Settings Filtrer søgning

BoligAgent - helt gratis:

Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker

Filtrer din søgning

Nulstil dine filtrer

BoligAgent - helt gratis:

Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker

Husleje

Fra 0 kr. til 30.000 kr. husleje

0 kr.
30.000 kr.

Værelser

Fra 1 til 8 værelser

1 vær.
8 vær.

Radius fra din by-søgning

10 km radius fra din by

10 km
60 km
Vis 62 lejeboliger

Lejeboliger Roskilde - se alle ledige lejeboliger i Roskilde her

Roskilde er et mekka for studerende. Byen byder på et væld af uddannelsesmuligheder, butikker, spisesteder og mulighed for studiejobs. Priserne på lejeboliger i Roskilde er væsentligt lavere end i København, men afstanden er overkommelig. I Roskilde bor du tæt på det hele – til det halve. Der er dog masser at opleve, da Roskilde emmer af historie og kultur og desuden er vært for den kendte og elskede Roskilde Festival. Studerende eller ej - Roskilde er en fantastisk mellemstorby, med fornuftige priser på lejeboliger. Læs mere

62 ledige lejeboliger fundet

Ingen boliger som matcher dig?

Få GRATIS besked ved nye boliger, der matcher dine ønsker

Gå ikke glip af nye boliger (kommer nye hver dag)
Spar tid - Lad BoligAgenten finde nye boliger for dig
Der kommer ca. 4.873 nye boliger hver måned

Lejeboliger i Roskilde – find din nye studiebolig her

Roskilde er den 2. dyreste studieby. Det er kun København, der overgår med dyrere huslejepriser, men det kan bestemt godt betale sig at bosætte sig i den populære studieby, Roskilde, hvis man skal læse i København. Med en overkommelig pendlertid på kun 20 minutter til hovedstaden, vælger rigtig mange studerende at bo i roskilde.

Find din studiebolig i Roskilde

Er du nyudklækket student og står over for at skulle starte på en videregående uddannelse i enten Roskilde eller København, så er det her, du skal kigge efter din nye studiebolig. Som studerende kan du enten bo på et kollegieværelse, i en studielejlighed eller dele en større lejlighed med andre studerende. At bo sammen med andre studerende kan være en økonomisk gevinst, og der er ikke nødvendigvis særlig mange penge at rutte med på SU. At deles med andre om udgifter til forbrug og mad, giver en lavere enkeltvis ydelse. Derfor skal du ikke fortvivle, hvis du i første omgang ikke kan finde en studievenlig bolig. Lav et opslag på facebook, hvor du søger roommates eller spørg i omgangskredsen.

God offentlig transport

Roskilde fungerer som hjertet af Sjælland, og det betyder, at der er tænkt på transporten. Fra Roskilde er der nem adgang med tog og bus til det meste af Sjælland, og det tager kun 20 minutters tid med toget til Hovedbanegården. Du kan altså sagtens leje en lejlighed i Roskilde og studere eller arbejde i København. Med bybusserne kommer du desuden nemt og hurtigt rundt i Roskilde, hvor du både finder Ro’s Torv, den hyggelige bymidte eller Roskilde Havn.

Masser at opleve

Roskilde er ikke kun et godt valg på grund af deres transportsystem og mange uddannelsesmuligheder. Roskilde har meget mere at byde på. Byen er én af Danmarks ældste, og Roskilde Domkirke står endda på UNESCOs verdensarvsliste. Som gammel handelsby, er der selvfølgelig også Vikingemuseet. Men dét, de fleste nok forbinder Roskilde med, er selvfølgelig Rosilde Festival, der hvert år tiltrækker tusindvis af mennesker fra hele landet med dets imponerende musikudvalg og verdenskendte kunstnere. Hvem vil ikke gerne bo tæt på det?

Lejebolig Roskilde – søg efter bolig

Roskilde er den 2. dyreste studieby. Det er kun København, der overgår med dyrere huslejepriser, men det kan bestemt godt betale sig at bosætte sig i den populære studieby, Roskilde, hvis man skal læse i København. Med en overkommelig pendlertid på kun 20 minutter til hovedstaden, vælger rigtig mange studerende at bo i roskilde.

Retningslinjer for dele lejeboliger

Sørg for at have rammerne i orden, hvis du vælger at dele en lejlighed med din veninde eller nogle venner. Det er vigtigt med regler, når man deler en studie lejlighed. Fælles retningslinjer kan forebygge kommende problemer.

  • Sørg for at få aftalerne på skrift, så det hele står sort på hvidt.

  • Alle parter bør stå på lejeaftalen.

  • Find fejl og mangler inden for de første 14 dage. Send listen til udlejeren, så I ikke kommer til at hæfte for de fejl og mangler, når I flytter fra lejeboligen.

  • Aftal regler for fremleje, nye lejere, intern opsigelser, depositum mv.

  • Hvis I har en tidsbegrænset lejekontrakt, så hæfter I selv for lejen i hele perioden, også hvis I fraflytter lejeboligen før tid.

  • Retningslinjer for betaling af husleje. Hvad gør I, hvis én ikke kan betale husleje en måned?

  • Overnattende kærester og gæster.

  • Istandsættelse af lejligheden.

  • Rygning.

  • Rengøring.

Der er mange faktorer, der skal tages højde for, når man deler en leje bolig.

Populære lejeboliger i roskilde

Det er rasende populært med dele studieboliger og dele lejligheder i Roskilde. Derfor skal du være på stikkerne, hvis du vil være en af de heldige, der får en leje bolig. Brug dit netværk og de sociale medier og forhør dig, om der er nogen, som kender til et ledigt lejemål i byen.

Husvild.dk ønsker dig held og lykke med din boligsøgning og din kommende studie – eller lejebolig i Roskilde.

Er du specifik i din søgning? Du kan også se alle huse til leje i Roskilde eller kun sortere efter værelser til leje.

Envelope info@husvild.dk (Alle hverdage fra 10.00-16.00)
42 90 32 62 (Alle hverdage 9.30 - 12.00)
Mail info@husvild.dk (Alle hverdage fra 10.00-16.00)