Valideret af Husvild:
Validated icon Ja

5-værelses lejlighed i Århus C på 115 m2 Thit Jensens Gade, 8000, Århus C

Boligtype Lejlighed
Antal m2 115 m2
Antal værelser 5
Husleje 14.950 kr.

Beskrivelse

Lækre 5 vær. lejligheder på Havneholmen i Aarhus Ø.

Lejlighederne indeholder entre med faste skabe, lækkert opholdsrum med sofa- og spiseafdeling i åben forbindelse med køkken, soveværelse med fast skabsvæg, badeværelse med både gulvvarme, separat bruseniche og vaskesøjle samt yderligere 3 værelser med faste skabe.

Alle lejligheder fra 1. sal og opefter har en dejlig syd- eller vestvendt altan på 7m² eller derover. Vælger du en lejlighed i stueetagen, har du adgang til terrasse.

De flotte og slidstærke gulve i lejlighederne i ask er gennemgående, og gulvvarme sikrer en stabil temperatur på badeværelset.

Alle elementer er fra JKE Design i et stilrent design. Byggeriet falder i tråd med en grønnere fremtid, og er naturligvis et lavenergiklasse-byggeri.

Området holdes bilfrit og anlægges på fodgængeres og cyklisters præmisser med en nedkørsel til underjordisk p-kælder med bl.a. over 300 pladser samt cykelparkering.

Med en bolig i Havneholmen får du en hverdag med et sundt indeklima, generøse mængder dagslys og i grøn balance med plads til hverdag og livsnyderi.

Har du spørgsmål vedrørende denne bolig? Så kontakt udlejer direkte her

Er denne bolig ikke noget for dig?

Mail info@husvild.dk (mandag til fredag 9-16)