Settings Filtrer søgning

BoligAgent - helt gratis:

Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker

Filtrer din søgning

Nulstil dine filtrer

BoligAgent - helt gratis:

Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker

Husleje

Fra 0 kr. til 30.000 kr. husleje

0 kr.
30.000 kr.

Værelser

Fra 1 til 8 værelser

1 vær.
8 vær.

Radius fra din by-søgning

10 km radius fra din by

10 km
60 km
Vis 45 lejeboliger

Lejeboliger Middelfart - se alle ledige lejeboliger i Middelfart her

<p>Med en lejebolig i Middelfart f&aring;r du en fantastisk beliggenhed. Du har mulighed for at f&aring; fingrene i en bolig med udsigt til Lilleb&aelig;lt, eller du kan v&aelig;lge en bolig i et af byens attraktive lokalsamfund med naturen lige for d&oslash;ren.</p> Læs mere

45 ledige lejeboliger fundet

Ingen boliger som matcher dig?

Få GRATIS besked ved nye boliger, der matcher dine ønsker

Gå ikke glip af nye boliger (kommer nye hver dag)
Spar tid - Lad BoligAgenten finde nye boliger for dig
Der kommer ca. 4.310 nye boliger hver måned

Lejebolig Middelfart

På det nordvestlige Fyn ligger byen Middelfart. Byen er en købstad med omtrent 15.500 indbyggere i 2019. Middelfart er en del af Middelfart Kommune, der hører til Region Syddanmark. Middelfart har tidligere været kendt under byens gamle navn Melfar, som betyder ’farvandet man rejser mellem’ eller ’den mellemste overfart’. Dette henvender sig til den trafik, der finder sted mellem Jylland og Fyn. 

Middelfart er beliggende mellem den nuværende Lillebæltsbro og Den gamle Lillebæltsbro. Med byens placering vil du fra din lejebolig opnå særdeles gode transportmuligheder til og fra Middelfart. En køretur på 11 kilometer nordpå og en krydsning af Lillebæltsbroen og du vil være i Fredericia, 34 kilometer mod syd til Assens og knap 46 kilometer til Odense mod øst.

Broerne til det gode liv begynder i Middelfart

Med en lejebolig i Middelfart får du en fantastisk beliggenhed. Du har mulighed for at få fingrene i en bolig med udsigt til Lillebælt, eller du kan vælge en bolig i et af byens attraktive lokalsamfund med naturen lige for døren. Uanset hvad du vælger, kan du pendle til 400.000 jobs indenfor en times transport. Med en bolig til leje i Middelfart får du det bedste af den fynske natur i Middelfart Kommune, uden at du skal gå på kompromis med nærhed til job.

Har du børn, der skal afleveres på vej til arbejdet, kan du trygt overlade dem i en af byens pasningstilbud eller skoler. Uanset hvor du bosætter dig, finder du et godt pasningstilbud i nærheden – enten i form af dagpleje, vuggestue, børnehave eller SFO. 

En by rig på kultur 

Kan du lide at opleve kulturen omkring dig, er Middelfart et særdeles godt bud på et sted at finde et hus til leje. Byen rummer masser af forskellige kulturtilbud. Med en skøn placering ved vandet blev der for år tilbage anlagt en kunstig ø i Lillebælt, hvor Kulturøen, der er byens kulturhus, er placeret. Her vil du finde et stort udbud af forskellige oplevelser, som henvender sig til alt fra småbørn til de ældre i byen. Kulturøen rummer et bibliotek, en turistinformation, en restaurant og en biograf. Yderligere vil du have rig mulighed for at komme til foredrag og koncerter i huset. Placeringen gør det muligt at betragte de to lillebæltsbroer fra hvert sit panoramavindue. Er du kunstinteresseret byder Middelfart på to statsanerkendte museer Middelfart Museum og Clay Keramikmuseum.

Den gamle Lillebæltsbro har fået meget omtale. Har du endnu ikke oplevet den, har du mulighed for at opleve broen helt tæt på. Med bridgewalking er det muligt under vejledning at foretage en vandring på toppen af broens jernkonstruktioner 60 meter over havoverfladen. Den nye Lillebæltsbro derimod tilbyder hvert år den anden lørdag i juni Rock under Broen. Det er Danmarks største endagsfestival og tiltrækker årligt omkring 20.000 gæster. 

Shopping i Middelfart 

Middelfart er en by, der summer af liv, og hvor der er rig mulighed for shopping. Som måske et af de eneste steder i landet ligger gågaden i Middelfart helt ned til havnen. Det betyder, at der fra gågaden er rig mulighed for at få et smukt kig udover Lillebælt og de to lillebæltsbroer.

Byen tilbyder et fint udbud af modeforretninger og brugskunstbutikker samt cykelhandler og bådforretninger. Desuden kan der nævnes slagtervarer, fynske specialiteter, økologiske produkter, nybagte brød og kager fra bageren, ost og apotekervarer. I Middelfart finder du et bredt udvalg af specialbutikker, der er placeret i byens hyggelige gader. Alt findes indenfor kort gåafstand og tæt på gratis parkeringsmuligheder.

Nattelivet er vældigt og rummer en stor mængde værtshuse, byens størrelse taget i betragtning, hvoraf Guldkronen er byens ældste. 

Der er også mulighed for at holde pauser på shoppingturen. Hvis du ønsker at nyde en frokost i byen, er der gode muligheder for at finde noget, der kan efterleve dine ønsker på en af byens restauranter eller cafeer. 

Middelfart Handel repræsenterer medlemmer indenfor detailhandel, service og liberale erhverv, der i fællesskab bakker op om visionen om at udvikle Middelfarts position som Specialisternes by og dermed blive kendt som en by med et stort udbud af specialbutikker med et bredt udvalg af specialprodukter indenfor mange forskellige brancher.

Find lejebolig i Middelfart

En stor efterspørgsel på ledige lejligheder og lejeboliger skaber rift om de, der er i byen. Dog kan du være heldig ikke at skulle vente alt for længe på, at din drømmebolig i Middelfart bliver ledig. Med en lejebolig i Middelfart kan du være sikker på, at du bliver bosat i en by med gode og attraktive muligheder for både, børn, voksne og ældre.

Bliver du med dig selv afklaret om, at et hus til leje eller en lejebolig i Middelfart er det helt rigtige for dig, vil du opleve en rolig by, men med masser af liv ved vandet og på byens gågade. 

Hvis du ønsker mere information, kan du læse mere på vores hjemmeside. Her kan du med fordel gøre brug af vores søgefunktion til at finde en lejebolig, der efterlever dine drømme, krav og ønsker. Det er en fordel, hvis du holder dig opdateret med jævne mellemrum, så din drømmebolig ikke bliver udlejet for næsen af dig.


 

Envelope info@husvild.dk
Mail info@husvild.dk (Alle hverdage fra 10.00-16.00)