Settings Filtrer søgning

BoligAgent - helt gratis:

Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker

Filtrer din søgning

Nulstil dine filtrer

BoligAgent - helt gratis:

Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker

Husleje

Fra 0 kr. til 30.000 kr. husleje

0 kr.
30.000 kr.

Værelser

Fra 1 til 8 værelser

1 vær.
8 vær.

Radius fra din by-søgning

10 km radius fra din by

10 km
60 km
Vis 84 lejeboliger

Hus til leje - Aalborg

Med et hus til leje i Aalborg er du tæt på både by og natur. Aalborg er kendt for at være en alsidig by med mange muligheder for både underholdning, studie og karriere. Med et hus til leje i Aalborg er du sikker på altid at være i nærheden af de vigtigste ting, så du ikke spilder tid og penge på en masse transport. Samtidig er Nordjylland generelt kendt for at have storslået natur med blandt andet Limfjorden og smukke strande langs Blokhus og Skagen. Hvis du har en lejebolig i Aalborg, kan man derfor godt sige, at du har lidt af det hele. Et hus til leje i Aalborg er et godt valg, som du uden tvivl vil sætte pris på, så længe du bor der – uanset om du er studerende, en nystartet familie eller noget helt tredje. Med en god lejebolig i Aalborg er nærmest alles behov nemlig opfyldt. Læs mere

84 ledige lejeboliger fundet

Ingen boliger som matcher dig?

Få GRATIS besked ved nye boliger, der matcher dine ønsker

Gå ikke glip af nye boliger (kommer nye hver dag)
Spar tid - Lad BoligAgenten finde nye boliger for dig
Der kommer ca. 5.034 nye boliger hver måned

Find dit hus til leje i Aalborg her

Der er altså mange fordele ved at bo til leje i et hus i Aalborg. Derfor er det heller ikke nemt at finde en god lejebolig, hvor både placering, pris og størrelse går op i en højere enhed. Skal man have fingrene i et hus til leje i Aalborg, skal man være hurtig på aftrækkeren. Heldigvis kan du ved hjælp af vores boligportal hurtigt og uden problemer danne dig et overblik over de forskellige muligheder for at leje et hus i Aalborg. Som boligportal formidler vi kontakten mellem lejer og udlejer. Når du bruger Husvild.dk i din søgen efter et hus til leje i Aalborg, bliver det både hurtigere og nemmere at finde frem til den rigtige bolig. Som en af Danmarks ældste og mest etablerede boligportaler har vi over 6.000 boliger, og der kommer hele tiden nye til. Derfor er der stor chance for, at du kan finde dit nye hus til leje i Aalborg her hos os.

Du kan også se alle vores huse til leje i hele Danmark - klik her

Oplagt til de akutte behov

Hvis man har hele sit liv i Aalborg, og man mister sit sted at bo, kan det hurtigt blive problematisk. Et akut behov for en ny bolig kan være svært at opfylde, ikke mindst fordi boligerne i de større byer er utroligt eftertragtede. Et akut behov for et hus til leje i Aalborg kan eksempelvis opstå, hvis ens tidligere lejemål udløber, hvis man bliver gravide, hvis ens nuværende bolig skal renoveres eller noget helt andet. Uanset årsagen er Husvild.dk det rigtige sted at kigge, hvis du har et akut behov for et hus til leje i Aalborg. Vores søgemaskine og filtre gør det nemlig utroligt nemt og hurtigt at overskue de forskellige muligheder og lejeboliger, der findes i Aalborg. Ved at indsnævre søgningen mht. fx pris og plads, er du sikker på, at du optimerer søgningen og kun bruger tid på de muligheder og boliger, der matcher netop dine behov. Finder du noget, der falder i din smag, kan du på både hurtig og sikker måde komme i kontakt med udlejeren. Husvild.dk er derfor den rigtig portal at bruge for dig, der har et akut behov for at finde et hus til leje i Aalborg.

Gør husdrømmen til virkelighed med hus til leje i Aalborg

Går du og drømmer om at kunne bo i et hus? En lejlighed har sin charme, men også sine begrænsninger. Når man bor så tæt sammen, er det nemlig vigtigt, at man tager hensyn til hinanden. Derfor er eksempelvis hund og børn ikke nødvendigvis det smarteste at have i en lejlighed. Især unge par og nystartede familier kan nyde godt af at flytte i hus, hvor der er mere plads og bedre mulighed for at skabe en god og tryg ramme om familielivet. Med et hus til leje i Aalborg kan man gøre drømmen til virkeligheden og få flere kvadratmeter i form af både hus og have. Samtidig befinder man sig stadig i byen, så man ikke giver slip på muligheden for at gå ud i byen og nyde de mange former for underholdning, der findes i en storby. Hvis man ønsker sig det bedste fra begge verdener, så er et en lejebolig i Aalborg en smart løsning.

Leje frem for investering i fast ejendom

Når man flytter i hus, kan man overveje at investere i fast ejendom. De fleste kommer på et tidspunkt til at købe en andels- eller ejerbolig. Men første gang man flytter i et hus, kan det være en fordel at vælge et hus til leje. Ligesom fast ejendom giver sikkerhed, giver leje nemlig frihed. Hvis man er et ungt par, der endnu ikke har finanserne til at investere, slipper man ved at vælge en lejebolig for bekymringerne med lån og faste bindinger. Hvis man gerne vil afprøve det at bo i hus, er et hus til leje i Aalborg et godt sted at starte. Det fungerer godt som midlertidig løsning og derfor også for dem, der gerne vil have tid og ro til at finde den bolig, som de vil investere endeligt i. Selvom leje vil være lidt dyrere hver måned, giver det den frihed, at man altid kan sige stop og flytte videre, hvis man får lyst eller behov for det. På den måde er en lejebolig et godt sted at starte, især for den nye familie.

Også en mulighed for studerende

Det er dog ikke kun for den nystartede familie, at et hus til leje i Aalborg kan være en smart løsning. Aalborg er i høj grad kendt for at være en studieby, da universitet trækker mange unge til. De fleste unge lejer værelser eller lejligheder for at komme tæt på byen. Men det at leje et hus i Aalborg kan også være en løsning. Når man har et hus, har man flere kvadratmeter og kan derfor flytte flere studerende sammen. På den måde kan man skabe et lille kollektiv, hvor der altid er hygge og festlige stunder på programmet. Derfor er vores boligportal for folk i alle aldre, der drømmer om at kunne bo i et hus til leje i Aalborg.

Envelope info@husvild.dk (Alle hverdage fra 10.00-16.00)
42 90 32 62 (Alle hverdage 9.30 - 12.00)
Mail info@husvild.dk (Alle hverdage fra 10.00-16.00)