11 lejeboliger fundet på denne søgning

Lejebolig i Svendborg

Er du født og opvokset i Svendborg, er sandsynligheden for, at du bliver hængende, faktisk rigtig stor. Svendborg er en dejlig by med en god og central beliggenhed. Der er i bund og grund alt, hvad du skal bruge. Der er smukt, fred og ro, og du er kun i kort køreafstand til storbyens mange muligheder inden for uddannelse, arbejde og shopping. Og så er priserne på lejeboliger her væsentligt lavere end i f.eks. Odense. Læs mere

Assensvej, 5771, Stenstrup
Camera icon
18
Læs mere
4.995 kr.
4 værelser
104 m2

Lejlighed i Stenstrup udlejes - 4.995 kr./måned

Stationsvej, 5771, Stenstrup
Camera icon
4
Læs mere
7.550 kr.
4 værelser
118 m2

Lejlighed udlejes i Stenstrup til 6.500 kr./måned

Teglværksvej, 5700, Svendborg
Camera icon
5
Læs mere
7.000 kr.
3 værelser
80 m2

Lejlighed i Svendborg med 3 værelser og 80 m2

Dronningholmsvej, 5700, Svendborg
Camera icon
1
Læs mere
4.025 kr.
2 værelser
41 m2

Lejlighed i Svendborg med 2 værelser og 41 m2

Møllergade, 5700, Svendborg
Camera icon
5
Læs mere
11.900 kr.
3 værelser
136 m2

Lejlighed i Svendborg med 3 værelser og 136 m2

Fruerstuevej, 5700, Svendborg
Camera icon
6
Læs mere
5.400 kr.
2 værelser
48 m2

Svendborg lejlighed udlejes med 2 værelser og 4...

Stenstrup
Camera icon
0
Læs mere
4.995 kr.
4 værelser
104 m2

LEJLIGHED I STENSTRUP UDLEJES - 4.995 kr./MÅNED

Svendborg
Camera icon
0
Læs mere
4.600 kr.
2 værelser
48 m2

LEJLIGHED I SVENDBORG UDLEJES - 4.600 kr./MÅNED

Svendborg
Camera icon
0
Læs mere
4.025 kr.
2 værelser
41 m2

LEJLIGHED I SVENDBORG UDLEJES - 4.025 kr./MÅNED

Svendborg
Camera icon
0
Læs mere
9.400 kr.
5 værelser
146 m2

LEJLIGHED I SVENDBORG UDLEJES - 9.400 kr./MÅNED

Kværndup
Camera icon
0
Læs mere
5.612 kr.
3 værelser
73 m2

LEJLIGHED I KVÆRNDUP UDLEJES - 5.612 kr./MÅNED


Lejeboliger i Svendborg – find din nye lejebolig her

Er du en af dem, der har øjnet muligheden for enten en lejebolig eller en studiebolig i Svendborg, fordi det er for svært at finde en bolig i Odense, så kan du have fat i den lange ende. Generelt får du mere bolig for pengene, du får også frisk luft og hyggelig havnestemning, hvis du vælger at slå dig ned i smukke Svendborg. Med en pendlertid på en lille halv time, kan du hurtigt og nemt være inde i Odense.

Svendborg har det hele

Er du til lækre tøjbutikker, gode restauranter, en tur på stranden eller smuk natur? Svendborg har rigtig meget at byde på. Den gamle handelsby bærer præg af sin historie med gamle, hyggelige bydele, gårdmiljøer, smalle gader og så selvfølgelig den hyggelige havn. Netop havnen giver også mulighed for egen båd og mange forskellige vandsportsaktiviteter som kajakroning eller kitesurfing. Og så danner den naturligvis base for mange af byens arbejdspladser.

Tæt på alting

Efter Odense er Svendborg Fyns største by, og der er nem adgang til Odenses skønne byliv, alle de gode butikker og de mange lækre restauranter. Al det får du også i Svendborg – bare i en mindre skala. I selve Svendborg får du til gengæld i langt højere grad hygge, charme og skøn natur. Og så er der kun en kort køretur til stranden, som er byens trækplaster hele sommeren. Transportmulighederne gør det også nemt at komme til både Jylland og Sjælland, så der er også mange muligheder inden for uddannelse og arbejde her.

Et godt alternativ til Odense

Måske er du ikke født og opvokset i Svendborg, men overvejer byen, fordi du har indset, hvor svært det er at finde en lejebolig i Odense, hvor efterspørgslen er meget stor. Det kan af mange grunde være en god idé at overveje en mindre nærliggende by, hvis du skal arbejde eller studere i Odense. Efterspørgslen er ikke nær så stor, så der er flere boliger at vælge imellem. Priserne er generelt set også lavere, og du får væsentligt mere bolig for din månedlige leje. Selvfølgelig skal du indtænke den ekstra transporttid, der måtte være, men det kan i mange tilfælde betale sig.

Lejebolig Svendborg – søg efter lejebolig

Det går godt på det fynske boligmarked

Det går godt på boligmarkedet på Fyn, og i særdeleshed i svendborg. Flere og flere vælger at købe en bolig – og dertil bliver flere huse, lejligheder og værelser også lejet ud som leje boliger i svendborg. Finder du f.eks. et lejemål på en lejlighed, der er oplagt at bruge som delelejlighed, så kan der være mange penge at spare på huslejen. Hvis man er flere om at dele en lejelejlighed i Svendborg, så er der flere forskellige faktorer, der er vigtige at forholde sig til.

Snyd ikke dig selv som lejer

  • Husk at indberet fejl og mangler inden for de første 14 dage. Send listen til udlejeren, så du ikke kommer til at hæfte for fejl og mangler, når du flytter fra lejeboligen.

  • Sørg altid for at betale huslejen til tiden, ellers risikerer du at udlejeren kan smide dig ud.

  • Hvis I er et par, der flytter ind i boligen sammen, så sørg for at I begge står på lejekontrakten, så den ene af jer ikke risikerer at blive smidt ud, hvis I skulle risikere at blive uvenner.

  • Hvis du har en tidsbegrænset lejekontrakt, så hæfter du selv for lejen i hele perioden, også hvis du fraflytter lejeboligen før tid.

Mail info@husvild.dk (mandag til fredag 9-16)
Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.