Settings Filtrer søgning

BoligAgent - helt gratis:

Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker

Filtrer din søgning

Nulstil dine filtrer

BoligAgent - helt gratis:

Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker

Husleje

Fra 0 kr. til 30.000 kr. husleje

0 kr.
30.000 kr.

Værelser

Fra 1 til 8 værelser

1 vær.
8 vær.

Radius fra din by-søgning

10 km radius fra din by

10 km
60 km
Vis 7 lejeboliger

Lejeboliger Slagelse - se alle ledige lejeboliger i Slagelse her

Slagelse har lidt af det hele; masser af parcelhuskvarterer, gode skoler og institutioner, et hav af uddannelsesmuligheder og god transport. Og så er lejeboligpriserne i Slagelse meget overkommelige sammenlignet med mange andre steder på Sjælland. Man kan kort sagt se på priserne, at afstanden til København er en lille times tid i bil. Læs mere

7 ledige lejeboliger fundet


Lejeboliger i Slagelse – find din nye billige lejebolig her

Slagelse er en hyggelig familievenlig by, der giver dig mulighed for at bo i overskuelig afstand til København samtidig med, at du har de perfekte rammer for et familieliv med børn. Der er aldrig langt til skole, grønne arealer eller offentlige transportmidler. Huslejepriserne er yderst overkommelige, og du kan få meget for pengene, hvis du vælger at bosætte dig i en lejebolig i Slagelse.

Perfekt for børnefamilier

Har du børn, er Slagelse et godt valg. Her er grønne områder, mange nyere legepladser, et væld af forskellige sportsforeninger og rigtig mange anbefalelsesværdige daginstitutioner og skoler. Selv hvis du gerne vil bo i bymidten, er der til en overkommelig pris mulighed for at leje store huse, rækkehuse og lejligheder med masser af værelser, og der er ofte tilhørende have eller terrasse.

Priser hvor alle kan være med

Det er billigt at leje bolig i Slagelse. Faktisk er det én af de billigste byer på Sjælland at bo i. Lidt groft skåret, falder priserne jo længere vestpå, du kommer. I Slagelse behøver du ikke proppe hele familien ind i en lille toværelses lejlighed. Du får over dobbelt så meget for pengene, som hvis du fandt en tilsvarende lejebolig i København. Rigtig mange mennesker bor til leje i Slagelse, og efterspørgslen stiger i takt med udbuddet af nye uddannelser. Derfor er der – som i mange andre byer – rift om de gode lejeboliger.

Lidt af alting

Kender du Slagelse, ved du, at du kan få lidt af det hele her. Vestsjællandscentret summer af liv i de mange butikker, og de mange hyggelige torve rundt omkring i byen byder på lækre spisesteder og plads til udfoldelse. Det er ikke sjældent, at der er marked og boder i byen, og især i julemånederne er der skruet ekstra op for hyggen. En anden hyggelig ting, som mange slagelseanere nyder, er, at gardehusarerne ridder igennem byen én gang ugentligt.

Gode uddannelsesmuligheder

Ud over de mange folkeskoler, privatskoler og friskoler er der uendelige muligheder for uddannelse for større børn og voksne. I Slagelse finder du alle de forskellige gymnasiale ungdomsuddannelser, Selandia danner rammerne for de mange erhvervsuddannelser, og Absalon byder på et hav af flere forskellige videregående uddannelser. For ikke at nævne Syddansk Universitet.

Lejebolig Slagelse – søg efter bolig

Find lejebolig i slagelse og omegn

Hos Husvild.dk kan du finde din næste lejebolig i Slagelse. Der er også mulighed for at søge efter en lejebolig i de nærliggende byer, som f.eks. Korsør, Skælskør eller Sorø. Det kan godt betale sig at undersøge udvalget af lejeboliger i de omkringliggende byer, da der i disse områder kan være gode penge at spare på huslejen i forhold til i slagelse. F.eks. kan pris på en god 2-vær. bolig koste under de 5.000 kr.

Slagelse – en studieby i udvikling

De mange skole- og uddannelsesinstitutioner i Slagelse, gør, at flere og flere studerende har fået øjnene op for de gode kvaliteter byen har. Der er en god mulighed for at bo godt og til en overkommelig pris, hvis du bosætter dig i slagelse – byen gør nemlig rigtig meget for at tiltrække og fastholde de mange studerende i Slagelse, når de vælger uddannelse.

Se ledig lejebolig i slagelse

Hos Husvild.dk kan du finde din drømme lejebolig i Slagelse. Til jer som studerende, der ønsker at bo flere sammen og deles om huslejen, er der gode chancer for at finde en god bolig i slagelse til en god pris. Vi holder løbende siden opdateret med alle de nyeste lejeboliger i slagelse og omegn, så du hele tiden har en god mulighed for at finde din næste leje- eller studiebolig.

Er du specifik i din søgning? Du kan også se alle huse til leje i Slagelse eller kun sortere efter værelser til leje.

Envelope info@husvild.dk (Alle hverdage fra 10.00-16.00)
42 90 32 62 (Alle hverdage 9.30 - 12.00)
Mail info@husvild.dk (Alle hverdage fra 10.00-16.00)