Valideret af Husvild:
Validated icon Ja
Denne annonce er blevet deaktiveret af ejeren. Klik her for at se andre lejebolig i Århus C.

Århus C lejlighed udlejes med 2 værelser og 86 m2 Sonnesgade, 8000, Århus C

Boligtype Lejlighed
Antal m2 86 m2
Antal værelser 2
Husleje 10.950 kr.

Beskrivelse

Den 1. januar 2018 uddeles nøglerne til de heldige, der har nået at reservere én af de 133 lejeboliger på Margrethepladsen. Det, der engang var Scandinavian Center Aarhus, forvandles til exceptionelt beliggende lejeboliger på 59 til 114 kvm med 2-4 værelser og egen altan eller adgang til terrasse.

Lejlighederne indeholder store vinduespartier, smukke og vedligeholdelsesvenlige materialer, stilrent køkken fra INVITA med grebsløse fronter, spots under overskabene og energirigtige hårde hvidevarer fra Siemens og Exhausto.

Derudover et stort badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler. Her kan du sætte dit personlige præg på det minimalistiske udtryk og gøre det til dit eget.

Det gennemtænkte gårdmiljø er unikt og inviterer til udeliv og fællesskab. Her er der have i flere etager med tværgående gangpassager og opholdspladser højt hævet over jorden.

Hvis du bliver én af de heldige, der kan kalde Margrethepladsen dit hjem, vil stort set alt være i gåafstand fra din lejlighed. Du finder fitness i samme bygning, indkøb, shopping og cafeer rundt om hjørnet og VIA University College og Universitet så tæt på, at du kan nå dertil på det akademiske kvarter.

Har du spørgsmål vedrørende denne bolig? Så kontakt udlejer direkte her

Er denne bolig ikke noget for dig?

Mail info@husvild.dk (mandag til fredag 9-16)