Luk søgning
0 kr.
30.000 kr.
1 vær.
8 vær.
1 km
60 km
Vis 13 lejeboliger
Filter icon Filtrer søgning
BoligAgent - helt gratis: Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker
Sortering:
13 ledige lejeboligere fundet

Lejebolig i Næstved

Vil du gerne bo i en by, der har det hele, og hvor priserne er til at overkomme? Så er Næstved ét af de bedste bud på Sydsjælland. Her får du en hyggelig bymidte med alle de butikker, du har brug for, cafeer og restauranter og biograf. Der er masser af lejeboliger til studievenlige priser og lejeboliger med have og plads til hele familien. Læs mere
Næstved
Camera icon
1
Læs mere
1.684 kr.
1 værelse
28 m2

Studiebolig i Næstved udlejes - 1.684 kr./måned

Næstved
Camera icon
1
Læs mere
1.989 kr.
1 værelse
30 m2

Studiebolig i Næstved udlejes - 1.989 kr./måned

Næstved
Camera icon
7
Helt ny
Læs mere
5.766 kr.
2 værelser
59 m2

Lejlighed i Næstved udlejes - 5.766 kr./måned

Indre Vordingborgvej, 4700, Næstved
Camera icon
1
Læs mere
8.093 kr.
3 værelser
98 m2

Lejlighed i Næstved med 3 værelser til 7.143 kr...

Torvestræde, 4700, Næstved
Camera icon
1
Læs mere
9.746 kr.
3 værelser
141 m2

Næstved lejlighed udlejes med 3 værelser og 141 m2

Jernbanegade, 4700, Næstved
Camera icon
1
Læs mere
9.970 kr.
4 værelser
145 m2

4-værelses lejlighed på 145 m2 til leje i Næstved

Jernbanegade, 4700, Næstved
Camera icon
1
Læs mere
8.200 kr.
3 værelser
86 m2

3-værelses lejlighed på 86 m2 til leje i Næstved

Næstved
Camera icon
1
Læs mere
3.000 kr.
1 værelse
27 m2

Studiebolig i Næstved udlejes - 3.000 kr./måned

Næstved
Camera icon
1
Læs mere
4.100 kr.
1 værelse
25 m2

Studiebolig i Næstved udlejes - 4.100 kr./måned

Næstved
Camera icon
1
Læs mere
1.946 kr.
1 værelse
30 m2

Studiebolig i Næstved udlejes - 1.946 kr./måned

Holmegaard
Camera icon
1
Læs mere
1.994 kr.
1 værelse
30 m2

Studiebolig i Holmegaard udlejes - 1.994 kr./måned

Axeltorv 7, 1, th, 4700 Næstved
Camera icon
0
Læs mere
9.334 kr.
2 værelser
80 m2

Nyistandsat

Jernbanegade, 4700, Næstved
Camera icon
0
Læs mere
3.395 kr.
1 værelse
20 m2

Lejlighed i Næstved med 1 værelse og 20 m2


Lejeboliger i Næstved – find din nye billige lejebolig her

Næstved er geografisk set ikke en stor by på landkortet, men byen har alt, hvad du skal bruge. Der er rig mulighed for uddannelse og arbejdspladser. Der er storcenter og biografer, og så er der en hyggelig havn og kun en kort køretur til én af Regionens bedste strande, nemlig Karrebæksminde strand. Når det kommer til skoler og daginstitutioner er der ligeledes masser at vælge imellem. Derved er Næstved en by for alle, hvad enten du er studerende, der søger studiebolig, eller en hel familie, der leder efter det rigtige sted at bo de næste mange år.

Lave priser gør en lejebolig i Næstved attraktiv

Næstved har lidt af det hele, og det har de til yderst overkommelige priser. Sydsjælland er samlet set det billigste sted på hele Sjælland at leje bolig. Og det er egentlig svært at forstå. For Næstved har rigtig meget at byde på. Priserne afspejler, at byen geografisk ligger langt fra København, men så er det ikke værre, end at det tager en times tid i bil derind. Og med toget går det endnu hurtigere.

Offentlig transport der fungerer

Til de fleste lejeboliger er der god plads til egen bil, men der er ligeledes gode transportforbindelser i hele byen. Bybusserne kører flere gange i timen og fragter dig nemt og hurtigt til den forholdsvist nyistandsatte station, hvor der er gode tog- og busforbindelser til hele landet.

En by i udvikling

Der sker rigtig mange ting i Næstved hele tiden. Der er inden for de seneste år kommet flere butikker, stationen er blevet renoveret, der er kommet ny biograf og meget mere. Og det stopper ikke her. Næstved er inde i et byggeboom som resultat af, at flere og flere mennesker rykker til den hyggelige by.

Lejebolig Næstved – søg efter bolig

Vælger du at bosætte dig i Næstved på Sydsjælland, så får du ikke alene en overkommelig husleje pris, du får tilmed alle de fordele, der er ved at bo i en skøn, gammel købstad, som blandt andet indebærer lejebolig med plads og med have, grønne offentlige arealer, pulserende byliv med dertilhørende sprudlende kulturliv og nye bebyggelser, der skyder op i den hyggelige by.

Næstved som knudepunkt

Næstved er en stationsby og et jernbaneknudepunkt mellem Nykøbing Falster og København, og der et væld af forskellige togforbindelser til andre byer på Sjælland. Byen fungerer som Sydsjællands knudepunkt og er tidligere blevet kåret som Danmarks tredjebedste handelsby.

Se ledig lejebolig og lejlighed i Næstved

Prioriterer du hus med have og naturen i Næstved fremfor en leje bolig i en af de større byer, så kig dig omkring på Husvild.dk. Det eneste du skal gøre er, at indtaste dine præferencer i søgefeltet ude til venstre og søg efter din drømme lejebolig i Næstved. Vi holder løbende sitet opdateret med alle de nyeste leje boliger i området.

Næstved – en by i udvikling

Flere og flere børnefamilier har fået øjnene op for de gode kvaliteter byen har. Der er en god mulighed for at bo godt og til en overkommelig pris, hvis du bosætter dig i Næstved – byen gør nemlig rigtig meget for at tiltrække og fastholde det stigende antal tilflyttere, som byen i disse år oplever. De mange tilflyttere viser tydeligt, hvor vigtig Næstved by er som hovedby for Sydsjælland.

Gå på opdagelse her på sitet og indstil dine præferencer i søgefeltet ude til venstre og søg efter din næste leje bolig i Næstved. Vi ønsker dig held og lykke med din boligsøgning og i din jagt på din næste lejebolig på Sydsjælland.


 

Mail info@husvild.dk (mandag til fredag 9-16)