Valideret af Husvild:
Validated icon Ja

Hus udlejes i Herning til 14.000 kr./måned Dalgas Alle, 7400, Herning

Boligtype Hus
Antal m2 180 m2
Antal værelser 6
Husleje 14.000 kr.

Beskrivelse

Med kort afstand til gågaden og alle midtbyens faciliteter, ligger denne spændende og charmerende villa.
Dalgas Alle er en stille og lukket vej - hvor man for enden finder Vestre Anlæg som en grøn oase midt i Herning, med legeplads og mulighed for gode gå- og løbeture.

Huset er opført i særdeles gode materialer, udvendigt i en flot sten, teak-træsvinduer og med tegl-tag.

Huset er i stueplan indrettet med en dejlig hall med flot trappe til 1. sal samt nedgang til kælder. Fra hall'en er der adgang til gæstetoilet, lyst og dejligt køkken-alrum med inventar fra 2001 fra BoForm. Fra alrummet er der udgang til den sydvendte terrasse og have, ligesom der er originale døre til den charmerende stue - bl.a. med indbygget reol-væg. Stueplan står med flot sildebensparket i stort set alle rum.
1. sal står med egetræsgrulve og hele 5 soverum samt badeværelse fra 2001. Fra soveværelset er der altan ud mod den sydvendte have.
Kælderen har, ligesom resten af huset i øvrigt, en rigtig god loftshøjde. Kælderen fremtræder i særdeles god stand, og er indrettet med flere gode og store disponible rum samt et vaskerum. Der er rig mulighed for at lave herre-værelse og multirum i kælderen, således at der er plads og frirum til alle husets beboere - uanset alder.

Til huset hører muret garage samt en rigtig dejlig sydvendt have.

En ejendom med masser af muligheder - til den pladskrævende famlie, som ønsker en rigtig god beliggenhed, eller blot jer, som ønsker et smukt og charmerende hus med den helt rigtige beliggenhed.

Huset bør absolut opleves.

Har du spørgsmål vedrørende denne bolig? Så kontakt udlejer direkte her

Er denne bolig ikke noget for dig?

Mail info@husvild.dk (mandag til fredag 9-16)