Valideret af Husvild:
Validated icon Ja

Værelse i Århus C udlejes - 4.307 kr./måned Ceresbyen , 8000, Århus C

Boligtype Værelse
Antal m2 9 m2
Antal værelser 1
Husleje 4.307 kr.

Beskrivelse

Vi står og mangler en 3. roomie pr. 1/2. Lejligheden er på 4. Sal, i Ceresbyen i Aarhus C. Du kommer til at bo tæt på VIA (2 min. gang), BSS (10 min. Gang) og universitetet (ca. 10 min. På cykel). Der er cykelkælder og parkeringskælder. Derudover kommer du til og bo ovenpå Føtex, så der er nemme handle muligheder. Lejligheden er 83kvm, hvor dit værelse er 9kvm. Derudover er lejligheden udstyret med Opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler og altan. lejen ligger på 4307kr. Deri er internet + strøm + varme inkluderet, hvor vand kommer udover. Depositum er 11.600kr.

Lidt om os:
Vi er 2 unge mennesker, Rasmus på 21 og Rikke på 20.
Rasmus læser erhversøkonomi(HA) på BSS, og skal til og i gang med 4. Semester. Rikke læser til socialrådgiver på VIA, og skal til og i gang med 3. Semester. Vi søger en roomie der også selv er studerende, så vi kan søge om boligstøtte. Du skal gerne være jævnaldrende, og have prøvet at bo ude før. Vi søger en der har lyst til at være social, men selvfølgelig også en der respekterer en lukket dør. Derudover er det selvfølgelig vigtigt at du har en eller anden sans for rengøring

Tænker du at det lyder som noget for dig, og har du lyst til og se lejligheden og lige møde Rasmus og mig, så smid os en besked. Vi glæder os til og høre fra dig! :-)

Har du spørgsmål vedrørende denne bolig? Så kontakt udlejer direkte her

Er denne bolig ikke noget for dig?

Mail info@husvild.dk (mandag til fredag 9-16)