8.537 lejeboliger

i Danmark

50.000+ brugere

hver måned

10-16 kundeservice

alle hverdage

Sikker kontakt

til udlejere

Nye steder hver dag! Få fuld adgang til 8.537 lejeboliger nu

Har du brug for et sted at bo? Vi har i øjeblikket over 8.537 ledige huse og lejligheder til leje hos Husvild, og hver dag tilføjes nye. Få dit drømmehjem hurtigere og vær den første til at kontakte udlejere, når nye lejemål i din by tilføjes.

Hus til leje - Find din bolig hos Husvild.dk

Går du med en husdrøm i maven? Lejligheder har deres charme, men langt de fleste drømmer om at have deres eget hus på et tidspunkt i deres liv. Når man har sit eget hus, har man nemlig mere plads og frihed, så man kan indrette hverdagen præcis, som man ønsker. Samtidig får man naturligvis også mere plads, når man vælger at flytte i hus, hvorfor det er oplagt til dem, der enten har eller vil have dyr og/eller børn. Omvendt er det en stor og sommetider uoverskuelig investering at skulle ud at købe et hus. Det er i hvert fald vigtigt, at man er helt sikker på, at det er ens drømmebolig, inden man lægger hele sin formue i den. Derfor kan det for mange være en smart løsning at finde et hus til leje. Med en lejebolig investerer man mindre, hvilket giver bedre mulighed for at udleve drømmen om et hus uden de store risici.

De 10 mest populære byer/områder at leje hus:


  1. Hus i Nordjylland

  2. Hus i Viborg

  3. Hus på Vestsjælland

  4. Hus i Næstved

  5. Hus i Odense

  6. Hus i Horsens

  7. Hus på Sjælland

  8. Hus i Kolding

  9. Hus i Randers

  10. Hus i Aalborg

Lige efter kommer områder som Nordsjælland, Fyn, Vejle, Slagelse, Svendborg & Silkeborg

Hus til leje til alle behov

Der kan være flere grunde til, at man prøver at finde et hus til leje. Der er nemlig både fordele og ulemper ved at leje et hus frem for at investere i form af en ejer- eller andelsbolig. Ofte får man mere for sine penge og en mindre månedlig udgift, hvis man investerer. Til gengæld får man ved at flytte ind i et hus til leje langt mere frihed og bevægelighed. Netop fordi du ikke har en masse penge bundet i en lejebolig, har du altid mulighed for at opsige dit hus og flytte videre, hvis der bliver behov for det. Du er altså sikret imod den situation, at du pludselig står med et hus, som du ikke kan komme af med igen. Derfor vil løsningen med et hus til leje især henvende sig til dem, der enten står med et akut behov og en usikker fremtid, eller dem, der gerne vil prøve husdrømmen af, inden der lægges en masse penge i en bolig.

Det unge par, der søger ud fra byen

Mange af dem, der vælger at finde et hus til leje, er det unge par, der er færdige med deres studier og er klar til at slå sig ned. Har man en drøm om børn og familieliv, kræver det ofte mere plads, end en lejlighed i byen kan tilbyde. Samtidig er der også en del, der drømmer om at komme væk fra byens travle liv og ud i mere landlige omgivelser, når man når så langt i sit liv. Når man lige er færdige med sine studier, har man ofte ikke den kapital, som det kræver, at investere i drømmeboligen. Derfor er et hus til leje den oplagte løsning for det unge par, der drømmer om et hus, men endnu ikke har økonomien til det. Med et hus til leje kan man hurtigt komme i gang med en ny fase i ens liv, uden at man foretager en stor og afgørende investering, som måske ikke kan gøres om igen.

Til det akutte behov for ny bolig

Et hus til leje giver som sagt ekstra frihed sammenlignet med en andels- eller ejerbolig. Fordi der er tale om en hurtig og midlertidig løsning, egner en lejebolig sig perfekt til dem, der står med et akut behov. Hvis man fx har gennemgået en skilsmisse, eller man skal have renoveret sin nuværende bolig, kan et hus til leje være den oplagte løsning. Det sikrer tag over hovedet og tid til at tænke sig om, uden at man bliver fanget i sin nye bolig. Samtidig findes der lejeboliger næsten overalt i landet, så du også kan finde et godt hus til leje, der stadig ligger tæt på arbejde, familie og venner. Er der akut behov for en ny bolig, eller vil man lige have lidt tid og ro på, inden man finder den bolig, man vil investere endeligt i, så er et hus til leje det oplagte valg.

Boligmarkedet er dyrt og overvældende

Skal man første gang ud og investere i et hus, kan det godt virke uoverskueligt og overvældende. Der er nemlig mange muligheder at vælge imellem – lige fra et hus til leje til ejer- og andelsboliger. At finde den perfekte bolig, som matcher dig eller din familie perfekt, er ikke nogen nem opgave. For nogen tager det år at finde den perfekte mulig, ikke mindst fordi man gerne vil være helt sikker, inden man binder hele sin formue i et hus. Et hus til leje er en oplagt måde at finde en midlertidig løsning, så man har tag over hovedet og ro til at finde den bolig, som man gerne vil investere i. Derudover er fx et hus til leje på landet den oplagte og nemme måde at finde ud af, om det virkelig er det man vil. At finde et godt hus til leje med ubegrænset leje er heller ikke altid en nem opgave. Men leder du efter en lejebolig, er du kommet til det rigtige sted. Vi har nemlig et af Danmarks største udvalg af boliger og huse til leje overalt i Danmark.

Find din lejebolig på Husvild.dk

Selvom det at leje et hus måske kun er en midlertidig løsning, er det stadig rart at kunne finde en god løsning, hvor man får meget for pengene. Drømmer du om at flytte ind i et hus til leje, er du kommet til det rigtige sted. På Husvild.dk formidler vi kontakten mellem udlejer og lejer af huse overalt i landet. Derfor kan vi med garanti også hjælpe dig med at finde det rigtige hus til leje, hvad enten du ønsker at flytte til byen eller på landet. Vores boligportal har eksisteret siden 2003, og derfor befinder du dig lige nu på en af Danmarks ældste og mest etablerede boligsider. Vi har mere end 6000 lejeboliger, og der kommer nye til hver dag. Vores boliger spænder vidt, når det kommer til blandt andet størrelse, pris og beliggenhed. Derfor er der en god chance for, at du kan finde det helt rigtige hus til leje hos os. Hvad enten I er et ungt par på udkig efter en lejebolig på landet, eller du bare har brug for et tag over hovedet, mens din nuværende bolig bliver renoveret, så er Husvild.dk det rigtige sted at starte.

Leder du efter et hus til leje på landet?

Har man både boet i lejlighed og i et hus, ved man, hvor stor forskel der er, på de to ting. En lejlighed er oplagt til singlerne og unge studerende, der gerne vil befinde sig tæt på centrum og mange andre mennesker. Men det er helt naturligt, at man når til et punkt i sit liv, hvor man godt kunne tænke sig lidt mere ro og fred omkring en. Med et hus til leje er drømmen om mere plads, naturskønne omgivelser og måske en have slet ikke så langt væk, som man måske skulle tro. Et hus til leje giver helt nye muligheder for at starte et liv enten tæt på eller langt fra byens larm og trafik. Vælger man at flytte ind i et hus til leje på landet, vil man opleve en helt anden ro og stemning omkring en. Det er samtidig det oplagte sted at få børn og dyr sammenlignet med en lejlighed i byen. Hvis du leder efter et hus til leje på landet, er du kommet til det rigtige sted. Blandt andet finder du hos os lejeboliger i Østjylland og Vestsjælland. Drømmer du om at være omgivet af marker og natur, er det en oplagt løsning.

Flyt i hus tæt på byerne

Hvis man har studeret i en af de store byer som København, Odense eller Århus, kan det virke helt utænkeligt at skulle flytte ud på landet. Hvor ens nye lejebolig helst skal ligge, er helt afhængig af, hvem man er som person. Mens nogen drømmer om naturskønne og rolige omgivelser, er der andre, der gerne vil befinde sig i nærheden af byen hele deres liv. Heldigvis gør vores store udvalg af huse og boliger til leje, at du kan finde det hele her hos os. Eksempelvis har vi hus til leje i København og Århus, hvor du kan gøre din drøm om flere kvadratmeter og have til virkelighed, uden at du behøver flytte langt væk fra de steder, hvor tingene sker. Det er især oplagt, hvis du har din arbejdsplads i Århus eller København. Man kan nemlig bruge meget tid og energi på transport til og fra byen, og derfor kan det i mange tilfælde være en lettelse at finde et hus til leje inde i byen. På den måde er man også altid tæt på biografer, lækre restauranter, barer, og hvad byen ellers kan byde på. Man skal dog være forberedt på, at et hus til leje i en af de store byer ofte er dyrere, fordi de er meget eftertragtede.

En mellemting mellem land og by

Det er ikke uden grund, at forstæder er så populære. Nogle mennesker kan ikke forestille sig at leve i byens larm og kaos, mens andre bliver alt for rastløse ude på landet. Men langt de fleste kan godt se fordelene ved begge ting. Derfor er det utroligt populært at finde et hus til leje, der ikke nødvendigvis ligger i byen, men tæt på dem. Eksempelvis kan du finde et hus til leje på Sjælland og dermed få lidt af det hele. Med et hus på Sjælland er du nemlig sikker på, at du har ro og flot natur omkring dig, samtidig med at København aldrig er særligt langt væk. Især for nye familier, der drømmer om børn, men samtidig har svært ved at give slip på byens mange muligheder, er det en oplagt løsning. Det kan også være et godt kompromis for par eller familier, hvor den ene part vil bo i byen, og den anden gerne vil bo på landet.

Prisen spiller også en rolle

Prisen spiller naturligvis også ind, når man skal finde et hus til leje. Hvis man har et ubegrænset budget, er det sjældent svært at finde drømmeboligen – men det er de færreste af os, der har den luksus. Derfor bliver man ofte nødt til at finde et kompromis, hvor både pris, bolig og beliggenhed går op i højere enhed. Det kan være svært at finde, men vi har gjort det nemmere for dig. Vi har nemlig forskellige filtre, som du kan bruger, når du kigger igennem vores udvalg af huse til leje. Eksempelvis kan du søge efter specifikke områder for at se mulighederne for et hus til leje i fx Odense eller København. Men det er naturligvis også muligt at indstille prislejet. På den måde får du kun et udvalg af de lejeboliger, som ligger inden for dit budget. Samtidig kan du også indstille, hvor mange værelser der skal være i boligen, så du er sikker på, at der er plads til alle. Det gør det langt nemmere at finde et hus til leje, som passer perfekt til dig og din familie. Hvis du vil gøre din husdrøm til virkelighed, så står vi hos Husvild.dk altid klar til at hjælpe dig.

Se vores udvalg allerede i dag

Kunne du godt tænke dig nogle flere kvadratmeter, mere frihed og måske en have? Så er et hus til leje måske værd at se nærmere på, hvis du overvejer at flytte. Uanset hvor du kommer fra, eller hvor du drømmer om at flytte hen, er der garanteret noget interessant i vores udvalg. Som sagt er det nemt at indstille dine præferencer, så du kun får relevante muligheder op. Derfor kan du allerede i dag komme et skridt nærmere din husdrøm og se nærmere på de forskellige lejeboliger, som kan blive dine – hvad enten du drømmer om et byhus eller et hus til leje på landet. Alle opslagene er lavet med billeder, som giver dig et grundigt indtryk af boligen. Samtidig er de vigtigste oplysninger som pris, antal værelser og m2-antal opgivet. Finder du en bolig, som falder i din interesse, er det nemt at kontakte udlejeren og høre mere om muligheden. Derfor tør vi godt sige, at opfyldelsen af din bolig- og husdrøm starter her hos Husvild.dk.

Du kan også vælge at se alle lejeboliger. Er du mere specifik i din søgning, anbefaler vi at du tager et kig på alle værelser til leje eller lejligheder til leje.

Envelope info@husvild.dk
Mail info@husvild.dk (Alle hverdage fra 10.00-16.00)