Valideret af Husvild:
Validated icon Ja

Lejlighed i Århus N med 2 værelser og 44 m2 Gøteborg Allé , 8200, Århus N

Boligtype Lejlighed
Antal m2 44 m2
Antal værelser 2
Husleje 6.750 kr.

Beskrivelse

Lejligheden blev etableret i 2018 med alt nyt inventar. Ved dørindgangen er der en lille entréplads med rum til jakker og sko. Resten af værelset har køkken med køleskab, komfur og skabsplads placeret langs den ene væg og skaber plads til både spisebord og ministue i resten af lokalet. Soveværelset er forbundet til køkkenet med en skydedør, og har netop plads til en dobbeltseng og kommer med et indbygget skab. Badeværelset er stort og rumligt med lyse fliser og loftslys. Alle rummene har gulvvarme.

Til lejlighedskomplekset er fællesvaskerum, festlokale, gårdhave og tagterrasse. Dertil er der et kælderrum til afbenyttelse og aflåst tildækket cykelskur. Lejligheden ligger attraktivt i Christiansbjerg i Århus N et stenkast fra letbanen. Der er kort cykelafstand til universitet og shopping-centre: Vericenteret og Storcenter Nord. I gåafstand ligger det naturskønne område Vestereng, som er oplagt til en løbe eller gåtur.

Jeg fremlejer lejligheden i 6 måneder fra d. 1/2 eller snarest derefter til d. 31/7, da jeg skal på studieophold. Hvis annoncen har fanget din interesse eller du har flere spørgsmål, så vil jeg meget gerne høre fra dig. Jeg kan kontaktes på min mail: [HIDDEN].

Har du spørgsmål vedrørende denne bolig? Så kontakt udlejer direkte her

Er denne bolig ikke noget for dig?

Mail info@husvild.dk (mandag til fredag 9-16)