Luk søgning
0 kr.
30.000 kr.
1 vær.
8 vær.
1 km
60 km
Vis 2 lejeboliger
Filter icon Filtrer søgning
BoligAgent - helt gratis: Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker
Sortering:
2 ledige lejeboligere fundet

Lejebolig i Svaneke

Aasen, 3730, Nexø
Camera icon
6
Helt ny
Læs mere
8.950 kr.
5 værelser
92 m2

5-værelses hus på 92 m2 til leje i Nexø

Torvegade, 3730, Nexø
Camera icon
1
Helt ny
Læs mere
8.451 kr.
3 værelser
110 m2

3-værelses lejlighed på 110 m2 til leje i Nexø


Lejeboliger i Svaneke – se de hyggelige boliger her

Bornholm er dejlig, og Svaneke er ingen undtagelse. Her kommer du praktisk talt ikke meget længere væk fra det øvrige Danmark uden at forlade landet. Svaneke er indbegrebet af hygge, lækker mad, skøn natur og hvide sandstrande. Ønsker du at slippe væk fra fastlandet, er Svaneke det optimale valg. Enten permanent med en hyggelig villa eller periodevist med et skønt fritidshus.

Hvad skal du overveje?

At flytte til Bornholm kræver en smule overvejelser. Du skal sandt at sige kunne nøjes med øen. De fleste, der bor på Bornholm, arbejder også på øen eller er alternativt gået på pension. Der er selvfølgelig mulighed for at sejle til Sverige eller flyve til fastlandet – eller måske at være selvstændig. Men det kræver noget strategisk planlægning. Når det så er sagt, er Svaneke et super dejligt og anbefalelsesværdigt sted, som du formentlig bliver rigtig glad for at bo.

Bornholm – den dejligste ferieø

For mange er Bornholm et sted, hvor de tager på ferie. Her er vejret gennemsnitligt bedre end i resten af landet, fiskene på restauranterne er friskfangede, Krølle Bølle isene er større, og strandene er smukkere. Men hvorfor nøjes med ferie på øen, når du faktisk kan bo der og få glæde af den skønne bornholmske atmosfære hver eneste dag? Svaneke er et dejligt sted at bo for både voksne og børn, og her er der mulighed for ro og stilhed i hverdagen – og feriestemning i weekenderne.

Villa eller fritidshus

Hvis du overvejer at flytte til Bornholm, så skal du nok smide ideen om en lejlighed ud af vinduet, for dem findes der ikke mange af. Tværtimod findes der mange villaer til leje, hvor der er plads til hele familien og også både gyngestativ og sandkasse i haven. Hvis du kun periodevist vil bo på Bornholm, kan du leje ét af de mange fritidshuse – så behøver du ikke slippe fastlandet helt.

God idé med egen bil

Der går da busser rundt på øen, men de går primært i arbejds- og skoletiden. Om aftenen og i weekenderne, kan det være tvivlsomt, om du kan komme med bussen, når du har behov for det. Derfor kan det være en god idé at overveje, om du skal have egen bil, når du flytter til Svaneke.

Mail info@husvild.dk (Alle hverdage fra 10.00-16.00)