Settings Filtrer søgning

BoligAgent - helt gratis:

Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker

Filtrer din søgning

Nulstil dine filtrer

BoligAgent - helt gratis:

Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker

Husleje

Fra 0 kr. til 30.000 kr. husleje

0 kr.
30.000 kr.

Værelser

Fra 1 til 8 værelser

1 vær.
8 vær.

Radius fra din by-søgning

10 km radius fra din by

10 km
60 km
Vis 79 lejeboliger

Hus til leje - Odense

Har du en drøm om en dag at have hus og have, men er du ikke klar til at give bylivet op? Så er et hus til leje i Odense måske den rigtige løsning for dig. Odense er Danmarks 3. Største by og ligger centralt placeret midt i landet. Derfor er det en by, der ikke kun har en lang og interessant historie, men også en masse at byde på i form af studie- og arbejdspladser. At have sit eget hus giver mere frihed og flere kvadratmeter, end en lejlighed typisk vil. Når du vælger at leje et hus i Odense, er du samtidig sikker på, at du er tæt på byens bekvemmeligheder og ikke spilder tid på transport. Samtidig giver leje mere frihed og økonomisk råderum, end hvis man skal ud og investere i fast ejendom. Derfor er et hus til leje i Odense en mulighed, som passer godt til dem, der drømmer om både hus og by. Læs mere

79 ledige lejeboliger fundet


Vær tæt på det hele med hus til leje i Odense

Mange drømmer om at bo i et hus med have. De fleste bor i lejlighed, mens de er alene og studerende, men når man vil til at flytte sammen og stifte familie, har man ofte brug for lidt mere plads. Det kan man få ved hjælp af et hus til leje i Odense. Et hus giver ekstra kvadratmeter og bedre mulighed for at være uafhængig af andre mennesker. Samtidig behøver du ikke give op på den luksus, som det er, at have det hele lige i nærheden. Finder du et godt hus til leje i Odense, er du altid tæt på byens mange shoppe- og underholdningsmuligheder. Hvis du arbejder i Odense, slipper du for irriterende og tidskrævende transport frem og tilbage. Og hvis man drømmer om at få børn, er der et stort udvalg af både folkeskoler og videregående uddannelser i byen. Med et hus til leje i Odense er du sikker på, at du altid er tæt på det hele.

Du kan også se alle vores huse til leje i hele Danmark - klik her

Perfekt til den nystartede familie

Når man er færdig med at studere og har fundet en partner, er det ved at være tid til at slå sig ned et sted. Det ses ofte, at de unge par søger mod mere landlige omgivelser for at få mere ro og plads til familieliv. Men det kan også være svært at skulle give slip på byen og dens mange muligheder. Et hus til leje i Odense er derfor den oplagte løsning, hvis man gerne vil slå sig ned, uden at man skal langt væk fra byen. Et hus til leje i Odense sikrer, at man har plads til eventuelle dyr og børn, samt mulighed for at afprøve livet som husbeboer. Derfor er det den perfekte løsning til den nystartede familie, der gerne vil have flere kvadratmeter at udfolde sig på, men som stadig gerne vil blive i Odense. Samtidig ligger Odense centralt placeret i midten af Danmark, hvor der er nem adgang til både Jylland og Sjælland. Hvis man har familie på begge sider af øen, eller forskelli

ge meninger om, hvor i landet man skal bo, kan et hus til leje i Odense være et godt kompromis.

Til de studerende, der vil bo sammen

Odense er også kendt som en af Danmarks mest populære og eftertragtede studiebyer. Hvert år kommer mange tusinde nye studerende til og skal finde en bolig. De fleste vil lede efter et værelse eller en lejlighed til leje. Men hvis man er flere studerende, der skal bo sammen, kan et hus til leje i Odense også være en mulighed. Ved at leje et stort hus og bo i hver sit værelse bliver det lidt som at leje et værelse, men med flere muligheder. I et hus har man mere frihed til at være sig selv og skal ikke i så høj grad tænke over, om under- og overbo bliver generet. Også for studerende kan et hus til leje i Odense derfor også være en oplagt løsning.

Leje egner sig godt i flere situationer

En lejebolig i Odense er i høj kurs og meget eftertragtet. Det skyldes, at det at leje et hus frem for at købe har sine fordele. Først og fremmest er det billigere og mere uforpligtende at leje et hus end at investere i det. Et hus til leje i Odense er derfor oplagt, hvis det er ens første hus, og man ikke er klar til eller har økonomien til at købe fast ejendom. En lejebolig kan også fungere som en midlertidig løsning, mens man finder frem til den drømmebolig, som man vil investere endeligt i. Sidst men ikke mindst kan et hus til leje i Odense også være oplagt til dem, der har brug for et sted at bo, mens deres hus eller lejlighed bliver renoveret. At leje er lidt dyrere end andels- og ejerboliger månedligt set, men til gengæld får man også en helt anden frihed, som betyder meget i visse situationer.

Find hus til leje i Odense her

Kunne du godt tænke dig at bo i et hus til leje i Odense? Så er du nok klar over, at det ikke er det nemmeste at finde frem til. I disse år sker der en stor udvandring fra land til by. Derfor er det generelt set svært at finde en bolig i de større byer. Er man samtidig fast besluttet på, at det skal være et hus til leje i Odense, indsnævrer det mulighederne ydereligere. Men det betyder absolut ikke, at din boligdrøm ikke kan blive til virkelighed. I vores boligportal kan du nemt finde frem til forskellige huse, som kan lejes i Odense. Vi har hos Husvild.dk stået for at formidle kontakt mellem lejer og udlejer siden 2003. Derfor er vi en af Danmarks ældste og mest etablerede boligportaler med over 6.000 boliger. Hvis du skal finde et hus til leje i Odense, er vores søgemaskine et godt sted at starte. Det er nemt at indstille område og filtre, så du kun får vist de boliger og huse til leje, som matcher dine behov. Drømmer du om at bo i et hus til leje i Odense, er du derfor kommet til det rette sted.

Envelope info@husvild.dk
Mail info@husvild.dk (Alle hverdage fra 10.00-16.00)