Luk søgning
0 kr.
30.000 kr.
1 vær.
8 vær.
1 km
60 km
Vis 10 lejeboliger
Filter icon Filtrer søgning
BoligAgent - helt gratis: Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker
Sortering:
10 ledige lejeboligere fundet
hus

Hus til leje - Viborg

Viborg er en populær og centralt beliggende by i Midtjylland. Med et hus til leje i Viborg kommer man derfor tæt på både by og land, ligesom der aldrig er langt til hverken øst- eller vestkyst. Går du med en drøm om at bo i hus med have, uden at du har lyst til at flytte helt væk fra byen og dens muligheder, er et hus til leje i Viborg en oplagt løsning. Det giver nemlig mulighed for et midlertidigt tag over hovedet eller chance for at prøve livet i et hus, inden man går ud og investerer. Når man vælger at leje et hus i Viborg, er man samtidig sikret, at man er tæt på både cafeer, restauranter, underholdning og arbejdspladser. Hvis du holder af byen Viborg og godt kunne tænke dig at prøve at bo i hus, kan du allerede i dag se vores udvalg af huse til leje. Læs mere
Sct. Nicolajgade, 8800, Viborg
Camera icon
28
Helt ny
Læs mere
10.800 kr.
4 værelser
133 m2

Hus i Viborg med 4 værelser og 133 m2

Dalvikvej, 8800, Viborg
Camera icon
4
Læs mere
2.479 kr.
1 værelse
28 m2

Viborg hus udlejes med 1 værelse og 28 m2

Hamarvej, 8800, Viborg
Camera icon
4
Læs mere
2.692 kr.
1 værelse
28 m2

Hus i Viborg med 1 værelse til 1.997 kr./måned

Palleshøje, 8800, Viborg
Camera icon
22
Læs mere
12.900 kr.
5 værelser
189 m2

Hus i Viborg med 5 værelser til 12.900 kr./måned

Sønæshave, 8800, Viborg
Camera icon
14
Læs mere
11.800 kr.
4 værelser
128 m2

Hus i Viborg med 4 værelser til 10.800 kr./måned

Sønæshave, 8800, Viborg
Camera icon
13
Helt ny
Læs mere
11.800 kr.
4 værelser
130 m2

Viborg hus lejes ud - 10.800 kr./måned

Sønæshave, 8800, Viborg
Camera icon
12
Helt ny
Læs mere
13.500 kr.
5 værelser
138 m2

Hus i Viborg udlejes - 12.500 kr./måned

Hovedgaden, 8832, Skals
Camera icon
11
Læs mere
6.000 kr.
4 værelser
118 m2

Hus i Skals udlejes - 6.000 kr./måned

Taarupgaard Alle, 8831, Løgstrup
Camera icon
8
Læs mere
9.500 kr.
5 værelser
260 m2

Hus i Løgstrup udlejes - 8.000 kr./måned

Tjele Møllevej, 8830, Tjele
Camera icon
6
Læs mere
5.007 kr.
2 værelser
72 m2

Hus i Tjele med 2 værelser til 4.463 kr./måned


Guide til at finde et hus til leje i Viborg

Langt de fleste drømmer om en dag at kunne flytte i eget hus. I modsætning til en lejlighed får man i et hus mere ro og frihed til at gøre, som man vil. Man behøver ikke tage samme hensyn, fordi man ikke bor så tæt, som man vil gøre i lejligheder. Samtidig giver et hus ikke kun mulighed for flere kvadratmeter, men har ofte også tilhørende have og/eller udearealer. Hvis man gerne vil have mulighed for at dyrke grønne områder eller bare nyder at være udenfor på de varmere dage, er der altså endnu en grund til at vælge et hus frem for en lejlighed. Den eneste ulempe, der kan være ved et hus til leje er, at de større huse ofte findes længere ude på landet og altså ikke i de store byer. Men vælger du et hus til leje i Viborg, behøver du ikke gå på kompromis. Det gør nemlig, at husdrømmen kan blive opfyldt, mens du stadig befinder dig tæt på byen og dens bekvemmeligheder.

Du kan også se alle vores huse til leje i hele Danmark - klik her

Leje frem for køb af ejer eller andel

Et hus til leje i Viborg er værd at overveje for dig, der enten ikke har økonomien til at købe fast ejendom, eller som ikke er klar til det. Vil man have en andels- eller ejerbolig, skal man have en vis startkapital, og man skal helst være sikker på sin investering. Når man køber en bolig frem for at leje, binder man sig i højere grad, hvorfor det ikke egner sig for alle. Et hus til leje vil ofte være lidt dyrere månedligt set, men til gengæld kræver det ikke store lån i banken eller et stramt budget. Samtidig giver leje også den frihed, at du ikke binder dig på samme måde. Hvis du står i en situation, hvor du kun har brug for en midlertidig bolig, eller du gerne vil have ro eller fred til at finde netop den drømmebolig, som der skal investeres i, er et hus til leje i Viborg et oplagt valg.

Find hus til leje i Viborg på husvild.dk

At finde et velholdt hus til leje i Viborg, der ikke koster en formue hver måned, er ikke nødvendigvis nogen nem opgave. I disse år ses det i høj grad, at mange vælger at søge fra landet mod byen. Det lægger pres på boligmarkedet i byerne, også Viborg. Et hus til leje i Viborg er derfor i høj kurs, og man skal være hurtig, hvis man skal have fingrene i et af de gode tilbud. På Husvild.dk er det dog nemmere end aldrig før at danne sig et hurtigt overblik over mulighederne for et hus til leje i Viborg. Vores boligportal fra 2003 er ikke kun en af de ældste i Danmark, men har også et af de bredeste og bedste udvalg. Her finder du mere end 6.000 lejeboliger fordelt i hele landet, og der kommer hele tiden nye til. Går du og drømmer om et hus til leje i Viborg, er det derfor den oplagte måde for dig at se nærmere på de forskellige muligheder.

Skal du til at stifte familie?

Der kan være flere grunde til, at man ønsker sig et hus til leje i Viborg. Vi ser ofte, at det er den unge og nystartede familie, der søger flere kvadratmeter. Unge og studerende vil ofte bo i lejligheder i byerne, men der kommer som regel et tidspunkt, hvor det ikke længere er nok. Mange begynder her at drømme om et hus til leje, hvor der er mere plads til fx dyr og/eller børn. Det kan også være rart at have sit eget og ikke skulle tage så meget hensyn til andre, når det bliver tid til at starte en familie. Samtidig er det smart stadig at være i nærheden af byen, så der ikke er så langt til venner og familie. Det sikrer også, at både vuggestuer, skoler og arbejdspladser altid er lige i nærheden, så der ikke skal bruges en masse tid og penge på transport. Hvis man er en nystartet familie, der drømmer om at kunne flytte i hus, men ikke har kapitalen eller muligheden for at investere i fast ejendom, er et hus til leje i Viborg den optimale løsning.

Lejeboliger til det akutte behov

Hos Husvild.dk ved vi, at det at finde ny bolig sommetider er en tidsfølsom proces. Det skyldes, at der er stor efterspørgsel, og skal man have fat i en bolig, skal man være hurtig. Men det kan også være som følge af, at man pludselig får et akut behov for et tag over hovedet. Hvis man fx går igennem en skilsmisse, bliver gravide eller på anden vis får behov for et hus nu og her, er et hus til leje i Viborg en god og hurtig løsning. Vi har support på vores boligportal 24/7, så du altid kan få hurtigt svar på dine spørgsmål og problemer. Aldrig har det været nemmere at komme i kontakt med en udlejer og flytte ind i et hus til leje i Viborg. Vil du kombinere husdrømmen med bylivet, kan du allerede nu se det store udvalg af huse til leje i Viborg.

Mail info@husvild.dk (Alle hverdage fra 10.00-16.00)