Valideret af Husvild:
Validated icon Ja

Værelse i København V udlejes - 4.100 kr./måned Sundevedsgade , 1751, København V

Boligtype Værelse
Antal m2 12 m2
Antal værelser 1
Husleje 4.100 kr.

Beskrivelse

Søger ny sød lejer. Indflytnings dato er fleksibel!
Tidligt pr. 1 februar 2019 SENEST pr. 1 marts 2019
Jeg har et 12 m2 værelse jeg lejer ud. Lejeperioden
er ubegrænset. Lejen er 4350 om måneden alt inkl.

Lidt om lejligheden: Den ligger på Sundevedsgade, Vesterbro. Du vil dermed bo nær Vega, Enghave Plads og diverse hyggelige og lokale cafeer og barer. Lejligheden ligger desuden i Vesterbros absolut fedeste gård. Den lille oase Hedebygadekarréen. Her er alt hvad man ønsker sig af en Københavnsk baggård. Grillområder, spots hvor du kan slikke sol hele dagen og stort fælleshus mm. Lejligheden ligger på 4 sal. Grundet en veludtænkt planløsning, og udnyttelse af kvadratmeterne er her masser af plads og rum. Du vil have adgang til sydvestvendt altan, åben entre og køkken og et dejlig stort badeværelse. Der er vaskemaskine og opvaskemaskine i lejligheden.

Lejen for hele denne herlighed er 4350 kr om måneden. Dette inkluderer husleje, aconto vand, - varme - el og Internet. Umiddelbart inden indflytning er der betaling af et depositum på 8700 kr. Lejeperioden er ubegrænset.

Hvem er dine nye potentielle roommates?

Jeg hedder Kamilla. Jeg er 38 år, og jeg er lærer. Sammen med mig bor min yngste datter Emilia på 1 år og min store datter Silja på 8 år. Silja er hos os hver anden uge fra fredag til fredag. Vi er også så heldige, at vi har en sød og dejlig hund Pixie. Det er en Malteser/Bichon Frise og dermed allergivenlig og fælder ikke.

Hvad søger vi?

Vi søger en sød og social kvinde, der synes det vil være hyggeligt at bo sammen med to dejlige børn, en hund og mig selvfølgelig :)
Jeg forventer, at du betaler husleje til tiden, er med til at holde fælles områder pæne og rene og generelt respekterer lejligheden og dens indbo. Ellers er der ikke så mange andre krav.

Hvis du er interesseret. Så send mig en mail hvor du fortæller lidt om dig selv. Jeg vil foretrække at du sender det til min mail: [HIDDEN]

Jeg skriver til dem jeg tænker er potentielle nye roomies. Så hvis du IKKE høre fra mig ønsker jeg dig fortsat held og lykke med boligjagten.

Har du spørgsmål vedrørende denne bolig? Så kontakt udlejer direkte her

Mail info@husvild.dk (mandag til fredag 9-16)