8.537 lejeboliger

i Danmark

50.000+ brugere

hver måned

10-16 kundeservice

alle hverdage

Sikker kontakt

til udlejere

Nye steder hver dag! Få fuld adgang til 8.537 lejeboliger nu

Har du brug for et sted at bo? Vi har i øjeblikket over 8.537 ledige huse og lejligheder til leje hos Husvild, og hver dag tilføjes nye. Få dit drømmehjem hurtigere og vær den første til at kontakte udlejere, når nye lejemål i din by tilføjes.

Ledige lejligheder til leje

Mangler du et sted at bo? Så er du kommet til det rigtige sted. På Husvild.dk er det nemlig hurtigere og nemmere end nogensinde før at få et overblik over lejligheder til leje over hele landet. At finde en god lejelejlighed er ikke nogen nem opgave, og det kan ofte tage utroligt lang tid, hvis man selv skal søge efter hver enkelt mulighed. Derfor er det smart at bruge en boligportal, når du er på jagt efter en lejlighed til leje. På den måde får du nemlig hurtigt et overblik over de forskellige muligheder. Samtidig kan du bruge vores smarte filtre til at indskrænke søgningen, så du kun ser de muligheder, som matcher netop dine ønsker og behov. Hos os kan du finde lejelejligheder over hele landet i forskellig størrelse og prisleje, så du garanteret også kan finde en løsning, der passer dig. Mangler du en bolig, kan du allerede i dag se nærmere på vores mange lejligheder til leje.

Stor efterspørgsel på lejligheder til leje

Det er ikke altid nemt at finde en lejelejlighed. Hvor stor efterspørgslen er, kommer meget an på beliggenhed og område. Eksempelvis er det utroligt svært at finde en god og billig lejebolig i de store byer som Århus og København. Netop her er der nemlig stor efterspørgsel og et lille udbud. Derfor kan det være utroligt svært at finde en god lejelejlighed, især hvis man har et budget, som man skal holde sig indenfor. At finde en god bolig er ikke noget problem, hvis man har ubegrænsede midler, men det er desværre langt fra alle, som er så velstillede. Derfor er der mange, der forgæves leder efter en lejelejlighed, som kan bringe dem tættere på deres uddannelser og der, hvor tingene sker. Står du i den situation, er en boligportal en rigtig god idé. Det øger nemlig chancen for at finde en lejelejlighed, der lever op til dine krav mht. både pris, størrelse og beliggenhed.

Find lejligheder til leje i København

København er Danmarks hovedstad og derfor også den by, hvor der bor allerflest mennesker. København er hjemsted for en lang række uddannelsesinstitutioner, skoler og arbejdspladser. Derfor er det ikke mærkeligt, at det er så populært og eftertragtet at bo i København. Men det gør, at det er svært at finde lejligheder til leje i København. Det gør også, at prisen på mange lejligheder bliver presset i vejret, så man enten skal have en solid indkomst eller være flere om at dele lejligheden. Til gengæld er gevinsten ved at bo i København også tilsvarende stor, da man sparer penge og tid på transport, når man bor tæt på alting. Bor du i København, er der aldrig langt til fornøjelser som Operaen, teatre, Tivoli og Zoo. Samtidig gør det også, at man altid er tæt på lækre cafeer, restauranter og barer, så man kan nyde studielivet i fulde drag. Det er derfor især studerende, som er på jagt efter lejligheder til leje i København. Hos os kan du finde mange lejligheder til leje rundt omkring i København, ligesom du kan indstille prisfilteret, så der kun vises de af dem, som passer til en studerendes budget.

Lej en lejlighed i Århus via Husvild.dk

Århus kendes for mange som Jyllands hovedstad. Hvor sjællændere ofte søger mod København, vil jyderne ofte søge mod Århus. Også her er der nemlig et hyggeligt studieliv, mange skoler og rigeligt at underholde sig med. Men ligesom det er svært at finde en billig lejebolig i København, kan det også være problematisk i Århus. Heldigvis har vi også mange lejligheder til leje i Århus, som matcher ethvert budget eller behov. De store og dyrere lejligheder er oplagte til at dele, så du fx kan leje nogle værelser ud til venner eller fremmede. Med en lejebolig i Århus kommer du tæt på alt det, som folk flytter til byen for at opleve. Drømmer du om at flytte til Århus og studere i byen sammen med tusinder af andre unge, kan du allerede i dag se nærmere på vores udvalg af lejligheder til leje i den jyske hovedstad.

Lejligheder til leje i hele landet

Har du ikke i sinde at flytte til en af de store byer, har vi også lejligheder til leje i andre dele af landet. Faktisk dækker vi hele landet med vores service om at formidle kontakt mellem udlejer og lejer. Uanset hvor du drømmer om at finde en lejebolig, er det hurtigt og nemt at finde frem til gode forslag i vores boligportal. Hvis man er på SU, eller man bare gerne vil have flere penge til sjov, kan det nogle gange betale sig at leje en lejlighed lidt uden for de store byer og transportere sig ind til studier og arbejdspladser. Vi har et stort udvalg af den slags lejligheder til leje, hvor man både får følelsen af at bo tæt sammen med andre samt det rolige og naturskønne ved ikke at bo i en stor by. En sådan lejebolig kan også være en mulighed for familien, der skal bruge lidt tid på at finde drømmehuset eller venter på, at det bliver renoveret. Igen er der rig mulighed for at justere mht. pris og antal værelser, så alle kan finde det, de leder efter.

Egen lejlighed giver god plads og frihed

Uanset om man ønsker at se på lejligheder til leje i byen eller lidt uden for, er det rart at kunne have sit helt eget sted. Det giver mere frihed, når man er sin egen herre, og giver en stærkere følelse af hjem, når man selv tager beslutningerne. Allerbedst er det, hvis man kan få ubegrænset leje, da man så er sikret tag over hovedet, så længe det er nødvendigt. Når man har sin egen lejebolig, behøver man ikke dele køkken eller badfaciliteter med andre. Sætter man pris på ro og fred, eller har man fx brug for muligheden for at arbejde hjemmefra, er en lejlighed det rigtige valg. Lejligheder til leje er også populære blandt par, som gerne vil bo sammen, og som derfor har brug for lidt mere plads, end hvad et værelse kan tilbyde. En lejlighed til leje er naturligvis dyrere end et værelse, men samtidig får du også muligheden for at bestemme selv. Bliver det for dyrt eller ensomt at sidde i lejligheden alene, vil man med en 2-værelses lejlighed eller større også have mulighed for at leje et eller flere værelser ud. Derfor får man med egen lejelejlighed mere frihed og ekstra kvadratmeter, uden at man binder sig på samme måde, som man ville gøre med en andels- eller ejerbolig.

Oplagt til de akutte behov

Generelt set er det sådan, at lejeboliger ofte er dyrere end en andels- eller ejerbolig i månedlige udgifter. Til gengæld skal man have en vis kapital for at investere i fast ejendom, især hvis det er i København eller i Århus. Samtidig vil et køb også være bindende, hvor man med en lejebolig får langt mere frihed. Hvis der opstår et akut behov, er en lejlighed til leje derfor det oplagte valg. Det kan være, at man uden varsel bliver nødt til at finde et nyt sted at bo. I den situation er det vigtigt, at man kan få noget midlertidigt hurtigt. Vores lejligheder til leje er derfor oplagt til dem, der fx er blevet smidt ud fra deres tidligere bolig, er blevet gravide eller noget helt tredje. Hvis man er ved at finde den drømmebolig, som man vil investere endeligt i, kan en lejebolig være en god midlertidig løsning. Så har man mere frihed samt ro og fred til at finde præcis den bolig, som kan gøre drømmen til virkelighed. Netop fordi lejeboliger er så nemme at komme ud af igen, er det et oplagt valg til dem, der har akut behov og bare trænger til et sted at bo nu og her.

Forskellige størrelser til forskellige behov

Som sagt har vi et stort udvalg af lejligheder til leje, der matcher forskellige behov. En lejlighed kan nemlig være mange ting lige fra en 1-værelses til en herskabslejlighed. Hvad enten du er på jagt efter en 2-værelses eller 4-værelses i København, eller måske noget endnu større i Århus, er du kommet til det rigtige sted. Vi er nemlig en boligportal, der ikke henvender os til én målgruppe, men som har lejelejligheder til alle tænkelige behov. Singlen, der er på jagt efter en studiebolig til en rimelig pris, kan uden tvivl finde noget i vores udvalg. Men det kan den store familie med akut behov for mere plads uden tvivl også. Når du finder lejligheder til leje hos os, er det nemt at finde både billeder, antal værelse og kvadratmeter på den enkelte lejlighed. Derfor får du lynhurtigt overblikket og kan udpege dem, som måske kunne være noget for dig. Samtidig kan du sidde og gøre det hele hjemme fra sofahjørnet, så du slipper for stressen med at skulle kontakte forskellige udlejere og ud og se på boliger. Uanset dit behov er det derfor næsten garanteret, at din nye lejelejlighed findes her hos os.

Find din nye lejelejlighed på Husvild.dk

Mange forbinder det at finde en lejlighed med stress og kaos. Men sådan behøver det ikke være. Med en boligportal bliver det hurtigere, nemmere og mere overskueligt at kigge på lejelejligheder. Samtidig er det helt uforpligtende, for du kan sagtens se på en masse forskellige boliger, uden at nogen kommer efter dig. Vælger du Husvild.dk, er du sikker på at se et af de største og bredeste udvalg. Med mere end 6.000 lejeboliger og nye boliger, der bliver lagt op hver dag, er der rigeligt at vælge imellem. Vi har eksisteret siden 2003, og det gør os til en af Danmarks ældste og mest etablerede boligportaler. Vi vil gøre det nemt og problemfrit for eventuelle lejere at finde den rigtige bolig og komme i kontakt med udlejeren med det samme. Hvis du står og mangler en lejebolig, hvad enten det er et hus, et værelse eller en lejlighed, tror vi derfor på, at vi også kan hjælpe dig. Uanset hvilken årsag, du har til at være på jagt efter en lejlighed til leje, og hvad du søger efter, kan du med fordel allerede i dag se nærmere på de forskellige muligheder – både hvad angår pris, størrelse og beliggenhed.

Mere effektiv søgning med filtre

Hvis du har specifikke ønsker og krav til din nye lejebolig, kan du præcisere din søgning ved hjælp af vores filtre. Når du fx angiver max pris og det ønskede antal værelser, kommer kun de lejligheder frem, som passer til netop de kriterier. På den måde slipper du for at skulle arbejde igennem en masse lejligheder, som alligevel ikke opfylder dine behov. Derfor bliver søgningen hurtigere og mere effektiv, når du bruger vores boligportal og de dertilhørende filtre. Det er også muligt at søge efter en bestemt beliggenhed. Du kan både søge bredt som fx ”København” eller mere specifikt som ”Frederiksberg” eller ”Nørrebro”. Det sikrer, at du altid finder de bedste match først.

Kom i kontakt allerede i dag

Hvis man står med et akut behov for en ny lejelejlighed, kan det næsten kun gå for langsomt. Derfor er det godt at vide, at hvis du finder noget interessant blandt vores lejligheder til leje, kan du allerede i dag komme i kontakt med udlejeren. Vi står for sikker kontakt, så du kan føle dig helt tryg, når du leder efter lejeboliger hos os. Vi har mere end 28.000 brugere hver måned, hvilket er et tegn på, at vi gør noget rigtigt. Hvis der undervejs skulle opstå spørgsmål enten til portalen eller til en specifik lejlighed, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar over, at en boligsøgning kan være et tidsfølsomt projekt. Der kommer hver dag nye boliger, og man skal nogle gange være hurtig for at få fat i dem. Derfor tilbyder vi 24/7 kundeservice, der sikrer, at du altid kan komme i hurtig og direkte kontakt med os. Hvis du vil have en hurtig, nem, sikker og effektiv søgning efter potentielle lejeboliger, så er Husvild.dk derfor det rigtige sted for dig.

Envelope info@husvild.dk
Mail info@husvild.dk (Alle hverdage fra 10.00-16.00)