Luk søgning
0 kr.
30.000 kr.
1 vær.
8 vær.
1 km
60 km
Vis 6 lejeboliger
Filter icon Filtrer søgning
BoligAgent - helt gratis: Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker
Sortering:
6 ledige lejeboligere fundet

Lejebolig i Rønne

Rønne
Camera icon
1
Læs mere
2.912 kr.
1 værelse
28 m2

Studiebolig i Rønne udlejes - 2.912 kr./måned

Rønne
Camera icon
1
Læs mere
2.444 kr.
1 værelse
28 m2

Studiebolig i Rønne udlejes - 2.444 kr./måned

Rønne
Camera icon
1
Læs mere
2.912 kr.
1 værelse
28 m2

Studiebolig i Rønne udlejes - 2.912 kr./måned

Hasle
Camera icon
1
Læs mere
2.327 kr.
1 værelse
25 m2

Studiebolig i Hasle udlejes - 2.327 kr./måned

Fabriksvej 1
Camera icon
0
Læs mere
6.500 kr.
2 værelser
75 m2

Hus evt nedlagt landbrug på landet

Fabriksvej 1
Camera icon
0
Læs mere
6.500 kr.
2 værelser
75 m2

Hus evt nedlagt landbrug


Lejeboliger i Rønne – skønne boliger på en skøn ø

Der bor overordnet set to forskellige grupper af mennesker på Bornholm: Dem, der er født og opvokset på øen, og som aldrig tager derfra. Og dem, der flytter dertil for at undgå fastlandets stress og jag. Solskinsøen er kendt for sit gode vejr, sin smukke natur, lækre badestrande og store is. Hvis du lejer en bolig på Bornholm, er det lidt som at være på ferie hver dag. Og hvem vil ikke gerne det?

Overvej Bornholm

Måske sidder du i en dagdrøm og kigger på lejeboliger på Bornholm. Måske overvejer du, hvad du dog skal gøre med arbejde, hvis du rykker til øen? Bornholm er smart indrettet. Der er praktisk talt ikke flere boliger, end der er arbejdspladser. Og arbejdspladserne er nemme at finde, for de bliver som udgangspunkt kun udbudt til de, der bor på øen. Derfor er det lige til at undersøge, om der er nogle, der mangler ansatte på Bornholm. Lokationen for arbejdspladsen betyder ikke nær så meget, når øen er så lille. De, der ikke arbejder på en arbejdsplads på Bornholm, er enten selvstændige med mulighed for at arbejde hjemmefra, sejler til Sverige, flyver til de større danske byer – eller er på pension eller efterløn.

Hvad med børnene?

Der bor mange børnefamilier på Bornholm, og det lille lukkede samfund, en ø består af, gør, at alle kender alle. Der ligger få skoler på Bornholm, og de fleste i Rønne, så børnene får hurtigt nye venner, når de hver dag samles der. Der findes også både privatskoler og friskoler på øen og i Rønne og også flere pasningsmuligheder for de mindste – så selvom Bornholm er lille, er der masser at vælge imellem.

Pensionist - Flyt til Bornholm

Er du på vej på pension, eller har du måske allerede sagt farvel til arbejdslivet efter mange års tro tjeneste? Så er det på tide at gøre dét, du har lyst til. Nu er der ikke længere en arbejdsplads, der binder dig til en geografisk placering, og derfor har du endelig muligheden for at slippe for storbyens stress og jag. Ryk teltpælene op og flyt til skønne Bornholm. Det sted i Danmark med flest solskinstimer, nem og kort transport med enten færge eller fly for børn og børnebørn. Du kan bade ved stranden og nyde den skønne, kuperede natur – fordi du har lyst, og fordi du fortjener det.

Mail info@husvild.dk (Alle hverdage fra 10.00-16.00)