Luk søgning
0 kr.
30.000 kr.
1 vær.
8 vær.
1 km
60 km
Vis 11 lejeboliger
Filter icon Filtrer søgning
BoligAgent - helt gratis: Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker
Sortering:
11 ledige lejeboligere fundet

Lejebolig i Helsingør

Med en dejlig udsigt over sundet, ligger Helsingør som et af Sjællands nordligste punkter. Her får du ikke kun muligheden for egen båd og lækker strand, men også natur, kultur og shopping. Den gamle handelsby emmer af historie med Kronborg Slot som kronen på værket. Her bor du tæt på vand og natur men i overkommelig afstand fra Københavns mange arbejdspladser. Læs mere
Helsingør
Camera icon
7
Helt ny
Læs mere
5.000 kr.
2 værelser
55 m2

Lejlighed i Helsingør udlejes - 5.000 kr./måned

Helsingør
Camera icon
1
Læs mere
2.478 kr.
1 værelse
23 m2

Studiebolig i Helsingør udlejes - 2.478 kr./måned

Helsingør
Camera icon
1
Læs mere
2.500 kr.
1 værelse
28 m2

Studiebolig i Helsingør udlejes - 2.500 kr./måned

Nordre Strandvej, 3000, Helsingør
Camera icon
6
Læs mere
24.650 kr.
5 værelser
183 m2

Helsingør hus udlejes med 5 værelser og 183 m2

Strandvejen, 3070, Snekkersten
Camera icon
11
Helt ny
Læs mere
22.500 kr.
5 værelser
211 m2

5-værelses lejlighed i Snekkersten på 211 m2

Strandvejen, 3070, Snekkersten
Camera icon
12
Læs mere
26.100 kr.
5 værelser
211 m2

5-værelses Snekkersten lejlighed til leje for 2...

Nordre Strandvej, 3150, Hellebæk
Camera icon
19
Læs mere
10.000 kr.
3 værelser
114 m2

3-værelses lejlighed i Hellebæk på 114 m2

Nordre Strandvej, 3140, Ålsgårde
Camera icon
11
Læs mere
19.200 kr.
6 værelser
126 m2

Ålsgårde hus lejes ud - 18.000 kr./måned

Gammel Strandvej, 3060, Espergærde
Camera icon
19
Helt ny
Læs mere
22.500 kr.
6 værelser
255 m2

6-værelses Espergærde lejlighed til leje for 22...

Humleb?k
Camera icon
24
Læs mere
13.667 kr.
3 værelser
102 m2

LEJLIGHED I HUMLEB?K UDLEJES - 13.667 kr./MÅNED

Jacobsmindevej, 3050, Humlebæk
Camera icon
10
Helt ny
Læs mere
17.500 kr.
4 værelser
135 m2

4-værelses Humlebæk lejlighed til leje for 17.5...


Lejeboliger i Helsingør – tæt på København og Sverige

At finde en lejebolig i København er både svært og dyrt. Der er rigtig mange om buddet, og det kan ses på de stigende lejepriser og korte liggetider. At købe en bolig i København er ingen løsning, for der er udbuddet lige så smalt, og priserne endnu højere. Derfor vælger mange at søge væk fra København. Både for at få mere for pengene, men lige så meget for at få luft omkring sig. Her er Helsingør en oplagt mulighed, da byen har lidt af det hele. Det er et dejligt sted at bo med kyst, naturrige omgivelser, gode spisesteder og et væld af muligheder for shopping. Og så er der kun en halv times kørsel til indre København.

Lejebolig i Helsingør - Tæt på Sverige

En kort sejltur med færge, og du er i skønne Helsingborg. Det betyder, at du ikke kun har jobmuligheder inden for rimelige køreafstand i Nordsjælland og København, men faktisk også i Sverige. Ud over gode jobmuligheder, er Sverige også kendt for deres mange shoppingmuligheder. Især Helsingborg, der udover de mange butikker, sprudler af kultur, historie og smuk natur. I Helsingør har du det hele inden for rimelig rækkevidde. Den offentlige transport fungerer desuden godt i Helsingør, så uanset om du skal rundt i byen med bybusserne, eller pendle udenbys med tog, er der mange muligheder og afgange jævnligt.

Helsingør – en by for børnefamilien

Der bygges rigtig mange steder i Helsingør Kommune – også boliger. Grunden til det, er, at langt flere børnefamilier vælger at flytte til helsingør end fra kommunen. Kommunen er blandt andet kendt for gode, prisvindende dagtilbud og pasningsinstitutioner.

Helsingør – en by i vækst

Helsingør kommune gør meget for at få sine 46.000 indbyggere til at blive i helsingør, og byen har også noget for alle – gode shopping muligheder og et stort handelsliv, kultur på verdensplan, natur og vidder til børnefamilierne. Det vil ikke være helt forkert at sige, at Helsingør vækster på mange planer.

Det historiske skibsværft i Helsingør

Én af de mange ting, der gør Helsingør interessant, er det gamle skibsværft, som i dag er ombygget til Kulturværftet. Kulturværftet er et kulturhus, der tilbyder en masse spændende oplevelser inden for blandt andet teater, koncerter, udstillinger og så selvfølgelig værftsmuseet. Hovedbiblioteket har også beliggenhed her. Helsingør har masser at byde på, og det er bestemt et skønt sted at bo med oceaner af muligheder for arbejde og oplevelser.

Se ledig lejebolig og lejlighed i helsingør og omegn

Hos Husvild.dk kan du finde din næste leje bolig i Helsingør. Der er også mulighed for at søge efter en lejebolig i de nærliggende byer, som f.eks. Hillerød, Kokkedal, Snekkersten, Espergærde, Hørsholm og Rungsted. Nordsjælland er et godt, men dyrt sted at bo. Men med en nem færgeforbindelse til Helsingborg i Sverige og forbindelse med København via Helsingørmotorvejen, er leje lejlighed og bolig attraktive i Helsingør. De gode transportmuligheder gør det yderligere attraktivt for mange at vælge at bo til leje i Helsingør, da pris på lejebolig er billigere her end i København.

En oplagt mulighed for at leje en dele lejlighed

Det kan være en fordel at søge efter lejemål på en dele lejlighed i en by som Helsingør. At være flere om at dele en leje lejlighed, kan betyde store besparelser på husleje.

Er du mere specifik i din søgning? Du kan også se alle huse til leje i Helsingør eller kun sortere efter værelser til leje.

Mail info@husvild.dk (mandag til fredag 9-16)