Settings Filtrer søgning

BoligAgent - helt gratis:

Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker

Filtrer din søgning

Nulstil dine filtrer

BoligAgent - helt gratis:

Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker

Husleje

Fra 0 kr. til 30.000 kr. husleje

0 kr.
30.000 kr.

Værelser

Fra 1 til 8 værelser

1 vær.
8 vær.

Radius fra din by-søgning

10 km radius fra din by

10 km
60 km
Vis 4 lejeboliger

Lejeboliger Rønne - se alle ledige lejeboliger i Rønne her

4 ledige lejeboliger fundet

Ingen boliger som matcher dig?

Få GRATIS besked ved nye boliger, der matcher dine ønsker

Gå ikke glip af nye boliger (kommer nye hver dag)
Spar tid - Lad BoligAgenten finde nye boliger for dig
Der kommer ca. 4.310 nye boliger hver måned

Lejeboliger i Rønne – skønne boliger på en skøn ø

Der bor overordnet set to forskellige grupper af mennesker på Bornholm: Dem, der er født og opvokset på øen, og som aldrig tager derfra. Og dem, der flytter dertil for at undgå fastlandets stress og jag. Solskinsøen er kendt for sit gode vejr, sin smukke natur, lækre badestrande og store is. Hvis du lejer en bolig på Bornholm, er det lidt som at være på ferie hver dag. Og hvem vil ikke gerne det?

Overvej Bornholm

Måske sidder du i en dagdrøm og kigger på lejeboliger på Bornholm. Måske overvejer du, hvad du dog skal gøre med arbejde, hvis du rykker til øen? Bornholm er smart indrettet. Der er praktisk talt ikke flere boliger, end der er arbejdspladser. Og arbejdspladserne er nemme at finde, for de bliver som udgangspunkt kun udbudt til de, der bor på øen. Derfor er det lige til at undersøge, om der er nogle, der mangler ansatte på Bornholm. Lokationen for arbejdspladsen betyder ikke nær så meget, når øen er så lille. De, der ikke arbejder på en arbejdsplads på Bornholm, er enten selvstændige med mulighed for at arbejde hjemmefra, sejler til Sverige, flyver til de større danske byer – eller er på pension eller efterløn.

Hvad med børnene?

Der bor mange børnefamilier på Bornholm, og det lille lukkede samfund, en ø består af, gør, at alle kender alle. Der ligger få skoler på Bornholm, og de fleste i Rønne, så børnene får hurtigt nye venner, når de hver dag samles der. Der findes også både privatskoler og friskoler på øen og i Rønne og også flere pasningsmuligheder for de mindste – så selvom Bornholm er lille, er der masser at vælge imellem.

Pensionist - Flyt til Bornholm

Er du på vej på pension, eller har du måske allerede sagt farvel til arbejdslivet efter mange års tro tjeneste? Så er det på tide at gøre dét, du har lyst til. Nu er der ikke længere en arbejdsplads, der binder dig til en geografisk placering, og derfor har du endelig muligheden for at slippe for storbyens stress og jag. Ryk teltpælene op og flyt til skønne Bornholm. Det sted i Danmark med flest solskinstimer, nem og kort transport med enten færge eller fly for børn og børnebørn. Du kan bade ved stranden og nyde den skønne, kuperede natur – fordi du har lyst, og fordi du fortjener det.

Envelope info@husvild.dk
Mail info@husvild.dk (Alle hverdage fra 10.00-16.00)