Settings Filtrer søgning

BoligAgent - helt gratis:

Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker

Filtrer din søgning

Nulstil dine filtrer

BoligAgent - helt gratis:

Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker

Husleje

Fra 0 kr. til 30.000 kr. husleje

0 kr.
30.000 kr.

Værelser

Fra 1 til 8 værelser

1 vær.
8 vær.

Radius fra din by-søgning

10 km radius fra din by

10 km
60 km
Vis 8 lejeboliger

Lejeboliger Kerteminde - se alle ledige lejeboliger i Kerteminde her

Byen med de røde tage er kendt for de gamle bindingsværkshuse, brostensbelagte gader og store fiskeriindustri. Hyggelige Kerteminde er på mange måder et charmerende levn fra fortiden. Byens geografiske placering gav mulighed for handel og fiskeri, og især sidstnævnte er stadig ét af byens kendetegn. Vil du have en rigtig god fiskeret, så besøger du én af de lokale fiskerestauranter nær havnen i Kerteminde. Læs mere

8 ledige lejeboliger fundet


Lejeboliger i Kerteminde – se alle de hyggelige boliger

Kerteminde har meget at byde på

Kerteminde har en rigtig god placering på Nordfyn. Vil du gerne bo nær skøn natur, en lækker badestrand og en hyggelig havn? Så får du det her. Selvom Kerteminde er en rolig og idyllisk by, ligger den ikke langt fra Odense. Det betyder, at du kan bo stille og smukt, men med en kort køretur i enten bil eller bus komme til storbyen, hvor det bugner af uddannelsesmuligheder, arbejdspladser, butikker og restauranter.

Lejebolig i Kerteminde - Perfekt for familier

Kerteminde er det perfekte sted at slå sig ned for børnefamilien. Byen rummer mange huse og hyggelige kvarterer med andre børnefamilier. Der er gode skoler og daginstitutioner og massevis af aktiviteter for børnene. Skov og grønne områder er inden for gåafstand, og om sommeren er der kun en kort tur til lækre og børnevenlige strande. Mange af lejeboligerne i Kerteminde er med have, så der er rig mulighed for sandkasse og gyngestativ til børnene. Og så er legekammeraterne lige rundt om hjørnet.

Kerteminde er lig med fisk

Kan man ikke lide fisk, skal man ikke flytte til Kerteminde. Byen lever i store hele af deres velkendte og elskede fiskeindustri. Faktisk er Kerteminde Havn den største og vigtigste fiskerihavn på Fyn, og her kan du blandt andet opleve fiskeauktioner og friskfangede fisk i alle afskygninger. Derudover ligger Fjord&Bælt i Kerteminde, hvor der er mulighed for at opleve havets dyr på nært hold for store og små.

Ikke mange lejeboliger i Kerteminde

I Kerteminde svømmer de ikke i lejeboliger. Langt de fleste af byens boliger er ejerboliger. Derfor skal du holde øjne og ører åbne, hvis du vil have én af byens hyggelige og forholdsvis billige lejeboliger. Det er nemlig ikke særlig dyrt at bo til leje i Kerteminde.

Lejebolig Kerteminde – søg efter lejebolig

Kerteminde er efterhånden blevet en meget populær børnefamilie by. Folk flytter hertil i hobevis i kraft af den uovertrufne natur, havnen og vidderne. Kerteminde Haven ved Havet er et af de steder i Danmark, der har flest solskinstimer på årsbasis – og de varierede og smukke naturområder i Kerteminde, er en af årsagerne til, at så mange vælger at flytte permanent til Kerteminde.

Se ledig lejebolig i kerteminde og omegn

Hos Husvild.dk kan du finde din næste leje bolig i Kerteminde. Der er også mulighed for at søge efter en lejebolig i de nærliggende byer, som f.eks. Nyborg, Langeskov, Otterup eller Ullerslev. Det kan godt betale sig at søge lejebolig i de omkringliggende byer, da det ofte er sparsomt med lejeboliger i Kerteminde. Med en overskuelig pendlertid til Odense på omkring en lille halv time, så er det forståeligt at kerteminde er en eftertragtet byoase at bo i.  Det kan være en idé at gå sammen flere om at dele en leje lejlighed. Det kan især være aktuelt, hvis man er studerende.

Vær opmærksom, når du lejer en bolig i kerteminde

Der er flere ting, som du skal være opmærksom på, når du lejer en bolig:

  • Hvis du har en tidsbegrænset lejekontrakt, så hæfter du selv for lejen i hele perioden, også hvis du fraflytter lejeboligen før tid.

  • Find fejl og mangler inden for de første 14 dage. Send listen til udlejeren, så du ikke kommer til at hæfte for de fejl og mangler, når du flytter fra lejeboligen.

  • Hvis I er et par, der flytter ind i boligen sammen, så sørg for at I begge står på lejekontrakten, så den ene af jer ikke risikerer at blive smidt ud, hvis I skulle risikere at blive uvenner.

  • Sørg altid for at betale huslejen til tiden.

Er du mere specifik i din søgning? Du kan også se alle huse til leje i Kerteminde eller kun sortere efter værelser til leje.

Envelope info@husvild.dk
Mail info@husvild.dk (Alle hverdage fra 10.00-16.00)