Ansøg Husvild-legatet i dag - til en værdi af 10.000 kr.

Få ansøgningsskema

Vi sørger for

En månedlig leje på op til DKK 5.000 fra Husvild.dk

En Grand Cru stel pakke på 2.500 kr. fra Rosendahl Design Group

5 gavekort med en værdi på 2.500 kr. Fra Rema1000

Hvad er Husvild-legatet?

Husvild-legatet er et samarbejde mellem boligportalen Husvild.dk, Rosendahl Design Group samt Rema1000. Legatet er til for, at gøre hverdagen en smule lettere for de studerende.

For mange rækker SU’en knap nok de tårnhøje huslejer, og studiejobbet er muligvis ikke blevet fundet endnu. Derfor vil vi gerne stille nogle midler til rådighed, som de unge studerende vil kunne få gavn af. Her er der tale om et tilskud til en måneds husleje eller udbetalingen på en lejebolig, på op til 5.000 kr. fra Husvild.dk, et stel til en værdi af 2.500 kr. fra Rosendahl Design Group og 5 gavekort til en værdi af 2.500 kr. til Rema1000.

Hvem kan ansøge?

For at søge legatet skal der opfyldes en række krav, som du i forbindelse med din ansøgning, skal være i stand til at kunne dokumentere

Du kan ansøge hvis du er studerende (gymnasium & videregående)

Du skal være mellem 18 og 25 år

Du skal være bosat i Danmark

Hvordan søger jeg?

Der skal i forbindelse med din ansøgning, sendes en skriftlig motiveret ansøgning, hvori du beskriver hvorfor det netop er dig, der skal modtage legatet. Derudover skal du kunne dokumentere for din studieaktivitet i Danmark, det gælder både gymnasiale samt videregående uddannelser. Ansøgningen sendes via ansøgningsskemaet forneden.

Hvornår er ansøgningsfristen?

Ansøgningen skal indsendes inden d. 15/7-2019

Udfyld og send din ansøgning ved at trykke på knappen forneden

Envelope info@husvild.dk
Mail info@husvild.dk (Alle hverdage fra 10.00-16.00)