Settings Filtrer søgning

BoligAgent - helt gratis:

Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker

Filtrer din søgning

Nulstil dine filtrer

BoligAgent - helt gratis:

Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker

Husleje

Fra 0 kr. til 30.000 kr. husleje

0 kr.
30.000 kr.

Værelser

Fra 1 til 8 værelser

1 vær.
8 vær.

Radius fra din by-søgning

15 km radius fra din by

1 km
60 km
Vis 2717 lejeboliger

Lejlighed til leje - København

København er et populært sted at bo, men det er ikke altid lige nemt at finde den lejlighed, man har brug for. Og måske er det svært at danne sig et overblik blandt de mange udlejere i hovedstaden. Læs mere

2717 ledige lejeboligere fundet

Ingen boliger som matcher dig?

Få GRATIS besked ved nye boliger, der matcher dine ønsker

Gå ikke glip af nye boliger (kommer nye hver dag)
Spar tid - Lad BoligAgenten finde nye boliger for dig
Der kommer ca. 4.564 nye boliger hver måned

Lejlighed i København – find din lejlighed i Husvilds store sortiment

Husvilds boligportal giver dig den forkromede oversigt over lejligheder i København og lader dig indsnævre din søgning ud fra nogle simple kriterier.  Husvild er Danmarks største boligportal. Her finder du flere tusinde lejemål, og mange af dem er beliggende i Københavnsområdet. Der udvides hele tiden med nye boligområder i København, så det kan været svært at finde rundt i udvalget hos de mange udlejere. Derfor er det en god idé at benytte sig af Husvilds boligportal.

Er du på udkig efter en lejlighed i København, så er Husvild stedet at starte. Husvild samler lejligheder fra flere forskellige udlejere i København på én og samme portal.

Lejlighed i København – ubegrænsede muligheder i hovedstaden

København er Danmarks hovedstad, og med mere end en million indbyggere er byen også genstand for store begivenheder, aktiviteter og oplevelser en masse.

Hvis du ikke kan få nok af storbylivet, er København det eneste rigtige sted at bosætte sig. Østerbro, Nørrebro, Amager, Valby og Frederiksberg. Mulighederne er stort set uudtømmelige, og du skal selvfølgelig vælge det byområde, der tænder dig mest. København er også en stor studieby med Københavns Universitet, Copenhagen Business School og Danmarks Tekniske Universitet som nogle af de mest populære uddannelsessteder i landet.
Statens Teaterskole, Den Danske Filmskole og Det Kgl. Danske Musikkonservatorium er blandt de meget eksklusive kreative uddannelser med beliggenhed i København.

København er rig på offentlig transport. Blandt andet snørkler metroen sig under byen, så det er nemt at komme fra sted til sted. Du kan også give den som turist for en dag og opleve København fra alle de perspektiver, som et utal af turister fra hele verden rejser til byen for hvert år. Begynd din rundfart med shopping på Strøget, en tur i Tivoli eller på kanalrundfart i Nyhavn.

Gå på opdagelse hos Husvild og find lejligheder i samtlige Københavns postnumre.

Med en lejlighed i København er du midt i kulturens mekka

København råder over en lang række kulturinstitutioner, som du ganske enkelt bare må besøge. Det Kongelige Teater, Operaen, Skuespilhuset og Den Kongelige Ballet kendes af alle danskere som nogle af kunstens fineste scener for skuespil, sang og dans.

Herudover er der flere forskellige teatre og hyggelige spillesteder rundt i København med en varieté af genrer på programmet.

Museumsoplevelserne står også i kø. Med Nationalmuseet, Solvognen, Ny Carlsberg Glyptotek, Statens Museum for Kunst, Botanisk Have, Eksperimentarium og Tycho Brahe Planetarium lige ved hånden er det ikke svært at finde noget at bedrive tiden med i København. Snarere tværtimod.

Endnu har vi slet ikke nævnt de uanede mængder af restauranter og spisesteder, som ligger spredt ud over hele København, og som i sig selv er en livslang beskæftigelse at nå igennem. Der er madglæder i alle prisklasser og til arrangementer af forskellig art. Palads og Imperial giver filmoplevelser til store og små, hvis man er til en god gammeldags biograftur sammen med kæresten eller ungerne.

København er hvert år hjemsted for flere koncerter med nogle af musikkens største navne, hvor folk valfarter til hovedstaden for et musikalsk øjeblik med deres yndlingskunstner.

Masser af naturområder i København

Der er masser af grønne arealer i København, som du får foræret med en lejlighed i hovedstaden. Besøg Valbyparken eller Fælledparken, som lægger græs til både koncerter og fodboldkampe hen over året. Tag i Frederiksberg Have eller Kongens Have og nyd friheden i det grønne i fulde drag. Du kan også give Zoologisk Have et visit. Vil du have endnu mere natur, så er Vestskoven, Hareskoven og Dyrehaven bestemt værd tage en gåtur i. Der er også flere søer i København, som man kan tage sig en løbetur omkring.

Når sommeren nærmer sig, og varmen i centrum bliver tryggende, kan man passende tage en tur til en af strandene ved Amager Strandpark, Bellevue og Charlottenlund og slikke lidt sol. Ellers kan man besøge et af de mange havnebade langs havnefronten, hvor Islands Brygge råder over det mest populære af dem.

Kort vej til store sportsoplevelser med en lejlighed i København

Danmarks to største fodboldklubber har begge hjemme i København. Brøndby med hjemmebane på Brøndby Stadion og FC København med hjemmebane i Parken, hvor det danske herrelandshold i fodbold også spiller sine hjemmekampe.  Derudover finder du Ballerup Super Arena til banecykling, Rødovre Skøjtearena til ishockey, Brøndbyhallen til håndbold og Bagsværd Rostadion til roning i København.  Det er muligt at dyrke atletik, spille golf eller tage til trav på Charlottenlund Travbane eller Klampenborg Galopbane. Der er aktiviteter i København, som tilfredsstiller alle slags interesser.

Find din lejlighed i København hos Husvild nu

Husvild råder over flere hundrede lejligheder i København. Fra den dyre beliggenhed på Frederiksberg over forstæderne i Brønshøj og Rødovre til Lyngby og Ishøj er der ledige lejemål at finde hos Husvild. Hver dag kommer der nye lejligheder til på Husvilds boligportal, så det er værd at holde godt øje med siden, så drømmelejligheden ikke går din næse forbi. Mere end 28.00 brugere er aktive hos Husvild, så der er rift om lejemålene.

Opret en premium profil i dag og vær sikker på at få besked, når en ny lejlighed, som matcher dine ønsker og behov, bliver slået op på Husvild portal.

Lige nu kan du få en premium profil i tre dage for bare 9,95 kroner. Derefter er prisen 159 kroner hver 10. dag.

Benyt Husvilds BoligAgent til at finde din lejlighed i København

Med en premium profil får du adgang til alle tænkelige oplysninger på Husvilds boligportal. Du kan desuden indstille vores BoligAgent til at give dig besked om nye lejligheder i København, som stemmer overens med dine krav.

Du kan indstille BoligAgenten på følgende punkter:

 • By, postnummer og område

 • Samlet huslejepris

 • Antal værelser

Når der dukker en ny lejlighed op, som passer med dine præferencer, giver vores BoligAgent dig besked via mail.

Find oplysninger om lejligheden hos Husvild

Husvild har samlet lejligheder fra flere forskellige udlejere på sin portal, så du får det komplette overblik.  Vi forsyner dig desuden med alle de nødvendige informationer om en given lejlighed:

 • A/C forbrug

 • Om kæledyr er tilladt

 • Hvorvidt lejemålet er møbleret

 • Om det er delevenligt

 • Depositum

 • Forudbetalt leje

 • Lejeperiode

 • Mulighed for fremleje

 • Indflytningsdato

Dog er det nødvendigt at købe sig en premium profil, hvis du vil have tilgang til den pågældende udlejers telefonnummer. På den måde er du i stand til at sætte en forevisning af lejligheden op, eller du kan få svar på dine spørgsmål om et bestemt lejemål.

Du kan lige nu oprette en premium profil for 9,95 kroner i tre dage, så kan du gå på opdagelse i Husvilds kæmpe udvalg af lejligheder i København, indtil du har fundet kandidaterne til dit kommende hjem.

Envelope info@husvild.dk (Alle hverdage fra 10.00-16.00)
Envelope info@husvild.dk (Alle hverdage fra 10.00-16.00)