Settings Filtrer søgning

BoligAgent - helt gratis:

Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker

Filtrer din søgning

Nulstil dine filtrer

BoligAgent - helt gratis:

Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker

Husleje

Fra 0 kr. til 30.000 kr. husleje

0 kr.
30.000 kr.

Værelser

Fra 1 til 8 værelser

1 vær.
8 vær.

Radius fra din by-søgning

10 km radius fra din by

10 km
60 km
Vis 16 lejeboliger

Lejeboliger Assens - se alle ledige lejeboliger i Assens her

Er du en af dem, der har øjnet muligheden for enten en lejebolig eller en studiebolig i Assens, fordi det er for svært at finde en bolig i Odense, så kan du have fat i den lange ende. Generelt får du ikke kun mere bolig for pengene, du får også grønne arealer og albuerum, hvis du vælger at slå dig ned i assens. Med en overkommelig pendlertid på en lille halv time, kan du hurtigt og nemt være inde i Odense. Læs mere

16 ledige lejeboliger fundet


Lejeboliger i Assens – se alle de ledige boliger her

Er du lige på vej til at flytte hjemmefra, sidder du måske og søger internettet tyndt for lejeboliger. Det kan også være, at et af familiens medlemmer har fået nyt job, eller andre årsager bringer dig til Assens. Hvis du gerne vil bo i Assens – enten som tilflytter eller bare i en anden bolig, så se det store udvalg her på siden. Der er både mulighed for at leje lejligheder i forskellige størrelser, rækkehuse og huse med have.

Hvordan vil du bo?

Når du søger lejebolig kan det være en idé at kigge på, hvordan du gerne vil bo, så du på den måde kan indskrænke søgningen. Hvis du geografisk set gerne vil bo på Vestfyn, bør du overveje, om du udelukkende er interesseret i Assens, eller om nabobyerne også kan være en mulighed. Dernæst bør du regne på, hvad du har råd til at betale i husleje om måneden både med og uden forbrug. Vil du bo i lejlighed, i rækkehus eller i en villa? Eller er det underordnet? Når du har de grundlæggende ting på plads, kan du overveje, om du gerne vil bo midt i byen eller i udkanten, og hvordan beliggenheden skal være i forhold til mulighederne for offentlig transport.

Hvor i Assens skal din lejebolig placeres?

Assens har en hyggelig bymidte med torve, butikker og spisesteder. Men Assens er samtidig et rigtig naturskønt område. Vil du have en lejlighed midt i Assens by med kort afstand til indkøb og cafeer? Eller er en lejebolig i Ebberup eller Vissenbjerg at foretrække, hvor der er albuerum og mulighed for ture i den skønne natur? Har du egen bil, betyder det måske ikke nær så meget, om du skal lidt ud på landet. Til gengæld forkortes afstanden til skov og strand.

Tæt på Odense

Odense er det sted på Fyn, der råder over flest uddannelsesmuligheder og flest jobmuligheder. Derfor er det et naturligt trækplaster for alle byerne på Fyn. Skal du arbejde eller studere i Odense, kan det være værd at tage et kig på Assens, hvor lejeboligerne er billigere og ikke nær så eftertragtede. Du får en lille køretur til studiet eller arbejdet, men den offentlige transport er god, og det vil sandsynligvis ikke betyde så meget.

Flyt til æblernes by

Der er vilje til vækst og store ambitioner for fremtiden i Assens kommune. I nær fremtid vil en æblefestival være en realitet i den fynske kommune - alle tilflyttere i kommunen vil derfor få et æbletræ i velkomstgave. Du vil med garanti få følelsen af en folkelig samhørighed i en kommune som assens.

Assens – lejeboliger til overkommelige priser

Det kan godt betale sig at undersøge udvalget af lejeboliger i assens kommune, da der kan være gode penge at spare på huslejen i forhold til i Odense. F.eks. kan pris på en god 2-vær. lejebolig koste omkring 4.000 kr. i Assens. Vælger du at bosætte dig en af de nærliggende landsbyer i Assens kommune, kan du få meget bolig for husleje pengene. Det er ikke ualmindeligt, at du kan få et stort hus med tilhørende have for omkring de 8.000 kr. pr. måned. Er I flere der skal dele en lejlighed eller et hus, kunne det være en oplagt mulighed – der kan være mange penge at spare på huslejen. Men pas på, hvis du deler en lejebolig med andre. Det er utrolig vigtigt med nedskrevne regler, kontrakter og retningslinjer, så lejemålet bliver så godt og gnidningsfrit som overhovedet muligt.

Vi ønsker dig held og lykke med din boligsøgning og din næste lejebolig i Assens.

Er du specifik i din søgning? Du kan også se alle huse til leje i Assens eller kun sortere efter værelser til leje.

Envelope info@husvild.dk
Mail info@husvild.dk (Alle hverdage fra 10.00-16.00)