8.537 lejeboliger

i Danmark

50.000+ brugere

hver måned

10-16 kundeservice

alle hverdage

Sikker kontakt

til udlejere

Nye steder hver dag! Få fuld adgang til 8.537 lejeboliger nu

Har du brug for et sted at bo? Vi har i øjeblikket over 8.537 ledige huse og lejligheder til leje hos Husvild, og hver dag tilføjes nye. Få dit drømmehjem hurtigere og vær den første til at kontakte udlejere, når nye lejemål i din by tilføjes.

Vil du gerne bo godt og centralt i en af landets største byer, men uden at det skal koste en formue? Så er et værelse til leje nok det rigtige valg for dig. Når man lejer et værelse fremfor en lejlighed eller et hus, får man flere fordele, men først og fremmest prisen. Hvis man er studerende eller bare gerne vil bo billigt, så der er flere penge til alt det andet, er et værelse til leje derfor den oplagte løsning på boligsituationen. Ved at leje får du ekstra frihed og en hurtig løsning, hvorfor det også er et oplagt valg for dig, der har et akut behov for tag over hovedet. Skal du studere, eller vil du gerne tæt på der, hvor alle tingene sker, så kan du allerede i dag se nærmere på vores store udvalg af lejeboliger og værelser i landets største og mest populære byer.

Efterspørgsel presser priserne op

Det er utroligt eftertragtet at bo i de større byer. Især i disse år ser man, at der sker en massiv udvandring fra land til by. Landets tre største byer, nemlig København, Århus og Odense, bliver hele tiden større. Der er konstant mangel på boliger og især midt på året, når der er studiestart. Det er alt sammen med til at presse priserne op på både leje- samt andels- og ejerboliger. Når der er så stor en efterspørgsel på boliger i en given by, er der mange om buddet, og derfor bliver priserne presset op. Der er derfor mange, der betaler i dyre domme for at bo på forholdsvis lidt plads i en af byerne. Det går især ud over de unge og de studerende, som simpelthen ikke har pengene til at investere i en andels- eller ejerbolig, eller som ikke har mulighed for at betale mange tusinde kr. hver måned for en lejlighed. Har ens forældre samtidig ikke mulighed for at lave et forældrekøb, kan man hurtigt komme til at mangle et sted at bo. Her er et værelse til leje en god løsning, da det sikrer, at du får et centralt sted at bo, uden at det skal springe budgettet.

Unge søger til byen og uddannelsesmulighederne

Det er ikke noget mysterium, hvorfor det er blevet så dyrt at bo i byen. Stort set alle unge søger mod byen, når det bliver tid til at flytte hjemmefra. Det er nemlig her, at mange andre unge samt alle uddannelsesmulighederne findes. Hvis man gerne vil slippe for at bruge mange penge og timer på transport, er en bolig i byen derfor den eneste mulighed. Eksempelvis har København både KU, CBS, DTU, Metropol og en række andre, mindre uddannelsesinstitutioner. Derfor er det hvert år flere tusinde unge, som søger ind til byen for at kunne cykle eller tage bussen til deres skole. Det medfører også, at der hvert år er stor mangel på studieboliger, fordi priserne netop er så høje i København. Er man studerende, og vil man gerne ind til byen, er et værelse til leje et oplagt valg. Først og fremmest fordi det er en billig løsning, men også fordi der er andre fordele ved at dele en lejlighed med andre.

Undgå ensomheden og få måske venner for livet

At flytte ud fra sine forældre er en stor omvæltning. Hvis man flytter ind alene, kan man hurtigt føle sig ensom. Ved at vælge et værelse til leje er du sikker på, at du ikke kommer til at sidde alene derhjemme for lang tid ad gangen. At have roomies gør ikke kun tingene nemmere, men også sjovere og hyggeligere. Hvis man eksempelvis bor flere unge sammen i en lejlighed, er der oplagt mulighed for at lave mad, drikke øl og gå ud sammen. På den måde er man sikker på, at man altid får sit sociale behov opfyldt. Derfor er der også en del, der simpelthen vælger et værelse til leje frem for en hel lejlighed. Det medfører nemlig, at man møder nye og spændende mennesker, som måske viser sig at blive til venner for livet.

Kom tæt på der, hvor det sker

Både når man er studerende, og når man lige er færdig med sine studier, er det fedt at være tæt på indre by. Både i Århus, Odense og København er det nemlig i midten af byen, at de bedste barer, restauranter og klubber befinder sig. Jo tættere, man befinder sig på alle disse ting, jo nemmere er det at mødes med venner, gå ud og nyde ungdommens frihed. Med et værelse til leje kan du komme tættere på byens centrum for de samme penge, end hvis der er tale om en hel lejlighed eller et hus. Samtidig er der mange, der oplever, at de i studetiden tilbringer meget af deres tid ude. Derfor kan det vise sig at være rart kun at have et værelse til leje, da der så er mindre at vedligeholde og holde rent. Og når man alligevel ikke tilbringer så meget tid derhjemme, er der ingen grund til at betale en masse penge for ekstra kvadratmeter. Et værelse til leje er derfor oplagte for den unge studerende, der sætter beliggenhed over plads og komfort.

Svært at finde et godt værelse til leje

Boligmarkedet er som sagt under pres i næsten alle storbyer. Både i Odense, København og Århus kan det være svært at finde et værelse til leje til en fair pris. Netop fordi der er mange om buddet, kan udlejerne tillade sig at sætte priserne højt. Derfor er det utroligt svært at finde et værelse til leje, hvor man kan få en fin mængde kvadratmeter og en god beliggenhed til en fair pris. Hvis du vil være sikker på, at du har undersøgt mulighederne grundigt og fundet frem til den bedste løsning for dig, kan du med fordel bruge en boligportal som Husvild.dk. Med en boligportal er det nemt at finde og sammenligne mulighederne for at leje et værelse i fx Odense eller Århus. Vi har hos Husvild.dk et stort udvalg af lejeboliger og værelser, hvor du får meget for pengene. Det gør det nemt at finde lige netop den løsning, som matcher dig og dine behov. Er du studerende, eller vil du bare gerne bo billigt, så se nærmere på vores udvalg af værelser til leje i hele landet.

Find centralt værelse til leje i København

København er landets hovedstad og derfor også den mest folkerige by. En stor del af befolkningen udgøres af studerende. Som sagt huser København nemlig en lang række uddannelsesinstitutioner lige fra KU og CBS til professionshøjskoler, og derfor er det klart, at mange unge søger til byen. Samtidig er byen kendetegnet ved dens mange havne samt landemærker som Nyhavn, Tivoli og Københavns Rådhus. Det indre København er kendetegnet ved et levende byliv med barer og restauranter. På vores side finder du mange værelser til leje i København, hvor du kan komme tæt på byen og opleve den på egen krop. Kommer du samtidig tættere på dit uddannelsessted, sparer du penge og tid på transporten. København er den dyreste danske by at bo i, og derfor giver det god mening at leje et værelse i København. Hos os finder du værelser til leje i indre by, på Frederiksberg, på Amager og på broerne. Man skal dog også være opmærksom på, at værelserne også kan være dyre, især hvis man ønsker en meget central placering. Finder man et værelse, der ligger i udkanten af byen, er det en god idé at tjekke de nærliggende transportmuligheder.

Værelse til leje i studiebyen Århus

Hvor sjællændere ofte flytter mod København, vil jyder ofte søge mod Århus. På den måde kan man sige, at Århus er Jyllands hovedstad. Århus er faktisk kendt som værende lidt af en studieby, hvor der bor rigtig mange unge. Det skyldes også, at der i Århus befinder sig mange uddannelsesinstitutioner – herunder journalistuddannelsen, som ikke findes i København. Ud over studiemulighederne har Århus også mange og eftertragtede arbejdspladser, så ikke kun studerende kan nyde godt af et centralt beliggende værelse til leje. Århus er en by med fart på og gang i den, men samtidig er den også utrolig hyggelig og har meget sjæl, bl.a. i form af Den Gamle By. Hvis du drømmer om at flytte ind til Århus, kan du hos os finde værelser til leje over hele byen. Værelserne varierer meget i pris og størrelse, og derfor er det garanteret, at du også kan finde en løsning, der matcher netop dine behov.

Central beliggenhed med værelse til leje i Odense

Odense er også en populær by for unge og studerende. Det skyldes ikke mindst dens hyggelige størrelse og stemning, men også beliggenheden. Odense ligger nemlig utroligt centralt placeret mellem Sjælland og Jylland, så der aldrig er langt til noget. Hvis man drømmer om nem transport til resten af Danmark, herunder København og Århus, er et værelse til leje i Odense et godt valg. Samtidig er byen ingen undtagelse, når det gælder studiemulighederne. Der er flere forskellige uddannelsesinstitutioner og skoler, som trækker studerende af forskellig art til byen. Derudover har byen også en lang og interessant historie, blandt andet som hjemby for H.C. Andersen. I vores udvalg af værelser til leje i Odense finder du flere forskellige muligheder mht. både pris og beliggenhed, så du kan finde netop det værelse til leje, der opfylder dine behov.

Værelser til leje uden for byerne

Det er dog ikke kun i de tre store byer, at du kan finde et værelse til leje. Vi har også værelser til leje i resten af landet. Selvom man ikke nødvendigvis skal studere, kan det stadig være hyggeligt at bo sammen med andre. Desuden kan næsten alle uanset alder og beskæftigelse nyde godt af at bo billigt. Vores værelser til leje findes i hele landet, og derfor kan du garanteret også finde din nye bolig vis Husvild.dk boligportal. Fx har vi værelser til leje i Lyngby, hvorfra der er nem transport til København, samtidig med at det er langt billigere end at bo i byen. Vores store udvalg af lejeboliger sikrer, at du uanset behov og ønsker kan finde et værelse til leje, der falder i din smag.

Nemt at finde værelser hos os

Husvild.dk er en boligportal, der hjælper med at skabe kontakt mellem udlejer og lejer. Vi har eksisteret siden 2003 og er derfor en af Danmarks ældste boligportaler. Derfor er der en del, der vælger at leje deres boliger og værelser ud gennem vores side. Hvis du er på jagt efter et værelse til leje, er du derfor kommet til det rette sted. Vi har over 6.000 boliger til leje, og der kommer nye til hver dag. Hvis du ikke lige kan finde det rigtige værelse med det samme, kan du derfor holde dig løbende opdateret med, hvad der dukker op. Som sagt er der stor efterspørgsel på billige værelser, især i de større byer. Derfor skal du være hurtig, hvis der dukker et værelse til leje op, som passer perfekt til dig. Heldigvis er det både hurtigt og nemt at komme i kontakt med udlejer via vores boligportal. Kunne du godt tænke dig selskab og en billig bolig, og står du derfor og mangler et værelse til leje, så er Husvild.dk det rigtige sted at starte.

Stort udvalg og smarte filtre letter søgningen

At finde en ny bolig er ikke nogen nem ting. Heller ikke når det ”bare” er et værelse til leje. Vi er stolte af at have et stort og bredt udvalg, for det gør, at næsten alle kan finde det rigtige valg hos os. Samtidig har vi smarte filtre, som indsnævrer søgningen og gør det både nemmere og hurtigere at finde det, du søger. Eksempelvis kan du indtaste et område eller en by, vælge en maksimal pris og derefter hurtigt få et overblik over, hvilke muligheder der er. På den måde har det aldrig været nemmere eller mere overskueligt at skulle finde et værelse til leje et sted i Danmark. Kunne du godt tænke dig at flytte, og lyder et værelse som det rigtige valg for dig, så start allerede i dag med at se nærmere på de mange muligheder i vores udvalg.

Envelope info@husvild.dk
Mail info@husvild.dk (Alle hverdage fra 10.00-16.00)