Settings Filtrer søgning

BoligAgent - helt gratis:

Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker

Filtrer din søgning

Nulstil dine filtrer

BoligAgent - helt gratis:

Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker

Husleje

Fra 0 kr. til 30.000 kr. husleje

0 kr.
30.000 kr.

Værelser

Fra 1 til 8 værelser

1 vær.
8 vær.

Radius fra din by-søgning

10 km radius fra din by

10 km
60 km
Vis 348 lejeboliger

Lejlighed til leje - Odense

Odense er ikke alene Danmarks tredjestørste by. Det er også en by, som er inde i en rivende udvikling. Med tilførslen af en letbane og et nyt supersygehus inden for en overskuelig fremtid rykker Odense virkelig fremad i denne tid. Husvilds boligportal tilbyder et stort udvalg af lejligheder i Odense og omegn. Læs mere

348 ledige lejeboliger fundet

Ingen boliger som matcher dig?

Få GRATIS besked ved nye boliger, der matcher dine ønsker

Gå ikke glip af nye boliger (kommer nye hver dag)
Spar tid - Lad BoligAgenten finde nye boliger for dig
Der kommer ca. 4.249 nye boliger hver måned

Lejlighed i Odense – find din drømmelejlighed på Husvilds boligportal

Er du til musik, kultur, restauranter, shopping og en storbys atmosfære, så er Odense helt klart byen for dig. Find din næste lejlighed i Odense på Husvilds boligportal. Opret din profil hos Husvild nu og vær sikker på at få besked, når der bliver slået nye lejligheder op i H.C. Andersens fødeby Odense.

Du kan lige nu få en premium profil i tre dage for bare 9,95 kroner. En premium profil giver dig adgang til udlejeres telefonnumre, så du kan tage kontakt, lige så snart du støder på en lejlighed, der vækker din interesse.

Mere end 28.000 brugere er aktive på Husvilds boligportal, så tøv ikke med at tage kontakt, når din drømmelejlighed dukker op.  Opret din profil hos Husvild i dag og gå på jagt efter lejligheder i Odense med det samme.

Lejlighed i Odense – en storby i forandring

Odense er en af Danmarks førende studiebyer med Syddansk Universitet på Campusvej i Odense M, hvor flere tusinde unge danskere forfølger deres drøm. Hvert år flytter rigtig mange studerende til Odense for at læse på deres drømmestudie.  Er du kommende studerende i Odense og tilmed boligsøgende, kan Husvilds boligportal bringe dig på sporet af den lejlighed, du har brug for.  Med letbanebyggeriet i centrum af Odense gennemgår Odense i disse år en stor forvandling, hvor bylivet bliver gjort endnu mere pulserende og storbyagtigt.

Find din lejlighed i Odense på Husvilds boligportal.

Rigt byliv med en lejlighed i Odense

Gågaden i Odense byder også på et stort antal tøj- og skobutikker, så du kan begive dig på shopping med venner og veninder og finde nye emner til garderoben. Det er heller ikke svært at finde et sted at indtage sin aftensmad i bymidten, hvor restauranter og spisesteder er at finde i hobetal. Med alt fra cafémenuer til femstjernede gastronomiske oplevelser er der noget i flere forskellige prisklasser. Der er miljøer for både studerende og familier, der vil forkæle sig selv med en aften væk fra kødgryderne i hjemmet.

Arkaden Food Market i hjertet af Odense og Storms Pakhus ved Odense Havn tilbyder et mere afslappet cafémiljø med frit valg mellem en lang række retter med inspiration fra Street Food-konceptet.

Nattelivet i Odense følger trop med lækre barer og diskoteker, hvor man kan fornøje sig natten lang, når danseskoene skal støves af, eller hvis du skal ud med studiekammeraterne for at fejre en overstået eksamen. I den anden ende af Odense ligger Rosengårdcentret, som også tilbyder et bredt udvalg af shoppingmuligheder inden for tøj, skønhed, elektronik og meget mere.

Oplev kulturlivet med en lejlighed i Odense

Vi kender alle sammen Odense som den store forfatter og digter H.C. Andersens fødeby. H.C. Andersens Hus er blot en af mange kulturelle oplevelser i Odense, man kan gøre brug af. Brandts Klædefabrik, Danmarks Jernbanemuseum, Odense Zoo og Den Fynske Landsby er nogle af de mere børnevenlige attraktioner, som er at finde i Odense.  Odeon er endnu en ny tilføjelse til Odenses kulturliv. Odeon byder på både koncerter, fællesspisninger og mange andre gode oplevelser for hele familien.

Odense er hvert år hjemsted for et utal af koncerter. Tinderbox er næppe gået manges næser forbi som en af de allerstørste musikevents på dansk grund. En musikfestival, du ganske enkelt bare må stifte bekendtskab med, hvis du ikke allerede har gjort det. Derudover er Karrusel Festival og Heartland Festival blandt de mange andre forskelligartede musikfestivaler, der afholdes i Odense og rundt på Fyn i løbet af et kalenderår.

Odense har også både koncerthus og teater, som giver et mere voksent og modent supplement til de meget ungdommelige og temmelig højlydte arrangementer.

Er du til sport, så er Odense Stadion naturligvis et besøg værd. Hjemmebanen for Odense Boldklub. Ishockeyholdet OIK og damehåndboldklubben Odense Håndbold har også hjemme i Odense, og de giver dig de store sportsøjeblikke, hvis det er det, du har lyst til.

Smuk natur i og omkring Odense

Med en lejlighed i Odense er du omgivet af smuk natur. Du skal ikke mange meter væk fra gågaden, så er du i Kongens Have, Eventyrhaven, Munke Mose eller ved Skovsøen. Odense Å bugter sig gennem Odense og giver liv til hele byen. Begiver du dig endnu længere væk fra bymidten, finder du hurtigt store naturområder, hvor du kan tage dine børn med hen på udflugt, eller hvis dig og kæresten bare har brug for en frisk gåtur i det fri. Er du til mountainbike, cykling, løb eller lignende, er der også masser af velegnede strækninger til motion rundt omkring på Fyn og i umiddelbar nærhed af Odense.

Med en god infrastruktur og nem tilgang til tog og busser, er det nemt at fragte sig rundt i Odense. Ligesom man nemt kommer fra Odense til andre dele af landet. Odense ligger midt på Danmarkskortet med overskuelige afstande til de fleste andre byer og landsdele, hvis du skal besøge familie, venner eller bekendte.

Odense er ikke bare en by, man passerer, når man skal fra Sjælland til Jylland eller omvendt. Odense byder på rigtig mange forskellige oplevelser, seværdigheder og begivenheder.

Hvis du altid har tænkt på at flytte til Odense, så tøv ikke længere. Begiv dig på jagt efter din lejlighed i Odense på Husvilds boligportal.   

Find den helt rette lejlighed i Odense hos Husvild

Husvild tilbyder et bredt udvalg af lejeboliger i Odense, herunder både lejligheder, huse og værelser. Du kan finde lige præcis den lejlighed, der matcher dine ønsker og behov på Husvilds boligportal. Du benytter blot søgekriterierne til at spore dig ind på den lejlighed, der har de karakteristika, du er på udkig efter.

Husvilds boligportal klæder dig godt på i forhold til de basale informationer om lejlighedernes beskaffenhed. Alle lejligheder er forsynet med følgende informationer:

  • A/C forbrug

  • Om kæledyr er tilladt

  • Hvorvidt lejemålet er møbleret

  • Om det er delevenligt

  • Depositum

  • Forudbetalt leje

  • Lejeperiode

  • Mulighed for fremleje

  • Indflytningsdato

Opret en profil og få adgang til alt indhold på boligportalen med det samme. Du får tilgang til udlejers kontaktoplysninger, så du kan henvende dig til vedkommende, hvis der er en lejlighed i Odense, som fanger din interesse, og du gerne vil aftale en forevisning.

Opret en premium profil og find din lejlighed i Odense meget snart

Med en premium profil er det også muligt at blive gjort opmærksom på, når der dukker nye lejligheder op i Odense via vores BoligAgent. På den måde er du sikret, at drømmelejligheden ikke bare passerer forbi uden dit vidende. Men husk at reagere hurtigt, hvis du støder på noget, du kan lide. Der er nemlig rift om lejlighederne blandt de mange brugere på vores boligportal.

Lige nu kan du oprette en premium profil og få adgang til alle oplysninger på portalen i tre dage for bare 9,95 kroner. Derefter er prisen 159 kroner hver 10. dag for en profil hos Husvild.

Husvild er Danmarks største boligportal med lejligheder fra flere forskellige udlejere samlet ét og samme sted. Leder du efter en lejlighed i Odense, så finder du helt sikkert svaret på din forespørgsel på vores portal.

Sørg for at holde dig opdateret dagligt, så du er sikker på, at drømmelejligheden bliver din og ingen andres.

Besøg Husvild og find din lejlighed i Odense nu og her!
 

Envelope info@husvild.dk
Mail info@husvild.dk (Alle hverdage fra 10.00-16.00)