkken alrum i forlængelse af stuen, som er rummeligt med både plads til spisebords- og sofaarrangement. Køkkenet er udstyret med køleskab, emhætte og komfur. Lejligheden har også et værelse med god plads til seng og evt. skrivebord/skab. Lejlighedens badeværelse byder på seperat brusenische samt god plads til opbevaring.

Kommende lejer gøres særskilt opmærksom på, at der ikke er vaskemaskine eller tørretumbler i lejligheden og der findes ikke vaskekælder i ejendommen.

Kommende lejere gøres særskilt opmærksom på, at der er EL-varme i ejendommen og at kommende lejer opkræves særskilt for dette, direkte hos udbyderen. Der skal derfor estimeres et forbrug til varme oveni.

Området
Lejligheden er beliggende i Egedal Centeret, med gåafstand til alt hvad hjertet måtte begære. Restauranter, indkøb, shopping, apotek, bager, café mv. er lige inden for rækkevidde. Der er gratis parkering tæt på lejligheden. Stenløse Station er beliggende ca 200 meter fra lejligheder hvor der kører S-toge ind mod Byen. Alt i alt får du en nyere istandsat lejlighed med flotte lyse gulve og en super skøn beliggenhed.

Do you have questions regarding this property? Contact the landlord directly here

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies.