Settings Filtrer søgning

BoligAgent - helt gratis:

Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker

Filtrer din søgning

Nulstil dine filtrer

BoligAgent - helt gratis:

Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker

Husleje

Fra 0 kr. til 30.000 kr. husleje

0 kr.
30.000 kr.

Værelser

Fra 1 til 8 værelser

1 vær.
8 vær.

Radius fra din by-søgning

10 km radius fra din by

10 km
60 km
Vis 43 lejeboliger

Lejeboliger Vejle - se alle ledige lejeboliger i Vejle her

Vejle er for dig, der holder af naturen, strandene, fjorden, den friske luft og til dig, der nyder at have plads omkring dig. Byen rummer det hele – byliv, fordybelse og afslapning. Der er mange grunde til at vælge at bo i Vejle. Du har mange muligheder for at bo godt og billigt til leje i vejle. Læs mere

43 ledige lejeboliger fundet

Ingen boliger som matcher dig?

Få GRATIS besked ved nye boliger, der matcher dine ønsker

Gå ikke glip af nye boliger (kommer nye hver dag)
Spar tid - Lad BoligAgenten finde nye boliger for dig
Der kommer ca. 4.873 nye boliger hver måned

Lejeboliger i Vejle – se det kæmpe udvalg her

Vejle er et dejligt sted, hvor mange vælger at slå sig ned permanent. Ligesom mange vælger at holde sommerferien eller den forlængede weekend ved Vejle Fjord. Netop fordi Vejle er så besøgt og værdsat, er det en by i udvikling, hvor der hele tiden sker noget nyt. Heldigvis er byen også med udviklingsmæssigt, når der er tale om lejeboliger, og der er som regel rigeligt at vælge imellem, uanset om du vil bo lige midt i byen eller i gåafstand til fjorden.

Et sted for alle

Vejle er én af de populære byer i det sydlige Jylland. Der er nem adgang til Århus, Fyn og Tyskland. Skal du uddanne dig, er der også rigeligt med muligheder i og omkring Vejle inden for ungdoms- og videregående uddannelser. Togforbindelserne fra stationen er gode, og bybusserne fragter dig til og fra arbejde eller studie på ingen tid. I weekender og ferier er der masser at opleve i Vejle lige fra shopping til kunst, kultur og smuk natur. Også gastronomien er byen kendt for, hvor mange af cafeerne og restauranterne ynder at bruge lokale råvarer.

Hus med have eller lejlighed i byen

Uanset hvordan du foretrækker at bo, kan du finde en passende lejebolig i Vejle. Her får du lejligheder lige midt i bymidten i tæt afstand til de gode butikker og lækre spisesteder og med nem adgang til uddannelsesstederne. Foretrækker du i stedet et hus med have, er der masser af muligheder uden for bymidten og også uden for byskiltet, hvis der skal være lidt mere albuerum. Du finder desuden rækkehuse og parcelhuse i hyggelige, børnevenlige kvarterer.

Bo i Vejle, arbejd i Århus

Rigtig mange foretrækker at bo i Århus, men priserne er her meget høje og mulighederne snævre. Derfor kan det være en god idé at kigge på de nærmeste byer i realistisk pendleafstand. Fra Vejle kommer du til Århus centrum på en lille times tid. Du bor væsentligt billigere og får mere bolig for pengene i Vejle end i Århus, så det er bestemt værd at overveje. Især hvis du gerne vil have hus med have, er der mange penge at spare hver måned på huslejen.'

Vejle – en del af Trekantområdet

Vejle er en del af Trekantområdet, hvor motorveje fra nord, syd, øst og vest mødes. På under en time kan du køre til Aarhus og Kolding, og du kan køre til Billund lufthavn på under en halv time. Den gode beliggenhed, som vejle har, er en af grundene til, hvorfor flere og flere vælger at bo billigt til leje i vejle fremfor en dyr storby, som Aarhus. Det dynamiske erhvervsliv i Trekantområdet, gør området mærkbart interessant og vedkommende for pendleren.

Ledige lejeboliger i Vejle og omegn

At bo til leje i vejle, kan godt svare sig rent økonomisk – især hvis du arbejder i Trekantområdet.  Ønsker du at leje en lejlighed i Egtved, Vorbasse eller Billund, så kan der være yderligere mærkbare besparelser i vente ved at leje en lejebolig i en af disse oplandsbyer. Med andre ord, så får du meget for pengene ved at vælge at bo til leje i en by som Vejle eller en af oplandsbyerne til vejle.

Store pengebesparelser ved at vælge en lejebolig i Vejle

Prioriterer du hus med have og naturen i Vejle fremfor en lejebolig i Aarhus, så kig dig omkring på Husvild.dk. Det eneste du skal gøre er, at indtaste dine præferencer i søgefeltet ude til venstre og søg efter din drømme lejebolig i Vejle. På grund af den store interesse for området, opdaterer vi løbende alt lige fra leje værelser til leje boliger i Vejle og omegn.

Er du mere specifik i din søgning? Du kan også se alle huse til leje i Vejle eller kun sortere efter værelser til leje.

Envelope info@husvild.dk (Alle hverdage fra 10.00-16.00)
42 90 32 62 (Alle hverdage 9.30 - 12.00)
Mail info@husvild.dk (Alle hverdage fra 10.00-16.00)